CHALLENGE

Wat als je de wereld om je heen positief kan veranderen.  

Social Impact Challenge

Wat als je de wereld om je heen positief kan veranderen. Slechts door een paar uur van je leven te besteden aan een ander die het kan gebruiken. Zou je dat dan doen? 

Tijdens het teamuitje heb jij de kans om samen met jouw bedrijf het verschil te maken. Het teamuitje bestaat uit twee onderdelen die samen een ideale ervaring creëren. Social impact maken is nooit een kwestie van alleen geven. Ook jij als individu en het bedrijf haalt waarden, kracht en voldoening uit het maken van social impact. Gun jij jezelf, een ander, je collega’s en het bedrijf een verfrissende wind die leidt tot nieuwe positieve energieën en verbindingen, wacht dan niet langer. Versterk jij jouw team ook tijdens de social impact challenge? 

Teambuilding (intern)

Hoe sterker de verbindingen binnen het team, hoe makkelijker en groter de social impact zal zijn. Daarom starten wij graag bij de kern van de organisatie, jullie zelf (intern). Na een lange tijd van thuiswerken, zoom meetings en zelfisolaties, gaan wij opnieuw verbinding maken. Wij brengen graag verbinding terug tijdens een georganiseerde VrijMiBo. Wij herontdekken samen met jullie op locatie, jullie individuele krachten en hoe deze tot zijn recht komen binnen een team. Door het toepassen van design thinking en positieve psychologie zullen jullie deze krachten ontdekken en versterken.  

Challenge (extern)

Wanneer jullie als team de teamspirit voelen, gaan wij direct daarna samen op pad om deze krachten in te zetten voor een ander (extern). Hiervoor dagen wij jullie uit voor een challenge. Wat is een challenge? Een challenge is een opdracht waarbij het doel binnen een bepaalde tijd behaald moet worden. Elke challenge is gekoppeld aan een goed doel en de bijbehorende doelgroep. Durf jij de challenge aan te gaan samen met jouw collega’s? Meldt je dan nu aan voor meer informatie.

Eigen challenge creëren?

Lijkt jou het tof om jouw eigen challenge te creëren om op de markt te brengen? Zoek jij een alternatieve manier om verbinding te maken tussen jouw goede doel en de zakenwereld? Lees dan meer over de creatie van de Social Impact Challenge door op onderstaande knop te klikken!

Delen:

Lijkt het jou tof om ook een eigen challenge te bedenken en op de markt te brengen? Klik dan snel op de ‘Ik wil mijn eigen challenge’ button voor meer informatie.

Lees ook

ONTMOET ELKAAR

Kan jij extra hulp gebruiken om nieuwe kansen en samenwerkingen te creëren? Aarzel dan niet en meldt je aan voor het Social Impact Netwerkevent! Graag brengen wij jou in contact met bedrijven en organisaties die maatschappelijk verantwoord willen ondernemen. Wellicht vind jij hier jouw perfecte match!  — lees meer —

ONDERNEMEN MET SOCIAL IMPACT

Hoe maak je social impact en verbind je dit aan de missie van jouw bedrijf? Wij helpen jou graag met deze uitdaging. Door de mogelijkheid om met meerdere goede doelen en andere bedrijven om tafel te zitten, ga je samen opzoek naar beste manier om social impact te maken.  — lees meer —

WALL OF FAME

Na het speeddaten tussen goede doelen en bedrijven hopen wij deze connectie voort te zetten. Tijdens het netwerkevent zijn er voor bedrijven verschillende challenges die zij kunnen uitvoeren voor het goede doel.  Tijdens de uitvoering van deze challenges maken wij graag foto’s van jullie om deze herinnering te koesteren. Durf jij de challenge aan? Dan zien we jou graag shinen op onze wall of fame tijdens de Social Impact Tour.  — lees meer —

BEZOEK ONS NETWERKEVENT

Wil jij met je bedrijf/onderneming je inzetten voor het goede doel, maar weet jij niet goed hoe je met hen in contact komt? Bezoek dan ons Social Impact Netwerkevent! Speeddate met CEO’s van onder andere Make-A-Wish en Amnesty International. Zij vertellen je graag hoe je samen social impact kan maken. — lees meer —