Steun jij Willemijn Huisman? Bestel tickets voor haar optreden.

Op 25 mei staat Willemijn Huisman als spreker op het podium tijdens de Social Impact Tour. Dit is via een livestream te bekijken vanuit Theater DeLaMar in Amsterdam.


Wat is de Social Impact Tour?

Dit zijn voorstellingen met als thema: ‘Dit ben ik echt‘. Op het podium staat een inspirerend team van sprekers, dansers, muzikanten en cabaretiers. Tijdens de voorstelling inspireren zij gedurende 75 minuten met hun indrukwekkende optredens.

Hoe maakt Willemijn social impact?

Willemijn is onderdeel van een team dat impact wil maken. Dit gebeurt op twee manieren; Ze zetten samen een inspirerend optreden neer. Daarnaast hebben alle teamleden een sociaal initiatief gekozen dat ze persoonlijk willen steunen. Willemijn Huisman heeft gekozen voor Koprol in Utrecht. Aan dit initiatief wordt een deel van de ticketopbrengst gedoneerd. Wil jij hier ook onderdeel van zijn? Bestel hieronder je ticket. Met dit ticket kun je de livestream ook later terugkijken.

Bij de aankoop van je een kaartje krijg je behalve een inspirerend optreden ook een pakketje Rest Rollies opgestuurd. Als we meer dan 60 kaartjes verkopen gaan Eva, Sake, Robin, Lisan, Marijn en Willemijn koprollend het Domplein over! Ook Sake – de culinaire kracht achter koprol zodat de Rollies super lekker worden – stelt zijn kunsten ter beschikking: een bakcursus voor 2 personen. Omdat we het zo tof vinden dat je een kaartje gaat kopen, geeft Willemijn – voor de ondernemers onder ons – een workshop marketing voor impact ondernemers met team Koprol in Utrecht als ervaringsdeskundigen. 

Wil je gebruik maken van een van deze acties, vul dan dit formulier in: https://mxyafbv7.paperform.co
Waarom heb je voor dit sociale initiatief gekozen?

Waste isn’t waste, untill we waste it.

We consumeren als een dolle! En we gooien heel veel weg: talent van mensen EN grondstoffen van de aarde. We zijn zo rijk! En we benutten nog lang niet alles wat we van de aarde krijgen. En tegelijkertijd leven we ieder jaar minstens vier maanden op de creditcard van de aarde. (Earth Overshoot Day is in augustus!) Als we zo doorgaan, dan maken we de aarde kapot. Dus laten we alles wat de aarde ons geeft goed gebruiken. En dat doet Koprol in Utrecht. Zij maakt Rollies van fruit dat anders in de verbrandingsoven beland. Met dit fruit is helemaal niks mis. Misschien heeft een appel een klein deukje, zijn de bosbessen wat kleiner dan gemiddeld, of is de banaan iets rijper dan we gewend zijn. Maar lekker smaken ze nog zeker. Door dit fruit te koken, blenden en drogen ontstaat er een soort snoep. Snoep van 100% fruit dus. Niks minder, niks meer. Dat betekent dat het eten van onze Rollies een positieve impact heeft op het voedselsysteem én op jezelf.

Wat gebeurt er met jouw donatie?

Koprol in Utrecht gebruikt onze investering om de onderneming en de keuken te professionaliseren. Nu werken ze nog met botte mensen, veel te veel plastic en gammele blenders, dit kan beter! En duurzamer.

Wat ze nodig hebben:

– Silecone matten

– Goeie messen

– Messenslijper

– Snijplanken

– Duurzamer bakpapier

– Goeie grote blender

– Opslag dozen

– Snijmachine om Rollies te snijden (weten nog niet precies welke handig is)

Openhartige vragen

Waar ben je trots op?
Ik ben trots op mijn drie jarig ondernemerschap en dat doe wat ik het allerliefste doe: Impactmakers helpen groeien met online marketing. Ook als ik geen geld hoef te verdienen. Dan zou ik dit ALTIJD doen. Als moeder van drie kinderen heb ik besloten mijn verantwoordelijkheid te nemen om de wereld een beetje mooier te maken. Ik heb leiderschap gepakt op dat waar ik invloed op heb: mijn kennis delen met fairpreneurs. Zo geven we samen de betekenis economie vorm. Omdat impact ondernemers anders ondernemen heb ik een manier bedacht om mijn kennis slimmer te delen. Ook zie ik dat iedere ondernemer dezelfde stappen met mij zet om te groeien. Dat kan slimmer. In een groepsprogramma dus! In mijn programma zit al mijn kennis van (online) marketing, communicatie en ondernemen. Zodat ik mijn kennis voor een vaste prijs beschikbaar kan stellen. Afgelopen december besloot ik om alleen nog maar mijn kennis te delen met mijn programma. Zodat ik zo veel mogelijk impact ondernemers help.

Waarin wil je nog groeien?
Ondernemerschap, Plek in nemen: zichtbaar zijn, spiritualiteit, leuke moeder zijn, leuk mens zijn, vragen stelen en voor altijd nieuwsgierig blijven.

Waar ben jij echt dankbaar voor?
Dat ik in een rijk land geboren ben waar heel veel kansen liggen en dat ik mijn leukste leven kan creëren. Niet zonder hobbels, bloed, zweet en tranen. Maar het kan wel. We zijn zo rijk….. En dan bedoel ik niet een dikke bankrekening.

