Steun jij Stef Heijnen Bakker? Bestel tickets voor zijn inzet.

Op 24 en 25 mei is de Social Impact Tour. Dit is een inspirerende livestream vanuit Theater DeLaMar in Amsterdam. Voorafgaand is een livestream talkshow op 24 mei. Hier vertelt Stef hoe hij betrokken is als Decor Ontwerper.


Wat is de Social Impact Tour?

Dit zijn voorstellingen met als thema: ‘Dit ben ik echt‘. Op het podium staat een inspirerend team van sprekers, dansers, muzikanten en cabaretiers. Tijdens de voorstelling inspireren zij gedurende 75 minuten met hun indrukwekkende optredens.

Hoe maakt Stef social impact?

Stef is onderdeel van een team dat impact wil maken. Dit gebeurt op twee manieren; Stef heeft het decor ontworpen voor de tour. Daarnaast hebben alle teamleden een sociaal initiatief gekozen dat ze persoonlijk willen steunen. Stef heeft gekozen voor Stichting Grote Kerk Schermerhorn. Aan dit initiatief wordt een deel van de ticketopbrengst gedoneerd. Wil jij hier ook onderdeel van zijn? Bestel hieronder je ticket. Met dit ticket kun je de livestream ook later terugkijken.




Waarom doe je mee aan de Social Impact Tour?

Het belang van iets doen voor een ander is heel groot. Vrienden en familie die mij goed kennen, weten dat ik altijd voor mensen klaar sta, in voor- en tegenspoed. Dat we de kracht van het collectief gaan benutten om tientallen goede doelen, sociale initiatieven en maatschappelijke organisaties te helpen, in deze moeilijke tijden, is super inspirerend. 


Waarom heb je voor dit sociale initiatief gekozen?

Het verenigingsleven is voor velen herkenbaar: of je nou sport, muziek maakt of van klaverjassen houdt: de gezelligheid, het menselijke contact en dus de sociale functie van het ’samen zijn’ is essentieel. 

De Grote Kerk in Schermerhorn is een essentieel onderdeel van de lokale musicalvereniging ’Nieuw Leven’. Als repetitieruimte maar ook voor hun jaarlijkse uitvoering. Door diverse omstandigheden en mede door de crisis is het enige cafe en repetitielokaal helaas gesloten. Zodra de groep weer mag repeteren moet de kerk nog beschikbaar zijn én de faciliteiten kunnen bieden voor hun jaarlijkse uitvoering. 

Wat gebeurt er met jouw donatie?

De audio-, video- en lichtapparatuur die nodig zijn voor een goede voorstelling ontbreken nu in de kerk. Gelukkig zijn de vrienden van ’Stichting Grote Kerk Schermerhorn’ hard bezig met het werven van nieuwe leden en donaties en focussen op   communicatie om dit voor elkaar te krijgen. Met het geld dat wij ophalen met de ticketverkoop zullen er een aantal extra lampen en microfoons worden aangeschaft zodat de jaarlijkse uitvoering in 2021 nóg mooier wordt! 

Wat mogen wij van jouw deelname verwachten?

Mijn bedrijf HB Staging is verantwoordelijk voor het toneelbeeld van de Tell To Inspire: Social Impact Tour. De afgelopen tien jaar heb ik decorontwerpen mogen maken voor uiteenlopende live-events, van grote orkestvoorstellingen tot musicals en van kleinschalige opera’s tot locatietheater. Vorig jaar ging dat vooral om online events zoals webinars, een boeklancering streaming video en zelfs de virtuele open dag van een middelbare school met 400 ouders en leerlingen. 

Het meest trots ben ik op mijn vormgeving die ik vóór de pandemie heb mogen doen: van grote orkestshows tot een kleinschalige opera en van musicals tot een duurzaamheidstentoonstelling voor de gemeente Hoorn. 



Over de voorstelling

Mis niets van deze fantastische voorstelling en zorg dat je ingelogd bent tijdens het voorprogramma. Kijk de livestream vanaf je laptop of tablet. Je kunt ook streamen naar je TV met een Google Chromecast of Apple TV kastje. Wil je interactief meedoen? Zorg dan dat je jouw mobiele telefoon bij de hand hebt. Deze kun je gebruiken voor het stellen én beantwoorden van vragen. Het gehele programma kun je hier bekijken.


Wat is ons doel?

Vanuit de ticketopbrengst willen we de huidige productie betalen. Daarnaast gaat er een deel naar het sociale initiatief, dit gebeurt in twee stappen.

STAP 1: 30% van het bovengenoemde streefbedrag wordt gedoneerd aan het sociale initiatief. Per verkocht ticket is dat € 8,-.
De overige € 19,- wordt geïnvesteerd in de huidige productie.

STAP 2: Zodra het streefbedrag behaald is wordt 70% gedoneerd aan het sociale initiatief. Per verkocht ticket is dat € 19,-.
De overige € 8,- wordt geïnvesteerd in toekomstige producties.


Zij gingen je voor …

Rob Warnaar

Warnaar Uitvaartverzorging

€29,43 9 juni 2021

Max van der Linde

Coach Max

€54,50 25 mei 2021

Je bent een topper, stef!

Wendelina Timmerman

Hooridee

€29,43 25 mei 2021

Menno Kuijper

Kuijper PBH BV

€29,43 25 mei 2021

antoinet roelofsen

€29,43 22 mei 2021

Lorenzo Homoet

Image by Colours

€147,15 14 mei 2021

Veel succes in alles Stef!


0 reacties op “Steun jij Stef Heijnen Bakker? Bestel tickets voor zijn inzet.

Geef een reactie