Steun jij Thomas? Bestel tickets voor zijn optreden.

Ik loop door de stad en zie hem weer zitten. De vrolijke dakloze zanger die mensen gelukkig maakt met zijn muziek. Ik bedenk dat het fantastisch is als hij gaat zingen bij de Social Impact Tour. Deze is via een livestream te bekijken vanuit Theater DeLaMar in Amsterdam. Ik vraag hem of hij wil optreden en hij zegt meteen ‘Ja’.


Wat is de Social Impact Tour?

Ik vertel Thomas dat dit voorstellingen zijn met als thema: ‘Dit ben ik echt‘. Op het podium staat een inspirerend team van sprekers, dansers, muzikanten en cabaretiers. Alle teamleden maken social impact door een sociaal initiatief te kiezen waar een deel van de ticketopbrengst naartoe gaat. Ik besluit ter plekke dat ik Thomas wil steunen en vraag waar hij geld voor nodig heeft. Thomas vertelde dat hij buiten slaapt of bij slecht weer onderdak krijgt aangeboden. Zijn allergrootste droom is geld voor een busje, zodat hij zijn eigen slaapplaats heeft. Het allerliefst op een camping, zodat hij ook kan douchen. We spreken af dat ik mijn netwerk vraag om tickets voor hem te kopen. Zodat iedereen naar zijn optreden kan kijken op 25 mei vanaf 20:30 uur.

Wil jij ook helpen?

Thomas zien spelen? Bestel onderstaand je tickets. Bedankt voor je steun.

Edward Molkenboer
Initiatiefnemer Social Impact Tour.Zij gingen je voor …

Anoniem

Et Vada BV

€38,15 3 juni 2021

Aafje De laat

€29,43 30 mei 2021

Ik hoop dat de bus er komt 🤞🏻🙌🏻

Anoniem

Judith@j-inspirations.nl

€29,43 30 mei 2021

Anoniem

€10,90 29 mei 2021

Liesbeth

€54,50 27 mei 2021

Succes!!

Anoniem

€5,45 27 mei 2021

Over de voorstelling

Mis niets van deze fantastische voorstelling en zorg dat je ingelogd bent tijdens het voorprogramma. Kijk de livestream vanaf je laptop of tablet. Je kunt ook streamen naar je TV met een Google Chromecast of Apple TV kastje. Wil je interactief meedoen? Zorg dan dat je jouw mobiele telefoon bij de hand hebt. Deze kun je gebruiken voor het stellen én beantwoorden van vragen. Het gehele programma kun je hier bekijken.


Wat is ons doel?

Vanuit de ticketopbrengst willen wij een busje voor Thomas kopen. Daarnaast investeren wij 30% in productie van de Social Impact Tour. Zodat wij nog meer voorstellingen kunnen realiseren. Met als doel: mensen blijven helpen zoals Thomas.