Welke organisatie wil ouderen, de event- en horecabranche steunen?

Tell to Inspire bestaat uit een team van zo’n 50 professionals die samen social impact willen maken. Om dit te bereiken start binnenkort de ‘Social Impact Tour’ met als missie; ‘Mensen inspireren én stimuleren om elkaar te helpen’. Een deel van de ticketopbrengst wordt besteed aan productie van de tour. Met het andere deel wordt eenzaamheid bij ouderen draaglijker gemaakt én lokale horeca gesteund. Tell to Inspire zoekt bedrijven, gemeentes en netwerkorganisaties die voor dit initiatief social impact tickets willen bestellen.

Wil jij als bedrijf ouderen, de event- én horecabranche steunen? Bestel dan Social Impact tickets. Ons doel is landelijk 1.000 tickets verkopen, zodat de getroffen horeca 1.000 ouderen van een lunch én ansichtkaart kunnen voorzien. Daarnaast ontvang jij toegang tot de livestream van het event. Datum en tijd zijn nader te bepalen.


Welke mogelijkheden zijn er?

Een set vanaf 35 Social Impact tickets kost € 945,- (excl. 9% BTW). Hiermee inspireer je Nederland, omdat jullie organisatie vermeld wordt tijdens de livestream. Vanaf 60 Social Impact tickets bieden wij als extra een Storytelling workshop aan t.w.v. € 750,-. Of één van de andere workshops waarin interesse is. Indien er 145 tickets besteld worden, dan produceert Tell to Inspire een social media video. Hierin is te zien dat je als organisatie de lunches aanbiedt bij ouderen. Deze video wordt ook uitgezonden tijdens de landelijke livestream én opgevolgd met een interview op de eventlocatie.Persoonlijk contact

Heb je vragen, stuur ons een e-mail of maak meteen een belafspraak. Namens de eenzame ouderen, horeca- en eventbranche: bedankt voor jouw steun!

Met vriendelijke groet,

Het team van Tell to InspireZij gingen je voor …

Hoe zorgt jouw steun voor social impact?

Met de ticketopbrengst bereiden deelnemende horeca lunches voor eenzame ouderen. Deze worden aangeboden bij buurt- en verpleeghuizen in hun eigen woonplaats. Bij de lunches ontvangen ouderen een persoonlijke ansichtkaart, verzorgd door Omapost.nl (zie video). Daarna kijken zij in hun gemeenschapsruimte via livestreaming naar het event.
Wat is de Social Impact Tour?

Dit zijn events met als thema: ‘Dit ben ik echt‘. Op het podium staan inspirerende sprekers, dansers, muzikanten en cabaretiers. Elk event wordt live gestreamd. De eerste zal plaatsvinden in Amsterdam en duurt ongeveer 2.5 uur.Wil jij ook op het podium?

Heb jij interesse om als spreker of presentator deel te nemen? Meld je dan aan via deze link. Tijdens een Zoomsessie verneem je dat er trainingen aangeboden worden, met als afsluiting deelname aan de Social Impact Tour. Na de Zoomsessie kun je besluiten of je meedoet en hierin wilt investeren. Heb jij interesse om deel te nemen met dans, muziek of cabaret? Meld je dan aan via deze link. Tijdens deze Zoomsessie verneem je hoe jij als artiest kunt deelnemen.


Bekijk via deze link het programma van het eerst volgende event

Meld je aan voor de Zoomsessie waarin we vertellen hoe je als lokale partner kunt deelnemen aan de Social Impact Tour.

De incompany workshops worden online verzorgd door trainers van de Tell to Inspire Academy. Heb je minimaal 20 Social Impact tickets gedoneerd? Dan kun je na donatie een belafspraak maken. Zodat we samen de datum van de workshop kunnen bespreken. Maak de afspraak via deze link www.telltoinspire.com/belafspraak/

Deze ontvang je automatisch als je een betaling doet.

Streaming tickets zijn € 8,- (+ € 1,00 service kosten). De opbrengst wordt gebruikt voor productie van de tour. Bestel nu je tickets!

Informatie over het kijken naar de livestream kan je hier vinden.

Vooralsnog is het helaas nog niet mogelijk om het event offline bij te wonen. Maar wij hopen dat dat in de toekomst wel mogelijk is.

Op deze pagina vind je informatie voor buurt- of verpleeghuis die willen deelnemen aan de Social Impact Tour.

Op deze pagina vind je informatie voor eventlocaties die willen deelnemen aan de Social Impact Tour.

Meld je aan voor de Zoomsessie waarin we vertellen hoe je als horecaondernemer kunt deelnemen aan de Social Impact Tour.

Meld je aan voor de Zoomsessie waarin we vertellen hoe je met dans, muziek of cabaret kunt deelnemen aan de Social Impact Tour.

Meld je aan voor de Zoomsessie waarin we vertellen hoe je als spreker of dagvoorzitter kunt deelnemen aan de Social Impact Tour.

Meld je aan voor de Zoomsessie waarin we vertellen hoe je als trainer kunt deelnemen aan de Social Impact Tour.

Wil je ons helpen door in de redactie plaats te nemen? Meld je aan voor de openbare redactie vergadering via onze Zoomsessie. Deze is elke vrijdag om 10:30 uur en duurt ongeveer 30 tot 45 minuten.

Na elk event zullen de lunches aan de ouderen worden aangeboden.


Fotografie van deze publicatie: Lisa Roos en Rob Ouwerkerk