Steun voor dakloze zanger Thomas

Daar zit hij weer. De vrolijke dakloze zanger die mensen gelukkig maakt met zijn muziek. Ik bedenk dat het fantastisch is als hij gaat zingen bij de Social Impact Tour. Ik vraag hem of hij 19 februari wil optreden tijdens het eerste livestream event. Hij zegt meteen ‘ja’.


Ik vertel hem dat we Social Impact maken door delen van de ticketopbrengst. Zo steunen we o.a. artiesten, de event- en horecabranche. Ik vraag hem zijn naam en waar hij geld voor nodig heeft. Hij heet Thomas en gebruikt geld voor eten en af en toe wat kleding. Op weg naar huis bedenk ik hoe we de ticketopbrengst kunnen besteden. Een deel besteden wij aan eten. Ik geef de horeca geld en vraag ze om elke dag eten voor Thomas te maken. Daarnaast creëren we een potje voor nieuwe kleding. En de rest besteden we aan productie van de tour. Zodat we in de toekomst nog meer social impact kunnen maken.Meer over Thomas? Hij is tien jaar dakloos. Slapen doet hij soms bij een vriend, maar doorgaans op straat. Liever niet bij mede-daklozen, uit angst dat zijn gitaar gestolen wordt. Hij is niet zielig en altijd dankbaar. Hij hoeft geen uitkering en vertrouwd op wat hem gegeven wordt. Thomas zien spelen? Koop onderstaand je tickets. Hoe meer tickets, hoe langer Thomas eet 😊.Wat is ons doel?

Zou het niet fantastisch zijn om een minimaal doel te stellen van 31 tickets? Dan kunnen wij Thomas in ieder geval 1 maand eten schenken. Wil jij helpen ons doel te bereiken?

Bestel jouw tickets

Bestel onderstaand jouw tickets. Daarna ontvang je een e-mail inclusief code voor Streaming toegang tot de livestream. E-mail niet ontvangen? Check jouw spambox. Heb je (als bedrijf) vragen, stuur mij een e-mail zodat ik jou even kan bellen. Namens Thomas bedankt voor jouw steun.

Veel goeds,
Edward Molkenboer

Initiatiefnemer Social Impact Tour.Wij waarderen jouw steun

Een ticket om naar Thomas te kijken kost € 27,- (excl. 9% BTW). Wij zijn blij met elke bijdrage, daarom kun je ook een vrij bedrag betalen. Als waardering kun je jouw netwerk, vrienden of familie op de gastenlijst zetten. Je ontvangt hiervoor een code nadat je betaald hebt. Met deze code kun je Streaming tickets bestellen, zodat jij en jouw gast toegang krijgt tot de livestream.

Zij gingen je voor …

Yvonne

€10,90 8 februari 2021

Petra

€10,90 4 februari 2021

Succes Thomas, wat een prachtige inspiratie ben jij <3

Anoniem

€16,35 4 februari 2021

Anja Cheriakova

€10,90 3 februari 2021

Maaike

€29,43 2 februari 2021

Ik zie Thomas vaak spelen als ik door de stad loop. Leuk om nu zo een bijdrage te kunnen leveren. Mooi initiatief!

Anoniem

€10,90 2 februari 2021


Wat is de Social Impact Tour?

Dit zijn events met als thema: ‘Dit ben ik echt‘. Op het podium staan inspirerende sprekers, dansers, cabaretiers en muzikanten. Waaronder Thomas. Elk event wordt live gestreamd.

Voor bedrijven

Heb je, of werk je bij een bedrijf dat wil steunen? Wellicht wil je dan meer Social Impact tickets bestellen? Als waardering wordt jullie bedrijf vernoemd tijdens het event (klik hier voor meer info). Daarnaast ontvang je een incompany workshop Storytelling t.w.v. € 750,-. Je kunt ook kiezen uit één van de andere workshops:Wil jij ook op het podium?

Heb jij interesse om als spreker of presentator deel te nemen? Meld je dan aan via deze link. Tijdens een Zoomsessie verneem je dat er trainingen aangeboden worden, met als afsluiting deelname aan de Social Impact Tour. Na de Zoomsessie kun je besluiten of je meedoet en hierin wilt investeren. Heb jij interesse om deel te nemen met dans, muziek of cabaret? Meld je dan aan via deze link. Tijdens deze Zoomsessie verneem je hoe jij als artiest kunt deelnemen.


Informatie over het kijken naar de livestream kan je hier vinden.

Bekijk via onderstaande links het programma van het eerst volgende event:
- Programma Theater DeLaMar

Ga hier voor naar onze zakelijke pagina via deze link.

Deze ontvang je automatisch als je een betaling doet.

Meld je aan voor de Zoomsessie waarin we vertellen hoe je kunt deelnemen aan de Social Impact Tour.

Vooralsnog is het helaas nog niet mogelijk om het event offline bij te wonen. Maar wij hopen dat dat in de toekomst wel mogelijk is.

Meld je aan voor de Zoomsessie waarin we vertellen hoe je met dans, muziek of cabaret kunt deelnemen aan de Social Impact Tour.

Meld je aan voor de Zoomsessie waarin we vertellen hoe je als spreker of dagvoorzitter kunt deelnemen aan de Social Impact Tour.


Fotografie van deze publicatie: Lisa Roos en Rob Ouwerkerk