Steun jij Sun ‘n Moon? Bestel tickets voor hun optreden.

Op 24 mei staan Saskia Heemskerk en Michael Hoogervorst als Sun ‘n Moon op het podium tijdens de Social Impact Tour. Dit is via een livestream te bekijken vanuit Theater DeLaMar in Amsterdam.


Wat is de Social Impact Tour?

Dit zijn voorstellingen met als thema: ‘Dit ben ik echt‘. Op het podium staat een inspirerend team van sprekers, dansers, muzikanten en cabaretiers. Tijdens de voorstelling inspireren zij gedurende 75 minuten met hun indrukwekkende optredens.

Hoe maken Saskia en Michael social impact?

Saskia en Michael zijn onderdeel van een team dat impact wil maken. Dit gebeurt op twee manieren; Ze zetten samen een inspirerend optreden neer. Daarnaast hebben alle teamleden een sociaal initiatief gekozen dat ze persoonlijk willen steunen. Saskia en Michael hebben gekozen voor Stichting méér muziek in de klas. Aan dit initiatief wordt een deel van de ticketopbrengst gedoneerd. Wil jij hier ook onderdeel van zijn? Bestel hieronder je ticket. Met dit ticket kun je de livestream ook later terugkijken.
Waarom heb je voor dit sociale initiatief gekozen?

Muziek draagt op een unieke manier bij aan de ontwikkeling van kinderen – wetenschappelijk onderzoek toont dat keer op keer aan. Het bevordert bijvoorbeeld de sociaal-emotionele ontwikkeling en de ontwikkeling van het brein. Daarom is muziekonderwijs op de basisschool zo belangrijk. Dit is hoe Stichting Méér Muziek in de Klas aangeeft waarom er meer muziek in de klas zou moeten komen. Wij ondersteunen dit volledig. Michael werkt als leerkracht op een basisschool. Hij ziet dat er meer behoefte is aan muziek dan dat er nu geboden wordt. Muziek maken heeft verschillende voordelen: kinderen leren zich uiten en het is een stimulans van de creativiteit. Daarnaast heeft muziekonderwijs een positieve invloed op cognitieve vaardigheden.

Wat gebeurt er met jouw donatie?

Wij werken op vrijwillige basis mee aan dit project. Een deel van de ticketopbrengst gaat naar het bekostigen van het theater. Daarnaast hebben wij ervoor gekozen dat de gehele opbrengst daarboven naar Stichting Méér Muziek in de Klas gaat. Méér Muziek in de Klas draagt o.a. bij aan deskundigheidsbevordering en lesmethoden: het verzorgen van (gratis) workshops voor groepsleerkrachten door het hele land, het ontwikkelen van energizers in samenwerking met Schooltv en het geven van lestips en -trucs. Daarnaast zorgen zij in samenwerking met het ministerie van OC&W en het Fonds voor Cultuurparticipatie voor financiële impulsen aan scholen en pabo’s om hun muziekonderwijs naar een hoger plan te tillen. Wij, Michael en Saskia vinden het een mooi initiatief en ondersteunen Stichting Méér Muziek in de Klas dan ook van harte. Jij ook?

Openhartige vragen

Waar ben je trots op?
Saskia: Dat ik sta waar ik nu sta. Ik heb enorme podiumangst gehad en kan op het podium staan nu redelijk managen. Nog steeds heb ik wel wat kriebels, maar het is lang niet meer zo erg als dat het een jaar of vijf geleden was.

Waarin wil je nog groeien?
Zichtbaar zijn. We zijn het allebei van nature niet gewend om veel van jezelf te laten zien. Saskia: Ik voel me dan gauw te veel. In groepen praten, daar heb ik geen moeite mee. Maar zichtbaar zijn op een podium, daar moet ik wel wat hobbels voor over. En zichtbaar zijn op social media vind ik ook best een ding. Ik word er steeds beter in, en dan merk je dat de hobbels eigenlijk ook wel meevallen! Michael: als leerkracht voor de klas en als leraar voor Mijn Gitaarschool heb ik geen moeite om voor een groep te staan en zichtbaar te zijn. Op social media vind ik het wat lastiger.

Waar ben jij echt dankbaar voor?
Michael: Dat ik doe wat ik leuk vind. En dat ik de mogelijkheid heb om dat te leren aan andere mensen.

Wat heb jij vandaag geleerd?
Saskia: Dat je elk moment opnieuw kan kiezen hoe je je wilt voelen. Dat vergt wel enige oefening, maar het is te leren!

Wat maakt jouw dag compleet?
Michael: Dat je een voldaan gevoel hebt over wat je hebt gedaan die dag.
Saskia: Dat je die dag hebt gelachen!

Wat is jouw levensmotto?
Michael: Geniet!
Saskia: En doe wat je leuk vindt!

Waar ben je erg aan gehecht?
Saskia en Michael: Familie staat bovenaan, voor ons allebei. Daar zijn we dankbaar voor.

Wat mogen wij van jouw deelname verwachten?

Wij gaan voor het eerst onze nieuwe nummers ten gehore brengen! We kunnen alvast wel een tipje van de sluier oplichten: één nummer gaat over dat muziek zoveel voor je kan betekenen en dat muziek ook zo helend voor je kan zijn. Een ander nummer gaat over zichtbaarheid en voor jezelf opkomen. Saskia: Uiteraard autobiografisch ;). Michael: Onze inspiratiebron is het duo The Civil Wars. Eén nummer wat zij ook gecoverd hebben van Leonard Cohen – Dance me to the end of love – hebben wij in onze versie op ons Spotify album staan. Leuk als je wilt luisteren! Dat kan hier!

Hoe kunnen jullie benaderd worden voor optredens?

Via onze site Sun ‘n Moon. Hier staan onze gegevens zoals mail en telefoonnummer en kun je ook een aantal nummers beluisteren. We komen graag bij je spelen!Over de voorstelling

Mis niets van deze fantastische voorstelling en zorg dat je ingelogd bent tijdens het voorprogramma. Kijk de livestream vanaf je laptop of tablet. Je kunt ook streamen naar je TV met een Google Chromecast of Apple TV kastje. Wil je interactief meedoen? Zorg dan dat je jouw mobiele telefoon bij de hand hebt. Deze kun je gebruiken voor het stellen én beantwoorden van vragen. Het gehele programma kun je hier bekijken.


Wat is ons doel?

Vanuit de ticketopbrengst willen we de huidige productie betalen. Daarnaast gaat er een deel naar het sociale initiatief, dit gebeurt in twee stappen.

STAP 1: 30% van het bovengenoemde streefbedrag wordt gedoneerd aan het sociale initiatief. Per verkocht ticket is dat € 8,-.
De overige € 19,- wordt geïnvesteerd in de huidige productie.

STAP 2: Zodra het streefbedrag behaald is wordt 70% gedoneerd aan het sociale initiatief. Per verkocht ticket is dat € 19,-.
De overige € 8,- wordt geïnvesteerd in toekomstige producties.


Zij gingen je voor …

Anoniem

€11,99 23 juni 2021

Anoniem

€29,43 24 mei 2021

Marius Engelbrecht

Marius Engelbrecht Trainingen

€29,43 24 mei 2021

Veel plezier! Gaaf dat jullie dit doen, en mooi doel! Liefs, Marius en Fredelief

Anne en Marianne

€29,43 23 mei 2021

Fred Akerboom

€29,43 23 mei 2021

Succes! Een mooi doel

Anoniem

€29,43 22 mei 2021

0 reacties op “Steun jij Sun ‘n Moon? Bestel tickets voor hun optreden.

Geef een reactie