Theaterbezoek

Momenteel is het (nog niet) mogelijk om een ‘Theater ticket‘ te kopen vanwege de Corona-maatregelen. Je kunt uiteraard wel gestreamd naar de voorstelling kijken. Onderstaand kun je hier tickets voor bestellen. Wanneer er weer publiek is toegestaan, dan informeren we je op deze pagina over bestellen van Theater tickets.


Tickets bestellen voor streaming

Laat je verrassen door onze unieke voorstelling, waarin wij samen een gevoel van verbinding creëren. Juist nu, in een tijd vol maatschappelijke uitdagingen. Als je gaat bestellen, kies eerst de datum en dan het type ticket.

Ontvang na bestelling een PDF met aanvullende info.


Waar is de voorstelling?

De voorstelling is in Haarlem en begint om 19:00 uur. Zodra je Theater tickets kunt kopen ben je meer dan welkom. Zorg dat je uiterlijk 18:15 uur aanwezig bent. Zodat we vooraf ons Corona-protocol aan je kunnen toelichten. Onderstaand tref je het adres:

Philharmonie Haarlem
Lange Begijnestraat 11
2011 HH Haarlem


Ter voorbereiding

Wij verzoeken je om één week voor de voorstelling opnieuw deze pagina te bezoeken. Zodat je de laatste update kunt lezen aangaande de voorstelling. Dit heeft te maken met de ontwikkelingen aangaande het Coronavirus én de richtlijnen die op dat moment gelden.


“De voorstelling gaat altijd door.”


Wat als de theaters (weer) niet open mogen?

Stel je koopt Theater tickets, maar de theaters mogen weer niet open. Als dit zo is, dan wordt je hier per e-mail van op de hoogte gesteld. Je kunt je Theater ticket dan omzetten naar één van onze andere tickets. Op die manier kun je alsnog kijken, alleen dan via livestreaming.


Reactie of vragen?

Heb je vragen? Vul deze dan onderstaand in, zodat we je vraag kunnen beantwoorden.


0 reacties op “Theaterbezoek

Geef een reactie