Social Impact Tour

Beste lezer,

Wij zijn Tell to Inspire en hebben als missie; ‘Mensen inspireren én stimuleren om elkaar te helpen’. Inspireren doen wij door het geven van workshops én door de Social Impact Tour te organiseren. ‘Elkaar helpen’, doen wij door social impact te verbinden aan onze events. Onze tour is een nationaal initiatief met partners waar wij trots op zijn, zoals: Bagels & Beans, Omapost.nl, Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, Netwerkorganisatie BNI en vele anderen.Wat is de Social Impact Tour?

Dit zijn events met als thema: ‘Dit ben ik echt‘. Op het podium staan inspirerende sprekers, dansers, muzikanten en cabaretiers. Elk event wordt live gestreamd. Wij starten met het eerste event op een eventlocatie in Amsterdam. Daarna gaan wij landelijk uitbreiden naar 36 steden.

Hoe kan jij steunen?

Wij vragen jou om Social Impact tickets te bestellen, waardoor je vele personen steunt. 30% van de ticketopbrengst wordt namelijk besteed aan de productie van de tour. 70% wordt verdeeld onder de artiesten, operationele partners, de event- en horecabranche.Hoe zorgt jouw steun voor social impact?

Met de ticketopbrengst steunen wij Bagels & Beans en overige horeca die zich bij het initiatief aansluiten. Wij vragen ze om lunches voor eenzame ouderen te bereiden. Die ze vervolgens kunnen aanbieden bij buurt- en verpleeghuizen in hun eigen woonplaats. Bij de lunches ontvangen ouderen een persoonlijke ansichtkaart, verzorgd door Omapost.nl (zie video). Daarna kijken zij in hun gemeenschapsruimte via livestreaming naar het event.Wat is ons doel?

Met onze partners hebben wij een gezamenlijk doel gesteld. Dit is per event minimale 1.000 Social Impact tickets laten bestellen. Hierdoor worden landelijk 1.000 ouderen van een lunch én ansichtkaart voorzien. Dit kunnen wij niet alleen, dus elke ticket telt. Wil jij helpen ons doel te bereiken?

Wij waarderen jouw steun

Een Social Impact ticket kost € 27,- (excl. 9% BTW). Wij zijn blij met elke bijdrage, daarom kun je ook een vrij bedrag betalen. Als waardering kun je jouw netwerk, vrienden, familie en jezelf op de gastenlijst zetten. Je ontvangt hiervoor een code nadat je betaald hebt. Met deze code kun je Streaming tickets bestellen, zodat je als gast toegang krijgt tot de livestream.

Voor bedrijven

Heb je, of werk je bij een bedrijf dat wil steunen? Wellicht wil je dan meer Social Impact tickets bestellen? Als waardering wordt jullie bedrijf vernoemd tijdens het event (klik hier voor meer info). Daarnaast bieden wij een incompany workshop Storytelling aan t.w.v. € 750,-. Of je kunt kiezen uit één van de andere workshops:Bestel jouw tickets

Bestel onderstaand jouw Social Impact tickets. Daarna ontvang je een e-mail inclusief code voor plekken op de gastenlijst. E-mail niet ontvangen? Check jouw spambox. Heb je (als bedrijf) vragen, stuur ons een e-mail zodat we jou even kunnen bellen. Namens de eenzame ouderen, horeca- en eventbranche: bedankt voor jouw steun!

Veel liefs,
Het team van Tell to Inspire€3.732
opgehaald
51
€27.000
doel

Zij gingen je voor …

Nazy Bink-Kavehercy

ZENG Coaching

€29,43 15 februari 2021

jolanda seinen

Kracht van Beleving

€29,43 6 februari 2021

Anoniem

€58,86 6 februari 2021

Marlys Stradmeijer

€29,43 4 februari 2021

Olga Passchier

€10,90 3 februari 2021

Gerjo Schepers

Libra Vitae

€29,43 3 februari 2021

Super initiatief dat ik van harte ondersteunWil jij ook op het podium?

Heb jij interesse om als spreker of presentator deel te nemen? Meld je dan aan via deze link. Tijdens een Zoomsessie verneem je dat er trainingen aangeboden worden, met als afsluiting deelname aan de Social Impact Tour. Na de Zoomsessie kun je besluiten of je meedoet en hierin wilt investeren. Heb jij interesse om deel te nemen met dans, muziek of cabaret? Meld je dan aan via deze link. Tijdens deze Zoomsessie verneem je hoe jij als artiest kunt deelnemen.


Bekijk via deze link het programma van het eerst volgende event

Meld je aan voor de Zoomsessie waarin we vertellen hoe je als lokale partner kunt deelnemen aan de Social Impact Tour.

De incompany workshops worden online verzorgd door trainers van de Tell to Inspire Academy. Heb je minimaal 20 Social Impact tickets gedoneerd? Dan kun je na donatie een belafspraak maken. Zodat we samen de datum van de workshop kunnen bespreken. Maak de afspraak via deze link www.telltoinspire.com/belafspraak/

Deze ontvang je automatisch als je een betaling doet.

Streaming tickets zijn € 8,- (+ € 1,00 service kosten). De opbrengst wordt gebruikt voor productie van de tour. Bestel nu je tickets!

Informatie over het kijken naar de livestream kan je hier vinden.

Vooralsnog is het helaas nog niet mogelijk om het event offline bij te wonen. Maar wij hopen dat dat in de toekomst wel mogelijk is.

Op deze pagina vind je informatie voor buurt- of verpleeghuis die willen deelnemen aan de Social Impact Tour.

Op deze pagina vind je informatie voor eventlocaties die willen deelnemen aan de Social Impact Tour.

Meld je aan voor de Zoomsessie waarin we vertellen hoe je als horecaondernemer kunt deelnemen aan de Social Impact Tour.

Meld je aan voor de Zoomsessie waarin we vertellen hoe je met dans, muziek of cabaret kunt deelnemen aan de Social Impact Tour.

Meld je aan voor de Zoomsessie waarin we vertellen hoe je als spreker of dagvoorzitter kunt deelnemen aan de Social Impact Tour.

Meld je aan voor de Zoomsessie waarin we vertellen hoe je als trainer kunt deelnemen aan de Social Impact Tour.

Wil je ons helpen door in de redactie plaats te nemen? Meld je aan voor de openbare redactie vergadering via onze Zoomsessie. Deze is elke vrijdag om 10:30 uur en duurt ongeveer 30 tot 45 minuten.

Na elk event zullen de lunches aan de ouderen worden aangeboden.


Fotografie van deze publicatie: Lisa Roos en Rob Ouwerkerk

0 reacties op “Social Impact Tour

Geef een reactie