Tell to Inspire Events

Onze organisatie bestaat uit:

  • Tell to Inspire Events: Organisator van de Social Impact Tour.
  • Tell to Inspire Academy: Aanbieder van trainingen.
  • Tell to Inspire.com: Contentplatform voor social impact initiatieven

Social Impact Tour

Tijdens elk event staan zeven sprekers op het podium met als thema ‘Dit ben ik echt’. Elk verhaal beantwoord de vraag: Wie is de persoon achter het verhaal? Het is een mix van persoonlijk verhalen, met daarin een waardevolle boodschap. Een podium voor iedereen die wil vertellen welke uitdagingen er persoonlijk overwonnen zijn. Met als afsluiting een waardevolle (levens) les voor het publiek.

Onze missie is inspirerende verhalen vertellen en wereldwijd mensen stimuleren elkaar te helpen. Het zal je niet verbazen dat we tijdens het event samen met het publiek social impact maken. Kijk deze video maar eens …

De Social Impact Tour is een initiatief waarbij de eventbranche zijn krachten bundelt voor de wederopbouwperiode tijdens de Coronacrisis.

Eventlocaties door heel Nederland werken hier aan mee. Fantastisch als jij ook mee wilt doen. Je wordt dan onderdeel van een team met minimaal 35 personen. We creëren teams door heel Nederland. Als team werk je samen met één eventlocatie. Het team bestaat uit o.a. Sprekers, Eventmanagers, Fotografen, Muzikanten, Trainers, etc.

Als team zorg je voor de wederopbouw. Door tijdens de Coronacrisis samen de economie weer op gang te krijgen. Het team helpt jou door te ondersteunen met hun diensten. Gezamenlijk realiseren jullie een event. Ieder teamlid vraagt zijn netwerk om tickets te bestellen. De opbrengst komt weer ten goede van het team. Zo helpen we elkaar en veranderen we de wereld. Meer weten?

Schrijf je in voor de onderstaande webinars:

0 reacties op “Tell to Inspire Events

Geef een reactie