MAKE-A-WISH

Help jij Xanne (18) na een periode van chemotherapie?

Xanne Van Mierlo

Volgens haar ouders is Xanne een echte ‘vechter’ en gek op fotografie en dansen. Op haar 16e werd een kwaadaardige kiemceltumor verwijderd. Haar droom was een professionele fotosessie én dansen voor een groot publiek. Op haar 17e verjaardag kreeg ze het bericht dat haar kanker was uitgezaaid. Xanne en haar ouders gaven niet op ondanks de vele chemo’s. Altijd bleef die ene droom in de gedachte van Xanne: dansen voor een groot publiek! Deze droom leek altijd heel ver weg. Totdat … jij kwam!

Waarom?
Omdat jij dit nu leest en Xanne kan helpen met haar droom. Op 29 november gaat Xanne namelijk dansen tijdens de Social Impact Tour. Een theatervoorstelling in het AFAS Circustheater die ook via livestream te kijken is. Xanne neemt Lisanne mee die op haar zestiende botkanker kreeg. Zij vertelt over haar boek ‘Vechtersbaas’ met als ondertitel ‘Kinderkanker: in één klap volwassen. Net als Xanne is zij door een uitdagende periode gegaan. Zij werd in één klap volwassen en vertelt 29 november over haar inzicht: “Volg je hart, je hebt alleen nu. Deel je dromen en weet waarvoor je leeft”. Wij zouden het fantastisch vinden als jij tickets wilt bestellen. Hiermee raak je eerst geïnspireerd door Lisanne én wordt je daarna onderdeel van Xanne haar droom.

Bestel tickets: Steun Make-A-Wish
Bij elk verkochte ticket ontvangt Make-A-Wish een donatie uit de opbrengst. Een organisatie die wensen voor zieke kinderen organiseert. Zo hebben ze voor Xanne onlangs de fotosessie gerealiseerd. Je steunt al voor € 10,00 wanneer je een livestream ticket bestelt. Via onderstaande button kun je ook kiezen voor 1e t/m 3e rangs Theater tickets. Deze zijn vanaf € 26,50 te bestellen. Door jouw bestelling kan Make-A-Wish nog meer wensen vervullen.

Over de voorstelling
Xanne is als danseres onderdeel van een inspirerende voorstelling. Hierbij staat storytelling centraal met verhalen over maatschappelijke onderwerpen. Tijdens de voorstelling staan sprekers zoals Lisanne op het podium met als thema ‘Dit ben ik echt’. Het is een mix van persoonlijk verhalen waarin maatschappelijke onderwerpen belicht worden. Sprekers vertellen welke uitdagingen er overwonnen zijn. Met als afsluiting een waardevolle (levens) les voor het publiek. Bekijk via deze link het complete programma. Nu al meer over Lisanne weten? In haar ziekenhuisbed had ze een droom nodig om door te gaan. Ze wilde op podia haar verhaal vertellen en optreden als zangeres in de Ziggo Dome. Dit werd werkelijkheid tijdens een concert van Marco Borsato (zie onderstaande video). Haar droom om te spreken wordt nu vervolgd tijdens de Social Impact Tour.

Geef tickets
Wil jij van betekenis zijn voor ouders waarvan hun kind hetzelfde lot heeft ondergaan? Bestel dan vanuit liefdadigheid wat extra tickets. Make-A-Wish geeft deze aan ouders die een avondje uit verdienen. Voor deze ouders zijn Xanne en Lisanne een baken van hoop en inspiratie. Want als ouders geloven dat wensen uitkomen, dan geloven zij ook dat de wens van hun kind uitkomt. Via deze link kun je ‘Geef tickets’ bestellen.

Elkaar ontmoeten
Voorafgaand aan de voorstelling kun je kiezen om Lisanne en Xanne te ontmoeten via een ‘Meet & Greet’. Zij hebben zoveel levenslessen in zich. Vraag hier maar eens naar en ervaar wat voor mooi gesprek er ontstaat. De ‘Meet & Greet’ is vanaf 18:45 uur en wordt begeleid door Make-A-Wish. Je kunt uiteraard ook alleen naar de voorstelling komen, deze start om 19:30 uur. Wil je meer weten over de Social Impact Tour? Laat je dan tijdens een Zoom afspraak inspireren door oprichter Edward Molkenboer. Wekelijks vertelt hij graag over de droomwensen die Make-A-Wish realiseert voor hun wenskinderen.

Delen:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

Over de Social Impact Tour
De Social Impact Tour is een internationaal concept georganiseerd door Tell to Inspire. Sprekers zijn verbonden aan goede doelen. Op 29 november worden verhalen vertelt vanuit Amnesty International, Gouden Dagen, Make-A-Wish, Vluchtelingen in Nederland, Only Friends en Natuur & Milieu. De sprekers houden hun Tell to Inspire Talks binnen het thema: Dit ben ik echt! Dit wordt afgewisseld met dans, muziek en cabaret. Onderdeel van de voorstelling is social impact maken. Dit gebeurt door wensen vervullen van personen die deelnemen aan de voorstelling. Daarnaast ontvangen goede doelen donataties uit de ticketopbrengst. De tour is gestart in Nederland, in 2022 wordt Zuid-Afrika (Johannesburg) aan de tour toegevoegd.

29 NOV . | ONTMOET ELKAAR

Stichting Gouden Dagen zet zich in voor ouderen, met als doel eenzaamheid tegen te gaan. Dit doen ze door mooie momenten te creëren. Welke netwerkorganisatie of bedrijf wil zich inzetten door met ouderen naar het theater te gaan? — lees meer —

ONDERNEMEN MET SOCIAAL IMPACT

Hoe maak je social impact en verbind je dit aan de missie van jouw bedrijf? Edward Molkenboer geeft je 12 tips om dit te bereiken. In 1993 startte hij zijn reclamebureau. Edward werd in 2015 genomineerd voor de top 10 ‘Marketeer van het jaar’. Na een uitdagende periode ging het roer. Sinds 2019 is hij Oprichter van de Social Impact Tour. — Meld je hier aan —

MAAK MET JOUW COLLEGA'S OF VRIENDEN SOCIAL IMPACT

TEAMEVENT | KOM IN ACTIE 

Zoek jij een uniek en sociaal (bedrijfs)uitje? Meld je aan voor het teamevent ‘Kom in actie’. Zet je in als denktank voor Make-A-Wish, Gouden Dagen of Amnesty. Kies of je wilt dineren met o.a. ouderen, daklozen of vluchtelingen. Bepaal of je het uitje compleet wilt maken door samen te kijken naar onze theatervoorstelling.— lees meer —

31 JAN. | BEZOEK ONS NETWERKEVENT

Wie wil zich inzetten voor eenzame ouderen, daklozen, zieke kinderen, mensenrechten, natuur en milieu of overige maatschappelijke uitdagingen. Speeddate met CEO’s van Make-A-Wish, Amnesty en vele anderen. Dan vertellen zij hoe jij social impact kan maken. — lees meer —