Steun jij Stephanie Bonnet? Bestel tickets voor haar optreden.

Op 25 mei staat Stephanie Bonnet als danseres op het podium tijdens de Social Impact Tour. Dit is via een livestream te bekijken vanuit Theater DeLaMar in Amsterdam.


Wat is de Social Impact Tour?

Dit zijn voorstellingen met als thema: ‘Dit ben ik echt‘. Op het podium staat een inspirerend team van sprekers, dansers, muzikanten en cabaretiers. Tijdens de voorstelling inspireren zij gedurende 75 minuten met hun indrukwekkende optredens.

Hoe maakt Stephanie social impact?

Stephanie is onderdeel van een team dat impact wil maken. Dit gebeurt op twee manieren; Ze zetten samen een inspirerend optreden neer. Daarnaast hebben alle teamleden een sociaal initiatief gekozen dat ze persoonlijk willen steunen. Stephanie Bonnet heeft gekozen voor Het Vergeten Kind. Aan dit initiatief wordt een deel van de ticketopbrengst gedoneerd. Wil jij hier ook onderdeel van zijn? Bestel hieronder je ticket. Met dit ticket kun je de livestream ook later terugkijken.
Waarom heb je voor dit sociale initiatief gekozen?

Het Vergeten Kind geeft kwetsbare kinderen een stem, zet zich in voor een veilige en positieve omgeving, en draagt bij aan het versterken van zelfvertrouwen, sociale vaardigheden en veerkracht door onder andere talentontwikkeling. Ik vind het belangrijk dat er aandacht wordt besteedt aan kinderen die zich vergeten voelen. Kinderen zijn onze toekomst. Hun stem moet gehoord worden en hun kleuren mogen gezien worden. Ze hebben recht op een onbezorgde toekomst waarin ze zichzelf mogen en kunnen zijn. Dat laatste is een belangrijk onderwerp in mijn solo en daarom draag ik deze solo ook aan hen op.

Openhartige vragen

Waar ben je trots op?
Mijn levenslust en positiviteit. Ik wil niet later terugkijken op mijn leven en denken ‘had ik maar’. Ik ben er trots op dat als ik iets echt wil, of ik het nou eng vind of niet, er altijd voor ga. Het leven is te kort om je te laten leiden door angst. Ik ben er trots op dat ik mij nooit laat weerhouden.

Waar ben jij echt dankbaar voor?
Dat ik de luxe heb om een mooi en bijzonder leven te leiden met fijne mensen om mij heen. Dat is een gegeven in deze wereld en daar ben ik me elke dag bewust van.

Wat heb jij vandaag geleerd?
Ik heb geleerd dat je d.m.v. de QR code van WhatsApp ook via internet kan whatsappen. Hé, beter laat dan nooit!


Wat maakt jouw dag compleet?
Het klinkt wat cliché maar ik ben een ‘sucker’ voor een mooie zonsondergang.

Wat is jouw levensmotto?
Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk wel dat ik het kan.

Wat mogen wij van jouw deelname verwachten?

Ik begin met een gedicht over mijn solo:

Ik ben

zowel de kalmte als de storm,

de extraverte vlinder en de introverte uil.

De yogi en de raver,

de berg en de kuil.

Het ene uur vurig,

het andere uur onaangedaan.

Soms het label zweverig,

soms die nuchtere uit Rotterdam.

Uren tutten voor de spiegel

of make-up loos de dag door.

Op zoek naar een uitdaging

en naar comfort.

Om het minste geringste afgeleid

met alle prikkels om me heen.
Maar raak ik eenmaal in m’n hyperfocus

concentreer ik uren alleen.

Een ochtend- en avondmens of geen ochtend- en avondmens,

het is maar hoe je het bekijkt.

De waarheid is afhankelijk

van hoever je ’t oog reikt.

Deze maatschappij houdt van hokjes en labels. Voor lange tijd dacht ik dat ik ergens ‘bij’ moest horen. Of in ieder geval in een hokje geplaatst moest kunnen worden. Ik heb vele kleuren en vroeger dacht ik dat ik ergens voor moest kiezen. Je kan niet het een en het ander leuk vinden. Je kan je niet het een en het ander voelen. Er ontstaat al snel onbegrip van buitenaf als je niet helemaal te plaatsen bent, en daardoor ook bij mezelf. Op een gegeven moment twijfelde ik zo erg dat ik dacht dat ik geen eigen persoonlijk had, dat ik overal maar bij wilde horen. Bizar hè?

Deze solo gaat over de verschillende kanten en lagen van mij, en dat die er allemaal mogen zijn. Het een is niet oprechter dan het ander en ik hoef mij niet te veranderen om begrepen te kunnen worden door een ander. Maar daarnaast hoop ik juist ook dat mensen zich meer bewust worden van het hokjes-denken en zichzelf kritische vragen durven te stellen over wat dat wel of niet oplevert.

Mijn solo staat, naast mijn eigen verhaal, vooral centraal voor mensen die zich anders of niet begrepen voelen. Vele kinderen van Het Vergeten Kind zullen zich daar wellicht in kunnen vinden en daarom draag ik graag mijn solo aan hen op.Over de voorstelling

Mis niets van deze fantastische voorstelling en zorg dat je ingelogd bent tijdens het voorprogramma. Kijk de livestream vanaf je laptop of tablet. Je kunt ook streamen naar je TV met een Google Chromecast of Apple TV kastje. Wil je interactief meedoen? Zorg dan dat je jouw mobiele telefoon bij de hand hebt. Deze kun je gebruiken voor het stellen én beantwoorden van vragen. Het gehele programma kun je hier bekijken.


Wat is ons doel?

Vanuit de ticketopbrengst willen we de huidige productie betalen. Daarnaast gaat er een deel naar het sociale initiatief, dit gebeurt in twee stappen.

STAP 1: 30% van het bovengenoemde streefbedrag wordt gedoneerd aan het sociale initiatief. Per verkocht ticket is dat € 8,-.
De overige € 19,- wordt geïnvesteerd in de huidige productie.

STAP 2: Zodra het streefbedrag behaald is wordt 70% gedoneerd aan het sociale initiatief. Per verkocht ticket is dat € 19,-.
De overige € 8,- wordt geïnvesteerd in toekomstige producties.


Zij gingen je voor …

Huib en Gerda

€29,43 29 mei 2021

Suzanne Vermeer

€10,90 26 mei 2021

Heel goed bezig Steef!!

Anoniem

€29,43 25 mei 2021

Anoniem

€29,43 25 mei 2021

Anoniem

€29,43 25 mei 2021

Sam

€29,43 25 mei 2021

0 reacties op “Steun jij Stephanie Bonnet? Bestel tickets voor haar optreden.

Geef een reactie