Tickets bestellen of gastenlijst

Voor de theatertour die altijd doorgaat zijn er kosteloos Streaming tickets te bestellen. Lees eerst even onze toelichting en bestel dan je tickets.


Maak eenzaamheid draaglijker,
steun de horeca én de theaters.


Waarom zijn streaming tickets kosteloos?

Wij hebben besloten om onze Streaming tickets van € 13,- kosteloos aan te bieden. Waarom? Tijdens de voorstelling vragen wij kijkers om zich in te zetten voor eenzame ouderen, de theater -en horecabranche. Dit kan al door ons initiatief op social media te delen. Wij zoeken namelijk gemeentes, bedrijven, netwerkorganisaties of fondsen die willen doneren. Met donaties willen wij ouderen van een lunch of diner voorzien én de theatervoorstelling produceren. Hoe meer personen kijken, hoe groter de kans dat wij ons doel bereiken.

Wat is ons doel?

Wij willen per voorstelling 200 ouderen van een lunch voorzien. Dit bereiken we door 200 Social Impact tickets te laten doneren. Hiermee komt ons doel op € 9.800,-. Met een deel van deze ticketopbrengst produceren wij de theatervoorstellingen. Een ander deel geven wij aan de getroffen horeca. Zij maken lunches of diners voor ouderen. Dit wordt verdeeld over buurt -en verpleeghuizen. Ouderen kunnen dit in hun gemeenschapsruimte nuttigen. Daarna kijken zij via livestreaming naar de voorstelling.


Iedereen die ticket besteld ontvangt een online workshop cadeau. Waaronder ‘Inspireren door Storytelling‘. Leuk voor jezelf of om als cadeau weg te geven.


Tickets bestellen

Ken jij gemeentes, bedrijven, netwerkorganisaties of fondsen die willen doneren? Vraag ze dan om onderstaand Social Impact tickets te bestellen. Zelf kun je hieronder kosteloos een Streaming ticket bestellen. Wij vinden het fantastisch als je 19 februari naar onze voorstelling kijkt.


Ontvang na bestelling een PDF met aanvullende info.De Social Impact tickets zijn € 49,- per stuk. Het is ook mogelijk om een vrij bedrag te doneren. Na de donatie wordt een streamingcode verstrekt om naar de livestream te kijken. • Social Impact ticket á € 49,-
  – Schenk ouderen een diner
  – Ontvang koffie of thee
  – Livestream thuis kijken
  – 1 Workshop cadeau á € 13,-
 • Theater ticket á € 39,-
  – Momenteel niet leverbaar
  – Zitplaats in theater
  – 1 Workshop cadeau á € 13,-
 • Thuis eten ticket á € 29,-
  – Livestream thuis kijken
  – Thuisbezorgd.nl voucher
  – 1 Workshop cadeau á € 13,-
 • Streaming ticket á € 13,-
  – Livestream thuis kijken
  – 1 Workshop cadeau á € 13,-


Tickets bestellen

Laat je verrassen door onze unieke voorstelling, waarin wij samen een gevoel van verbinding creëren. Juist nu, in een tijd vol maatschappelijke uitdagingen.


Meer info over de Social Impact Theater – KLIK HIER –


0 reacties op “Tickets bestellen of gastenlijst

Geef een reactie