Test

Geachte relatie,

Onze maatschappij wordt getroffen door Corona. Bij ouderen ontstaat meer eenzaamheid. De theater -en horeca branche gaan wederom een uitdagend jaar tegemoet. Wat nu als we daar samen verandering in brengen? Dit is nu mogelijk omdat Huis vol Smaak partner is van de ‘Social Impact Theatertour’. Een nationaal initiatief in samenwerking met Tell to Inspire en Omapost.nl.Wat is de Social Impact theatertour?

Dit is een reeks van theatervoorstellingen georganiseerd door Tell to Inspire. De start is 19 februari vanuit Theater Philharmonie en te bekijken via livestreaming. Op het podium staan inspirerende sprekers, dansers, muzikanten en cabaretiers. Vanuit Huis vol Smaak vragen wij ons netwerk om Social Impact tickets te bestellen.

De voorstellingen gaan altijd door vanwege livestreaming.

Hoe maken wij social impact?

Een deel van de ticketopbrengst gaat naar de theaterbranche, zodat zij de voorstellingen kunnen produceren. Een ander deel besteedt Tell to Inspire aan de horeca. Aan Huis vol Smaak is gevraagd om diners voor eenzame ouderen te bereiden. Deze worden aangeboden aan verpleeghuizen in Den Haag. Bij de diners ontvangen ouderen een persoonlijke ansichtkaart, verzorgd door Omapost.nl. Ons doel is om per voorstelling 100 ouderen van een diner én kaart te voorzien. De diners kunnen ouderen in hun verpleeghuis nuttigen. Daarna kijken zij via livestreaming naar de voorstelling.Wij waarderen jouw steun

Een Social Impact ticket kost € 49,- (excl. 9% BTW). Als waardering voor jouw steun ontvang je na donatie 20 Streaming tickets. Ideaal om aan jouw netwerk te schenken. Zodat zij – net als jij – de livestream kunnen bekijken. Relaties die meer dan 20 Social Impact tickets doneren ontvangen een incompany workshop t.w.v. € 750,-. Je kunt kiezen uit de onderstaande workshops.De incompany workshops worden online verzorgd door trainers van de Tell to Inspire Academy. Na donatie wordt contact opgenomen om de datum van de workshop te bespreken.


Doe ook mee en inspireer Nederland.


Inspireer jouw netwerk

Relaties die meer dan 30 Social Impact tickets doneren worden als donateur vermeld tijdens de livestream. Indien er meer dan 55 tickets gedoneerd worden, dan produceert Tell to Inspire een social media video waarin je als donateur verschijnt. Deze video wordt ook uitgezonden tijdens de landelijke livestream en opgevolgd met een interview in het theater. Een unieke manier om zichtbaar te maken hoe je als organisatie social impact maakt.


Onderstaand is de mogelijkheid om te doneren. Wil je liever persoonlijk contact, stuur een e-mail of bel ons via telefoonnummer 010 – 522 06 60 en vraag naar Wendy. Namens Huis vol Smaak willen wij je bedanken voor je steun.

Met vriendelijke groet,
Fred Abel
Wendy Steenvoorden
( w.steenvoorden@huisvolsmaak.nl )€ 49,- per ticket
Of een vrije donatie
Exclusief 9% B.T.W.

+ Online incompany workshop
Waarde € 750,-

+ Online incompany workshop
+ Naamsvermelding
Waarde € 1.250,-

+ Online incompany workshop
+ Naamsvermelding
+ Social media video
+ Interview tijdens livestream
Waarde € 2.500,-


 


BESTEL STREAMING TICKETS NA DONATIE
– Klik op onderstaande banner –

Wil jij op de gastenlijst?

Dat kan door onderstaand kosteloos Streaming Tickets te bestellen. Met deze ticket krijg je als gast toegang tot de livestream. Gebruik bij bestelling de kortingscode die je ontvangen hebt. 

Streaming tickets zijn doorgaans € 8,- (+ € 1,00 service kosten). De opbrengst wordt gebruikt voor productie van de theatertour.Over de voorstellingen

Het thema van de voorstellingen is: ‘Dit ben ik echt‘. Inspirerende sprekers, dansers, muzikanten en cabaretiers geven invulling aan dit thema. Elke voorstelling is interactief. Een unieke beleving waarbij verbinding tussen kijkers centraal staat. Juist nu, in een periode waarin we het contact met elkaar missen.Een voorstelling duurt van 19:00 tot 21:15 uur, dit is inclusief een pauze. Wil je niets missen? Zorg dat je om 18:30 uur inlogt zodat je het voorprogramma meemaakt. De voorstellingen gaan altijd door vanwege livestreaming. Er wordt gestart met een reeks van zes voorstellingen. In de zomer wordt er landelijk uitgebreid naar 36 steden.


De incompany workshops worden online verzorgd door trainers van de Tell to Inspire Academy. Heb je minimaal 20 Social Impact tickets gedoneerd? Dan kun je na donatie een belafspraak maken. Zodat we samen de datum van de workshop kunnen bespreken. Maak de afspraak via deze link www.telltoinspire.com/belafspraak/

Update volgt 20 januari.

Update volgt 20 januari.


Fotografie van deze publicatie: Lisa Roos en Rob Ouwerkerk


0 reacties op “Test

Geef een reactie