Talkshow | Behind the scenes

Zet dinsdag 5 juli in je agenda voor onze livestream talkshow. Deze kun je kosteloos bekijken op onze website of via social media. Zorg dat je via deze pagina aanmeld.


Wat mag je verwachten?

De talkshow is om je te informeren over de resultaten van de Social Impact Tour. Deze start 24 en 25 mei vanuit Theater DeLaMar. Dit zijn livestream voorstellingen waarbij wij een verschil maken in iemands leven. Zoals bij Tyche die zich inzet voor haar vriendin met twee jonge kindjes en kanker heeft. Of Ramon (16 jaar) die na 41 hartoperaties blijft vechten. Wij helpen door een deel van onze ticketopbrengst te doneren aan personen die dit nodig hebben.

Thema van de voorstellingen is: ‘Dit ben ik echt‘. Op het podium staat een inspirerend team van sprekers, dansers, muzikanten en cabaretiers. Tijdens de tour delen ze op hun eigen manier hun indrukwekkende verhaal. Alle teamleden hebben een sociaal initiatief gekozen dat ze persoonlijk willen steunen. Tijdens de talkshow vertellen wij hier meer over.

Interviews en optredens

Wil je weten wie de teamleden van de Social Impact Tour zijn? Bekijk dan een aantal interviews. In deze talkshow kijken we terug naar hun optredens. Daarnaast komen de sociale initiatieven en onze (zakelijke) partners aan het woord. Het belooft een inspirerende en vooral leuke talkshow te worden 🙂