Wil jij een (betere) spreker worden?

Zoek jij een Storytelling training? Of heb jij een verhaal waarmee je wilt inspireren? Dan is dit jouw kans! Wij bieden deze training aan en als praktijkopdracht mag je spreken in één van de theaters waar wij mee samenwerken. Dit doe je tijdens de Social Impact Tour. Een event welke wordt uitgezonden via livestreaming. Thema van dit event is ‘Dit ben ik echt’.


Spreken in Theater DeLaMar?

Wij zoeken (beginnende) sprekers die na een training hun persoonlijke verhaal willen vertellen. Dit doe je dan op 24 of 25 mei tijdens een livestreams vanuit Theater DeLaMar in Amsterdam. Zie je het al voor je? Jij op het podium, waar eerder grootheden uit de theater-, musical -en muziekwereld gestaan hebben. Je sluit jouw verhaal af met een waardevolle levensles voor het publiek. Tijdens de training leer je hier meer over. Deze training bestaat uit twee online sessies en één dagtraining. Hiervoor vragen wij een investering

Goed doen voor een ander

Spreken in DeLaMar is kosteloos. Voorwaarde is wel dat elke spreker zich inzet voor anderen. Dit gebeurt door aanbieden van tickets in jouw netwerk. Een deel van de opbrengst wordt gedoneerd aan een sociaal initiatief welke jij zelf mag kiezen. Een ander deel gaat naar (ZZP’ers in) de eventbranche en productie van de tour. Voor promotie van jouw deelname ontvang je een ‘media kit’. Hierin zitten kant-en-klare posts die jij op jouw social media kan plaatsen. Daarnaast ontvang je een eigen profielpagina van waaruit je tickets kunt aanbieden.

Over jouw deelname

Wanneer je besluit om deel te nemen, dan ga je een fantastische tijd tegemoet. Laten we dit stap-voor-stap even aan je toelichten.

Trainingsessie 1: Basistechnieken
Tijdens deze Zoomsessie maak je kennis met de trainer en ontmoet je de andere sprekers. Je leert de basistechnieken van Storytelling. Ter afsluiting krijg je voorbereidende opdrachten mee voor de trainingsdag. Periode: 4 weken voor je optreden en een tijdsbesteding van 3 uur.

Dagtraining: Storytelling
De uitgewerkte opdrachten komen tijdens deze dag aan bod. Daarnaast krijg je inzicht hoe jouw identiteit bijdraagt aan een inspirerend verhaal. Je leert over lichaamstaal, ademhaling, stem en (oog)contact met het publiek. Daarnaast leer je een vertelstructuur uit te werken. Om vervolgens te vernemen hoe je jouw kernboodschap kunt verwoorden, zodat het publiek jouw verhaal onthoud. Aan het einde heb je genoeg geleerd om jouw script te bepalen. Zodat je kunt voorbereiden voor jouw optreden. Periode: 3 weken voor je optreden en een tijdsbesteding van 8 uur.

Trainingsessie 2: Groepscoaching
Voor jouw optreden volgt een Zoomsessie met een kleine groep sprekers. Tijdens deze sessie ontvang je nog wat laatste tips. Daarnaast is de mogelijkheid om jouw verhaal … Periode: 1 week voor je optreden en een tijdsbesteding van 3 uur.


Verneem je welke technieken er zijn om krachtig over te komen en spanning los te laten.

Tijdens deze Zoomsessie maak je kennis met de trainer en de andere sprekers. Je leert de basistechnieken van Storytelling. Ter afsluiting krijg je voorbereidende opdrachten mee voor de trainingsdag.

DatumTijdDuur Locatie
Ma. 19 april19:303 uurZoom link

Dagtraining

De uitgewerkte opdrachten komen tijdens deze dag aan bod. Daarnaast …

DatumTijdDuur Locatie
Vr. 23 april09:008 uurLocatie

Sessie 2: Groepcoaching

DatumTijdDuur Locatie:
Ma. 12 mei19:303 uurZoom link