CREATIE SOCIAL IMPACT CHALLENGE

Een eigen challenge op de markt. Wie wil dat nou niet?  

Social Impact Challenge

Wat als je de wereld om je heen positief kan veranderen. Slechts door vier uur van je leven te besteden aan een ander die het kan gebruiken. Zou je dat dan doen? 

Tijdens het teamuitje heb jij de kans om samen met jouw bedrijf het verschil te maken. Het teamuitje bestaat uit twee onderdelen die samen een ideale ervaring creëren. Social impact maken is nooit een kwestie van alleen geven. Ook jij als individu en het bedrijf haalt waarden, kracht en voldoening uit het maken van social impact. Gun jij jezelf, een ander, je collega’s en het bedrijf een verfrissende wind die leidt tot nieuwe positieve energieën en verbindingen, wacht dan niet langer. Versterk jij jouw team ook tijdens de social impact challenge? 

Creatie Social Impact Challenge

Hoe vet zou het zijn als een groot bedrijf als de Jumbo een challenge aangaat namens jouw goede doel, stichting of bedrijf? Wij brengen goede doelen en de zakenwereld graag bij elkaar door het creëren en inzetten van challenges. Graag duiken wij samen met jullie het diepe in en gaan ook wij opzoek naar jullie creativiteit in een brainstorm. In deze brainstorm gaan wij samen met jullie op zoek naar challenges waarmee wij bedrijven kunnen uitdagen om zich op deze manier in te zetten voor Gouden Dagen.

In de brainstorm gaan wij opzoek naar de waarden die de challenges moeten bevatten om echt waardevol te zijn voor jou. Aan het eind van de brainstorm is het de bedoeling om één challenge uit te kiezen, zodat deze in het werkveld getest en verkocht kan worden.

Naast het bedenken van de challenges tonen wij ook de ‘alternatieve’ manier van brainstormen doormiddel van design thinking. Met behulp van verschillende psychologische theorieën en creatieve technieken proberen wij een ander perspectief te bieden voor het zoeken en creëren van concepten. Design Thinking is gedurende de pandemie steeds populairder geworden. Het zoeken van andere invalshoeken voor problemen en creatief denken was van groot belang tijdens deze crisis. De technieken van Design Thinking worden dat ook als zeer waardevol ervaren en ruim inzetbaar (DFE, 2021). Deze theorieën en technieken worden tijdens de brainstorm voorgelegd en er wordt uitgelegd wat zij voor waarden bieden aan een proces. Deze kennis kan opgenomen worden en in de toekomst ingezet worden voor andere problemen, uitdagingen en veranderingen binnen de organisatie.

Design Thinking

Naast het bedenken van de challenges tonen wij ook de ‘alternatieve’ manier van brainstormen doormiddel van design thinking. Met behulp van verschillende psychologische theorieën en creatieve technieken proberen wij een ander perspectief te bieden voor het zoeken en creëren van concepten.

Design Thinking is gedurende de pandemie steeds populairder geworden. Het zoeken van andere invalshoeken voor problemen en creatief denken was van groot belang tijdens deze crisis. De technieken van Design Thinking worden dat ook als zeer waardevol ervaren en ruim inzetbaar (DFE, 2021). Deze theorieën en technieken worden tijdens de brainstorm voorgelegd en er wordt uitgelegd wat zij voor waarden bieden aan een proces. Deze kennis kan opgenomen worden en in de toekomst ingezet worden voor andere problemen, uitdagingen en veranderingen binnen de organisatie.

Delen:

Zien wij jouw challenge binnenkort ook op de markt verschijnen? Laat je verrassen en vergeet vooral niet te genieten van de reis!

Lees ook

ONTMOET ELKAAR

Kan jij extra hulp gebruiken om nieuwe kansen en samenwerkingen te creëren? Aarzel dan niet en meldt je aan voor het Social Impact Netwerkevent! Graag brengen wij jou in contact met bedrijven en organisaties die maatschappelijk verantwoord willen ondernemen. Wellicht vind jij hier jouw perfecte match!  — lees meer —

ONDERNEMEN MET SOCIAL IMPACT

Hoe maak je social impact en verbind je dit aan de missie van jouw bedrijf? Wij helpen jou graag met deze uitdaging. Door de mogelijkheid om met meerdere goede doelen en andere bedrijven om tafel te zitten, ga je samen opzoek naar beste manier om social impact te maken.  — lees meer —

WALL OF FAME

Na het speeddaten tussen goede doelen en bedrijven hopen wij deze connectie voort te zetten. Tijdens het netwerkevent zijn er voor bedrijven verschillende challenges die zij kunnen uitvoeren voor het goede doel.  Tijdens de uitvoering van deze challenges maken wij graag foto’s van jullie om deze herinnering te koesteren. Durf jij de challenge aan? Dan zien we jou graag shinen op onze wall of fame tijdens de Social Impact Tour.  — lees meer —

BEZOEK ONS NETWERKEVENT

Wil jij met je bedrijf/onderneming je inzetten voor het goede doel, maar weet jij niet goed hoe je met hen in contact komt? Bezoek dan ons Social Impact Netwerkevent! Speeddate met CEO’s van onder andere Make-A-Wish en Amnesty International. Zij vertellen je graag hoe je samen social impact kan maken. — lees meer —