Welke partner wil social impact maken?

Wij zijn Tell to Inspire en hebben als missie: ‘Mensen inspireren én stimuleren om elkaar te helpen’. Inspireren doen wij door de Social Impact Tour te organiseren. ‘Elkaar helpen’, doen wij door een deel van onze ticketopbrengst te doneren aan sociale initiatieven.


Wat is de Social Impact Tour?

Dit zijn events met als thema: ‘Dit ben ik echt‘. Op het podium staat een inspirerende team van sprekers, dansers, muzikanten en cabaretiers. Tijdens de tour delen ze op hun eigen manier hun indrukwekkende verhaal met jou! Aangezien live bezoek nog niet mogelijk is, wordt elk event live gestreamd. De tour start op 24 mei a.s. met als eerste locatie Theater DeLaMar in Amsterdam. Daarna rollen we de Social Impact Tour landelijk uit over 36 steden in Nederland.

Hoe maken we social impact?

Elke event bestaat uit een team van mensen zoals jij en ik die samen impact willen maken. Dit doen zij op twee manieren; Enerzijds betreden zij het podium waardoor jij ontroerende, indrukwekkende en inspirerende momenten beleeft die je bijblijven. Anderzijds hebben alle teamleden een sociaal initiatief gekozen wat ze persoonlijk willen steunen. Aan dit initiatief doneren wij een deel van onze ticketopbrengst. Om deze sociale initiatieven extra te ondersteunen zoeken wij (zakelijke) partners die hieraan willen bijdragen.

Welke mogelijkheden zijn er?

Een set vanaf 5 Social Impact tickets kost € 135,- (excl. 9% BTW). Hiermee steun je direct een sociaal initiatief waar wij 30% aan doneren. Vanaf 10 Social Impact tickets wordt tevens je (bedrijfs) naam vermeld tijdens onze livestream. Indien er 25 Social Impact tickets besteld worden, wordt ook jullie (bedrijfs) logo zichtbaar in het decor én de aftiteling. Onderstaand alles in een overzicht.

5 tickets 10 tickets25 tickets
Donatie 30%Donatie 30%Donatie 30%
Naam in livestreamNaam in livestream
Logo in decor
Logo in aftiteling
€ 135,-€ 270,-€ 675,-

Kies voor extra media aandacht

Het is ook mogelijk om als gast uitgenodigd te worden tijdens onze talkshow. Deze wordt na de voorstellingen via livestream uitgezonden. In deze talkshow kijken we terug naar de optredens. Daarnaast komen de sociale initiatieven en onze (zakelijke) partners aan het woord. Een ideale manier om je maatschappelijk betrokkenheid zichtbaar te maken. Deze optie is mogelijk vanaf 50 social impact tickets.

Indien er 125 tickets besteld worden, dan produceert Tell to Inspire een social media video. Hierin is te zien dat je als organisatie betrokken bent bij het sociale initiatief. Deze video wordt ook uitgezonden tijdens de talkshow. Onderstaand een voorbeeld van netwerkorganisatie BNI.Bereik op RTL4

Voor nog meer bereik is het ook mogelijk om Nederland te inspireren op RTL 4. Hiervoor is Tell to Inspire een samenwerking aangegaan. Stuur bij interesse een e-mail naar info@telltoinspire.com. Onderstaand alles in een overzicht.

50 tickets 125 ticketsVraag aan
Donatie 30%Donatie 30%Donatie 30%
Naam in livestreamNaam in livestreamNaam in livestream
Logo in decorLogo in decorLogo in decor
Logo in aftitelingLogo in aftitelingLogo in aftiteling
Gast talkshowGast talkshowGast talkshow
Social media videoSocial media video
TV: RTL 4
€ 1.350,-€ 3.375,-Vraag aan

Hoe kan je als partner helpen?

Door het bestellen van tickets steun je onze missie, maak je als partner social impact én kun je (zaken)relaties uitnodigen voor een prachtige voorstelling. Partner worden is simpel: selecteer onderstaand het aantal tickets en kies dan welk sociaal initiatief je wilt steunen. Na betaling wordt er contact met je opgenomen.Zij gingen je voor …

Nick Rijnaard

CareerValue ICT recruitment

€294,30 20 mei 2021

We willen Duece Events & Entertainment graag veel succes wensen bij de show en willen hun initiatief Stichting Opkikker bij deze graag… Lees verder

We willen Duece Events & Entertainment graag veel succes wensen bij de show en willen hun initiatief Stichting Opkikker bij deze graag steunen.

Winny Paauw

Winny Paauw Communicatie

€147,15 19 mei 2021

Marjolein van leeuwen

Alliander Foundation

€147,15 11 mei 2021

Heel veel succes met deze pracht-actie!


Persoonlijk contact

Heb je vragen, stuur een e-mail naar info@telltoinspire.com en dan nemen we contact met je op.

Met vriendelijke groet,

Het team van Tell to Inspire