Amnesty International

Lina gebruikt haar spreekrecht – Hoe maakt zij (en jij!) het verschil?

Lina Al-Hathloul

Amnesty zet zich in voor mensenrechten. Lina vertelt over de arrestatie van haar zus Loujain, omdat zij in Saudi Arabië een auto bestuurde. Dit met martelingen als gevolg en meer dan 5 jaar gevangenschap. Wereldwijd werd gevraagd om haar vrijlating. Dit kreeg veel aandacht van internationale media. Tijdens de presentatie vertelt Lina over ‘de kracht van woorden’. Dat dit belangrijk is voor families van gevangenen. Ze vertelt over het gevaar als je niets zegt. Laat je daarom inspireren om ook jouw stem te laten horen.

Waarom?
Omdat jij dit nu leest en Lina kan helpen met het verspreiden van haar woorden. Op 29 november gaat Lina namelijk spreken tijdens de Social Impact Tour. Een theatervoorstelling in het AFAS Circustheater. Lina vertelt over de martelingen van haar zus en hoe door de kracht van woorden en eensgezindheid je het verschil kunt maken. Wereldwijd zitten er veel mensen zoals Loujain vast. Hoe mooi is het als wij in de voorstelling collectief een statement kunnen maken en daarmee iemand vrij krijgen? Wij zouden het fantastisch vinden als jij tickets voor haar optreden wilt bestellen. Misschien ben jij wel de ontbrekende link in dit mensenrechten probleem!

Bestel tickets: Steun Lina en Amnesty International
Je steunt extra, want bij elk verkochte ticket ontvangt Amnesty International een donatie uit de opbrengst. Je steunt al voor € 8,50 wanneer je een livestream ticket bestelt. Via onderstaande button kun je ook kiezen voor 1e t/m 3e rangs Theater tickets. Deze zijn vanaf € 26,50 te bestellen.

Over de voorstelling
Lina is als spreker onderdeel van een inspirerende voorstelling. Hierbij staat storytelling centraal met verhalen over maatschappelijke onderwerpen. Tijdens de voorstelling staan sprekers op het podium met als thema ‘Dit ben ik echt’. Het is een mix van persoonlijk verhalen waarin maatschappelijke onderwerpen belicht worden. Sprekers vertellen welke uitdagingen er overwonnen zijn. Met als afsluiting een waardevolle (levens) les voor het publiek. Bekijk via deze link het complete programma. Nu al meer over Lina weten? Bekijk de onderstaande Youtube video.

Geef tickets
Wil jij van betekenis zijn anderen die opkomen voor mensenrechten? Bestel dan vanuit liefdadigheid wat extra tickets. Deze gaan naar Amnesty International. Zij zorgen dat hun vrijwilligers een avondje uit krijgen. Voor deze groep is Lina een inspiratie. Via deze link kun je ‘Geef tickets’ bestellen.

Delen:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

Over de Social Impact Tour
De Social Impact Tour is een internationaal concept georganiseerd door Tell to Inspire. Sprekers zijn verbonden aan goede doelen. Op 29 november worden verhalen vertelt vanuit Amnesty International, Gouden Dagen, Make-A-Wish, Daklozenkrant, Only Friend en Natuur & Milieu. De sprekers houden hun Tell to Inspire Talks binnen het thema: Dit ben ik echt! Dit wordt afgewisseld met dans, muziek en cabaret. Onderdeel van de voorstelling is social impact maken. Dit gebeurt door wensen vervullen van personen die deelnemen aan de voorstelling. Daarnaast wordt 25% van de ticketopbrengst gedoneerd aan goede doelen. De tour is gestart in Nederland, in 2022 wordt Zuid Afrika (Johannesburg) aan de tour toegevoegd.

29 NOV . | ONTMOET ELKAAR

Stichting Gouden Dagen zet zich in voor ouderen, met als doel eenzaamheid tegen te gaan. Dit doen ze door mooie momenten te creëren. Welke netwerkorganisatie of bedrijf wil zich inzetten door met ouderen naar het theater te gaan? — lees meer —

ONDERNEMEN MET SOCIAAL IMPACT

Hoe maak je social impact en verbind je dit aan de missie van jouw bedrijf? Edward Molkenboer geeft je 12 tips om dit te bereiken. In 1993 startte hij zijn reclamebureau. Edward werd in 2015 genomineerd voor de top 10 ‘Marketeer van het jaar’. Na een uitdagende periode ging het roer. Sinds 2019 is hij Oprichter van de Social Impact Tour. — Meld je hier aan —

MAAK MET JOUW COLLEGA'S OF VRIENDEN SOCIAL IMPACT

TEAMEVENT | KOM IN ACTIE 

Zoek jij een uniek en sociaal (bedrijfs)uitje? Meld je aan voor het teamevent ‘Kom in actie’. Zet je in als denktank voor Make-A-Wish, Gouden Dagen of Amnesty. Kies of je wilt dineren met o.a. ouderen, daklozen of vluchtelingen. Bepaal of je het uitje compleet wilt maken door samen te kijken naar onze theatervoorstelling.— lees meer —

31 JAN. | BEZOEK ONS NETWERKEVENT

Wie wil zich inzetten voor eenzame ouderen, daklozen, zieke kinderen, mensenrechten, natuur en milieu of overige maatschappelijke uitdagingen. Speeddate met CEO’s van Make-A-Wish, Amnesty en vele anderen. Dan vertellen zij hoe jij social impact kan maken. — lees meer —