ONLY FRIENDS

Geef jij kinderen met een beperking kans om te sporten?

TV Show Ivo Niehe

“Je bent goed zoals je bent!” Dacht Dennis Gebbink toen zijn gehandicapte zoontje in 1992 geboren werd. Zoontje Myron werd zijn inspiratie om een sportclub voor kinderen en jongeren met een beperking te starten. Hij benaderde Ivo Niehe voor media aandacht in de TV Show. Dit bleef uit vanwege twijfels over zijn droom. Dennis gaf niet op! Hij opende jaren later Sportclub Only Friends en kreeg aandacht in de TV Show. Sinds de opening blijft Dennis zich inzetten en vraagt zich af: Hoe kunnen nog meer kinderen en jongeren sporten? Totdat … jij in zijn leven kwam!

Waarom?
Omdat jij dit nu leest en Dennis kan helpen. Hij gaat namelijk spreken tijdens de Social Impact Tour. Een theatervoorstelling in het AFAS Circustheater. Op het podium vertelt hij over alle uitdagingen om zijn droom te bereiken. Hij neemt Younes mee die geboren is met het syndroom van Down. Younes vertelt over zijn gevoel van geluk wanneer hij mag sporten. Wij zouden het fantastisch vinden als jij tickets voor hun optreden wilt bestellen. Een deel van de opbrengst is voor meer sportattributen zoals rolstoelen.

Goed doen voor een ander
Wil jij van betekenis zijn voor meer kinderen en jongeren? Bestel dan vanuit liefdadigheid wat extra tickets. Deze gaan naar ouders van kinderen met een beperking. Voor deze ouders zijn Dennis en Younes een inspiratie. Want als ouders het geluk van Younes ervaren, dan geloven zij dat dit geluk ook voor hun kind bestemd is.

Elkaar ontmoeten
Voorafgaand aan de voorstelling kun je kiezen om Dennis en Younes te ontmoeten via een ‘Meet & Greet’. Uiteraard is Myron ook aanwezig. Ga eens het gesprek aan over het leven met een beperking. Ervaar dan welke mooie inzichten er ontstaan. De ‘Meet & Greet’ is vanaf 18:30 uur in de foyer en in de pauze van de voorstelling. Je kunt uiteraard ook alleen naar de voorstelling komen, deze start om 19:30 uur.

Hoe bestel je tickets?
Bestel via onderstaande button eerst je eigen 1e t/m 3e rangs tickets. Gun je ouders een voorstelling, maar kun je zelf niet aanwezig zijn? Bestel voor jezelf dan een livestream ticket à € 7,50 zodat je online kunt kijken (terugkijken is mogelijk). Na bestelling van je eigen tickets kun je extra tickets kopen voor de ouders à € 26,50. Only Friends zorgt dat deze extra tickets onder de ouders verdeeld worden.

Door bestelling steun je Only Friends
Van de ticketopbrengst wordt 25% gedoneerd aan Only Friends. Zo is elke ticket een mooie bijdrage aan de maatschappij en krijg jij er een fantastische voorstelling voor terug. Wil je al wat meer weten over Younes en Dennis? Bekijk dan de onderstaande video.

Delen:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

Over de voorstelling
Laat je inspireren door Storytelling vanuit goede doelen. Inspirerende verhalen wordt afgewisseld met muziek, dans en cabaret. Op 29 november worden verhalen verteld vanuit Amnesty International ( gericht op mensenrechten), Make-A-Wish (gericht op zieke kinderen) en Gouden Dagen (gericht op kwetsbare ouderen). Onderdeel van de voorstelling is dat er wensen vervuld worden voor personen die deelnemen aan de voorstelling.

29 NOV . | ONTMOET ELKAAR

Stichting Gouden Dagen zet zich in voor ouderen, met als doel eenzaamheid tegen te gaan. Dit doen ze door mooie momenten te creëren. Welke netwerkorganisatie of bedrijf wil zich inzetten door met ouderen naar het theater te gaan? — lees meer —

ONDERNEMEN MET SOCIAAL IMPACT

Hoe maak je social impact en verbind je dit aan de missie van jouw bedrijf? Edward Molkenboer geeft je 12 tips om dit te bereiken. In 1993 startte hij zijn reclamebureau. Edward werd in 2015 genomineerd voor de top 10 ‘Marketeer van het jaar’. Na een uitdagende periode ging het roer. Sinds 2019 is hij Oprichter van de Social Impact Tour. — Meld je hier aan —

MAAK MET JOUW COLLEGA'S OF VRIENDEN SOCIAL IMPACT

TEAMEVENT | KOM IN ACTIE 

Zoek jij een uniek en sociaal (bedrijfs)uitje? Meld je aan voor het teamevent ‘Kom in actie’. Zet je in als denktank voor Make-A-Wish, Gouden Dagen of Amnesty. Kies of je wilt dineren met o.a. ouderen, daklozen of vluchtelingen. Bepaal of je het uitje compleet wilt maken door samen te kijken naar onze theatervoorstelling.— lees meer —

31 JAN. | BEZOEK ONS NETWERKEVENT

Wie wil zich inzetten voor eenzame ouderen, daklozen, zieke kinderen, mensenrechten, natuur en milieu of overige maatschappelijke uitdagingen. Speeddate met CEO’s van Make-A-Wish, Amnesty en vele anderen. Dan vertellen zij hoe jij social impact kan maken. — lees meer —