Steun jij Willemijn Huisman? Bestel tickets voor haar optreden.

Op 25 mei staat Willemijn Huisman als spreker op het podium tijdens de Social Impact Tour. Dit is via een livestream te bekijken vanuit Theater DeLaMar in Amsterdam.


Wat is de Social Impact Tour?

Dit zijn voorstellingen met als thema: ‘Dit ben ik echt‘. Op het podium staat een inspirerend team van sprekers, dansers, muzikanten en cabaretiers. Tijdens de voorstelling inspireren zij gedurende 75 minuten met hun indrukwekkende optredens.

Hoe maakt Willemijn social impact?

Willemijn is onderdeel van een team dat impact wil maken. Dit gebeurt op twee manieren; Ze zetten samen een inspirerend optreden neer. Daarnaast hebben alle teamleden een sociaal initiatief gekozen dat ze persoonlijk willen steunen. Willemijn Huisman heeft gekozen voor Koprol in Utrecht. Aan dit initiatief wordt een deel van de ticketopbrengst gedoneerd. Wil jij hier ook onderdeel van zijn? Bestel hieronder je ticket. Met dit ticket kun je de livestream ook later terugkijken.

Bij de aankoop van je een kaartje krijg je behalve een inspirerend optreden ook een pakketje Rest Rollies opgestuurd. Als we meer dan 60 kaartjes verkopen gaan Eva, Sake, Robin, Lisan, Marijn en Willemijn koprollend het Domplein over! Ook Sake – de culinaire kracht achter koprol zodat de Rollies super lekker worden – stelt zijn kunsten ter beschikking: een bakcursus voor 2 personen. Omdat we het zo tof vinden dat je een kaartje gaat kopen, geeft Willemijn – voor de ondernemers onder ons – een workshop marketing voor impact ondernemers met team Koprol in Utrecht als ervaringsdeskundigen. 

Wil je gebruik maken van een van deze acties, vul dan dit formulier in: https://mxyafbv7.paperform.coInterview
Het thema van onze voorstellingen is ‘Dit ben ik echt’: een mooie aanleiding voor een persoonlijk interview.


Waarom heb je voor dit sociale initiatief gekozen?

Wat gebeurt er met jouw donatie?

Openhartige vragen

Waar ben je trots op?


Waarin wil je nog groeien?


Waar ben jij echt dankbaar voor?


Wat heb jij vandaag geleerd?

Door wie voel jij je vaak gesteund?


Wat maakt jouw dag compleet?


Hoe wil je herinnerd worden?


Wat is jouw levensmotto?


Waarvoor heb je het laatst gehuild?


Waar ben je erg aan gehecht?

Wat mogen wij van jouw deelname verwachten?Over de voorstelling

Mis niets van deze fantastische voorstelling en zorg dat je ingelogd bent tijdens het voorprogramma. Kijk de livestream vanaf je laptop of tablet. Je kunt ook streamen naar je TV met een Google Chromecast of Apple TV kastje. Wil je interactief meedoen? Zorg dan dat je jouw mobiele telefoon bij de hand hebt. Deze kun je gebruiken voor het stellen én beantwoorden van vragen. Het gehele programma kun je hier bekijken.


Wat is ons doel?

Vanuit de ticketopbrengst willen we de huidige productie betalen. Daarnaast gaat er een deel naar het sociale initiatief, dit gebeurt in twee stappen.

STAP 1: 30% van het bovengenoemde streefbedrag wordt gedoneerd aan het sociale initiatief. Per verkocht ticket is dat € 8,-.
De overige € 19,- wordt geïnvesteerd in de huidige productie.

STAP 2: Zodra het streefbedrag behaald is wordt 70% gedoneerd aan het sociale initiatief. Per verkocht ticket is dat € 19,-.
De overige € 8,- wordt geïnvesteerd in toekomstige producties.


Zij gingen je voor …

Heleen Van Koeven

€29,43 29 april 2021

Succes!

GRACE Meurkes

Praktijk voor Kindertherapie

€54,50 29 april 2021

0 reacties op “Steun jij Willemijn Huisman? Bestel tickets voor haar optreden.

Geef een reactie