Social Impact Tour

Wij zijn Tell to Inspire en hebben als missie: ‘Mensen inspireren én stimuleren om elkaar te helpen’. Inspireren doen wij door de Social Impact Tour te organiseren. ‘Elkaar helpen’, doen wij door een deel van onze ticketopbrengst te doneren aan sociale initiatieven.


Wat is de Social Impact Tour?

Dit zijn events met als thema: ‘Dit ben ik echt‘. Op het podium staat een inspirerende team van sprekers, dansers, muzikanten en cabaretiers. Tijdens de tour delen ze op hun eigen manier hun indrukwekkende verhaal met jou! Aangezien live bezoek nog niet mogelijk is, wordt elk event live gestreamd. De tour start op 24 mei a.s. met als eerste locatie Theater DeLaMar in Amsterdam. Daarna rollen we de Social Impact Tour landelijk uit over 36 steden in Nederland.

Hoe maken we social impact?

Elke event bestaat uit een team van mensen zoals jij en ik die samen impact willen maken. Dit doen zij op twee manieren; Enerzijds betreden zij het podium waardoor jij ontroerende, indrukwekkende en inspirerende momenten beleeft die je bijblijven. Anderzijds hebben alle teamleden een sociaal initiatief gekozen wat ze persoonlijk willen steunen (zie onderstaand). Aan dit initiatief doneren wij tot 70% van onze ticketopbrengst. Dit percentage is na een vergoeding voor de teamleden en aftrek van productiekosten.

Hoe kan jij helpen?

Door het bestellen van een ticket steun je onze missie, maak je zelf social impact én ben je getuige van een prachtige voorstelling. Bestellen is simpel: selecteer onderstaand je sociale initiatief en bestel dan je ticket. Komt de datum ongelegen? Geen probleem je kunt een ticket bestellen en later terugkijken.Partners gezocht

Tell to Inspire roept jou, maar ook gemeentes, bedrijven en netwerkorganisaties op om bij dit initiatief aan te sluiten. Wil je meer weten hoe je partner van Tell to Inspire kan worden? Klik hier voor meer informatie.


Zij gingen je voor …

Anoniem

€29,43

Heleen Verduin

quisscit

€29,43

Elisabeth Gr

De Videovakvrouw

€29,43

Klaas Jan Runia

€29,43

Let's get schwifty!

Anoniem

€11,99

Anoniem

€5,45

1 reactie op “Social Impact Tour

  1. Wat een topinintiatief! Ik ga het delen!
    Heel veel succes!

Geef een reactie