Steun jij Jilles Bos? Bestel tickets voor haar inzet.

Op 24 en 25 mei is de Social Impact Tour. Dit is een inspirerende livestream vanuit Theater DeLaMar in Amsterdam. Voorafgaand is een livestream talkshow op 24 mei. Hier vertelt Jilles hoe hij betrokken is als ambassadeur.


Wat is de Social Impact Tour?

Dit zijn voorstellingen met als thema: ‘Dit ben ik echt‘. Op het podium staat een inspirerend team van sprekers, dansers, muzikanten en cabaretiers. Tijdens de voorstelling inspireren zij gedurende 75 minuten met hun indrukwekkende optredens.

Hoe maakt Jilles social impact?

Jilles is onderdeel van een team dat impact wil maken. Dit gebeurt op twee manieren; Jilles heeft zich aangemeld als ambassadeur. Daarnaast hebben alle teamleden een sociaal initiatief gekozen dat ze persoonlijk willen steunen. Jilles heeft gekozen voor De Telefoonmentor. Aan dit initiatief wordt een deel van de ticketopbrengst gedoneerd. Wil jij hier ook onderdeel van zijn? Bestel hieronder je ticket. Met dit ticket kun je de livestream ook later terugkijken.Meer over Jilles Bos

Wil je meer over Jilles weten? Binnenkort verschijnt hier zijn interview.

  • Waarom doe je mee aan de Social Impact Tour?
  • Waarom heb je voor dit sociale initiatief gekozen?
  • Wat gebeurt er met de donatie?

Over de voorstelling

Mis niets van deze fantastische voorstelling en zorg dat je ingelogd bent tijdens het voorprogramma. Kijk de livestream vanaf je laptop of tablet. Je kunt ook streamen naar je TV met een Google Chromecast of Apple TV kastje. Wil je interactief meedoen? Zorg dan dat je jouw mobiele telefoon bij de hand hebt. Deze kun je gebruiken voor het stellen én beantwoorden van vragen. Het gehele programma kun je hier bekijken.


Wat is ons doel?

Vanuit de ticketopbrengst willen we de huidige productie betalen. Daarnaast gaat er een deel naar het sociale initiatief, dit gebeurt in twee stappen.

STAP 1: 30% van het bovengenoemde streefbedrag wordt gedoneerd aan het sociale initiatief. Per verkocht ticket is dat € 8,-.
De overige € 19,- wordt geïnvesteerd in de huidige productie.

STAP 2: Zodra het streefbedrag behaald is wordt 70% gedoneerd aan het sociale initiatief. Per verkocht ticket is dat € 19,-.
De overige € 8,- wordt geïnvesteerd in toekomstige producties.
Zij gingen je voor …


0 reacties op “Steun jij Jilles Bos? Bestel tickets voor haar inzet.

Geef een reactie