GOUDEN DAGEN

Wil jij voor mevrouw Vrede en Teun naar het theater?

Mevrouw Vrede

Als je er over nadenkt is het heel logisch: Onze ouderen zijn van onschatbare waarde en kunnen inzichten geven voor ons eigen leven. Mevrouw Vrede (87) is zo een ‘verborgen schat’. Zij is één van 547.000 ouderen die zelfstandig thuis woont, maar niet de aandacht krijgt die ze eigenlijk verdient. Totdat … jij kwam!

Waarom?
Omdat jij dit nu leest en haar die aandacht kan geven. Dit kan door naar haar te luisteren tijdens de Social Impact Tour. Een theatervoorstelling in het AFAS Circustheater. Op het podium deelt ze haar wijze levenslessen. Ze staat samen met Teun Toebes op het podium. Teun zijn boodschap: ‘Alles draait om de mens te blijven zien, daar veranderd leeftijd of aandoening helemaal niks aan!’ Wijze woorden van een jongeman die door premier Rutte zelfs ‘briljant’ wordt genoemd. Waarom? Hij is 22 en woont in een verpleeghuis. Zo probeert hij de zorgwereld voor ouderen op te schudden en te veranderen. Dit doet hij door te laten zien dat wij niet naar de patiënt, maar naar de mens moeten blijven kijken. Want dat blijf je volgens hem… altijd! Wij zouden het fantastisch vinden als jij tickets voor hun optreden wilt bestellen.

Lees ook: Teun op de koffie bij Rutte

Bestel tickets: Steun Gouden Dagen
Bij elk verkochte ticket ontvangt Stichting Gouden Dagen een donatie uit de opbrengst. Een organisatie met als doel eenzaamheid draaglijker maken en mensen samenbrengen. Zo hebben ze Mevrouw Vrede samen gebracht met haar nicht door beeldbellen via een tablet. Je steunt al voor € 10,00 wanneer je een livestream ticket bestelt. Via onderstaande button kun je ook kiezen voor 1e t/m 3e rangs Theater tickets. Deze zijn vanaf € 26,50 te bestellen. Door jouw bestelling kan Gouden Dagen nog meer ouderen steunen.

Over de voorstelling
Mevrouw Vrede is onderdeel van een inspirerende voorstelling. Hierbij staat storytelling centraal met verhalen over maatschappelijke onderwerpen. Tijdens de voorstelling staan sprekers zoals Teun op het podium met als thema ‘Dit ben ik echt’. Het is een mix van persoonlijk verhalen waarin maatschappelijke onderwerpen belicht worden. Sprekers vertellen welke uitdagingen er overwonnen zijn. Met als afsluiting een waardevolle (levens) les voor het publiek. Bekijk via deze link het complete programma. Nu al meer over Teun weten? Bekijk onderstaand zijn interview bij Op1 van NPO1.

Geef tickets
Wil jij van betekenis zijn voor onze ouderen? Bestel dan vanuit liefdadigheid wat extra tickets. Gouden Dagen geeft deze aan ouderen die een avondje uit verdienen. Voor deze ouderen is Mevrouw Vrede een baken van hoop en inspiratie. Want als ouderen geloven dat Mevrouw Vrede aandacht krijgt, dan geloven zij ook dat dit voor hun bestemd is. Via deze link kun je ‘Geef tickets’ bestellen.

Elkaar ontmoeten
Voorafgaand aan de voorstelling kun je kiezen om de ouderen te ontmoeten via een ‘Meet & Greet’. Zij hebben zoveel levenslessen in zich. Vraag hier maar eens naar en ervaar wat voor mooi gesprek er ontstaat. De ‘Meet & Greet’ is vanaf 18:45 uur en wordt begeleid door Gouden Dagen. Je kunt uiteraard ook alleen naar de voorstelling komen, deze start om 20:00 uur. Wil je meer weten over de Social Impact Tour? Laat je dan tijdens een Zoom afspraak inspireren door oprichter Edward Molkenboer. Wekelijks vertelt hij graag over onze ouderen en de activiteiten die Gouden Dagen realiseert.

Delen:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

Over de Social Impact Tour
De Social Impact Tour is een internationaal concept georganiseerd door Tell to Inspire. Sprekers zijn verbonden aan goede doelen. Op 29 november worden verhalen vertelt vanuit Amnesty International, Gouden Dagen, Make-A-Wish, Daklozenkrant, Only Friend en Natuur & Milieu. De sprekers houden hun Tell to Inspire Talks binnen het thema: Dit ben ik echt! Dit wordt afgewisseld met dans, muziek en cabaret. Onderdeel van de voorstelling is social impact maken. Dit gebeurt door wensen vervullen van personen die deelnemen aan de voorstelling. Daarnaast wordt 25% van de ticketopbrengst gedoneerd aan goede doelen. De tour is gestart in Nederland, in 2022 wordt Zuid Afrika (Johannesburg) aan de tour toegevoegd.

29 NOV . | ONTMOET ELKAAR

Stichting Gouden Dagen zet zich in voor ouderen, met als doel eenzaamheid tegen te gaan. Dit doen ze door mooie momenten te creëren. Welke netwerkorganisatie of bedrijf wil zich inzetten door met ouderen naar het theater te gaan? — lees meer —

ONDERNEMEN MET SOCIAAL IMPACT

Hoe maak je social impact en verbind je dit aan de missie van jouw bedrijf? Edward Molkenboer geeft je 12 tips om dit te bereiken. In 1993 startte hij zijn reclamebureau. Edward werd in 2015 genomineerd voor de top 10 ‘Marketeer van het jaar’. Na een uitdagende periode ging het roer. Sinds 2019 is hij Oprichter van de Social Impact Tour. — Meld je hier aan —

MAAK MET JOUW COLLEGA'S OF VRIENDEN SOCIAL IMPACT

TEAMEVENT | KOM IN ACTIE 

Zoek jij een uniek en sociaal (bedrijfs)uitje? Meld je aan voor het teamevent ‘Kom in actie’. Zet je in als denktank voor Make-A-Wish, Gouden Dagen of Amnesty. Kies of je wilt dineren met o.a. ouderen, daklozen of vluchtelingen. Bepaal of je het uitje compleet wilt maken door samen te kijken naar onze theatervoorstelling.— lees meer —

31 JAN. | BEZOEK ONS NETWERKEVENT

Wie wil zich inzetten voor eenzame ouderen, daklozen, zieke kinderen, mensenrechten, natuur en milieu of overige maatschappelijke uitdagingen. Speeddate met CEO’s van Make-A-Wish, Amnesty en vele anderen. Dan vertellen zij hoe jij social impact kan maken. — lees meer —