Wat heb jij vandaag geleerd?
Dat iedereen zelf geautoriseerd is om de keuzes te maken die hij/zij wil maken. En dat ik ervoor kies om er te zijn als lief, moeder, business mentor, dochter, zus, vriendin. Ik ben er als je me nodig hebt.

Door wie voel jij je vaak gesteund?
Mijn lief Albert, mijn businesscoach Kirsten. Deze vraag triggert ook wel iets omdat ik me realiseer dat ik er eigenlijk niet zo vaak bij stil sta door wie ik me gesteund voel. En nu ik de mensen om me heen laat weten dat ik op een podium ga staan en m’n verhaal ga vertellen, ontvang ik heel veel steun. Misschien vraag ik niet zo erg om steun…..

Wat maakt jouw dag compleet?
Vanuit flow creëren, in contact zijn met ondernemers die de wereld mooier maken, wandelen met de hond, lekker eten met de kids en Albert. Overdag in de stad (Utrecht), s’avonds thuis in Culemborg (lekker rustig). De dag afsluiten met Yin Yoga en een positieve meditatie.

Hoe wil je herinnerd worden?
Ze heeft gedaan wat ze kon om de nieuwe economie mee te helpen vormgeven.

Wat is jouw levensmotto?
If you think you are too small to make a difference, try sleeping with a mosquito.

Of

If you want to go fast, go alone.

If you want to go far, go together.

Waarvoor heb je het laatst gehuild?

Ha, ha! Tijdens de training Storytelling voor het optreden van Tell To Inspire. Omdat ik het heel pittig vind om te gaan staan voor het publiek. Ik heb allerlei niet helpende gedachten zoals: Wie ben ik om daar te gaan staan. Er zijn mensen met veel meer visie, werkervaring, kennis, presentatie skills etc. of deze: Waarom zou ik degene zijn om dit te vertellen? Nou, nou jij wil wel veel he, de economie veranderen. Beetje naïef dat dat gaat gebeuren Willemijn. Wie denk je wel niet dat je bent om dit te willen?

Tijdens de training hebben deze helpende gedachten getraind: Ik mag hier staan zoals is NU ben. Er is ruimte voor mij, een plek en een gelegenheid. Ik kies ervoor het lef te hebben om op dit podium te gaan staan. Door ervoor te kiezen neem ik niemand anders deze keuze af. Ik mag ontvangen wat ik heb verdiend.

Groei, en dus ook dit oefenen, gaat voor mij gepaard met tranen. Dikke tranen. En het helpt mij enorm.

Waar ben je erg aan gehecht?
Aan het kiezen van mijn eigen weg, op mijn manier. Als ondernemer, als moeder, als partner, vriendin eigenlijk in alles…

Aan momenten voor mezelf, ik noem het ‘hersteltijd’.


Wat mogen wij van jouw deelname verwachten?

De spiegel – op mezelf en op iedereen die in de spiegel wil kijken – dat we uitsluitend een economische blik hebben op onszelf, op elkaar, op onze aarde en op ons leven. In mijn persoonlijke verhaal vertel ik over mijn reis hoe ik mijn plek inneem in de wereld en op mijn manier probeer uit het systeem stappen waar de economie de samenleving en de aarde in haar greep heeft. Ik kies ervoor mee te werken aan een nieuw systeem: De betekenis economie. Door mijn kennis (van marketing) te delen met de ondernemers die ik ook werken aan de betekenis economie namelijk fairpreneurs. Zodat we samen groeien naar een gezonde situatie waar de economie een onderdeel is van de samenleving en een samenleving een onderdeel is van de biosfeer. Gelijkwaardig verdeeld.Over de voorstelling

Mis niets van deze fantastische voorstelling en zorg dat je ingelogd bent tijdens het voorprogramma. Kijk de livestream vanaf je laptop of tablet. Je kunt ook streamen naar je TV met een Google Chromecast of Apple TV kastje. Wil je interactief meedoen? Zorg dan dat je jouw mobiele telefoon bij de hand hebt. Deze kun je gebruiken voor het stellen én beantwoorden van vragen. Het gehele programma kun je hier bekijken.


Wat is ons doel?

Vanuit de ticketopbrengst willen we de huidige productie betalen. Daarnaast gaat er een deel naar het sociale initiatief, dit gebeurt in twee stappen.

STAP 1: 30% van het bovengenoemde streefbedrag wordt gedoneerd aan het sociale initiatief. Per verkocht ticket is dat € 8,-.
De overige € 19,- wordt geïnvesteerd in de huidige productie.

STAP 2: Zodra het streefbedrag behaald is wordt 70% gedoneerd aan het sociale initiatief. Per verkocht ticket is dat € 19,-.
De overige € 8,- wordt geïnvesteerd in toekomstige producties.


Zij gingen je voor …

Anoniem

€29,43 11 juli 2021

Anne

€16,35 9 juni 2021

Super, Willemijn!

Anoniem

€29,43 4 juni 2021

Suzanne Van der Raaij

€29,43 25 mei 2021

ZET 'M OP WIL

Maartje Ziedses des Plantes

€10,90 24 mei 2021

Succes Willemijn! Goed bezig!

Rudi

€29,43 24 mei 2021

0 reacties op “Steun jij Willemijn Huisman? Bestel tickets voor haar optreden.

Geef een reactie