Goede doelen steunen

Zet jouw organisatie zich in voor ouderen, daklozen of zieke kinderen?

Steun samen met Gouden Dagen kwetsbare ouderen.

Op 29 november vindt de Social Impact Tour plaats in het AFAS Circustheater. Een theatervoorstelling met optredens vanuit Make-A-Wish, Amnesty, daklozen, ouderen, vluchtelingen en kinderen met een beperking. Bedrijven en netwerkorganisaties worden gevraagd om deze goede doelen te steunen door tickets te bestellen. Doe je mee?


In het kort

 • Maandag 29 november 2021.
 • 19:30 – 22:00 uur AFAS Circustheater.
 • Sprekers verbonden aan goede doelen, incl. dans, muziek en cabaret.
 • Steun vanuit netwerkorganisaties of bedrijven door bestellen van tickets.
 • Tickets voor eigen gebruik of om weg te geven, inclusief BTW:
  • € 32,50 | Geef ticket
  • € 36,50 | Eigen ticket – 2e rang
  • € 46,50 | Eigen ticket – 1e rang

Elkaar ontmoeten

Als organisatie kun je kiezen om ‘Geef tickets’ te bestellen. Deze delen goede doelen uit aan de personen waar zij zich voor inzetten. Bijvoorbeeld Gouden Dagen: zij zorgen dat eenzame ouderen een avondje uit krijgen. Of de Daklozenkrant: zij verdelen de tickets onder hun krantverkopers. Je kunt uiteraard ook eigen tickets bestellen. Voor de voorstelling kan zelfs een ontmoeting plaatsvinden via een ‘Meet & Greet’. Ontmoet bijvoorbeeld vluchteling-studenten of ambassadeurs van goede doelen. De voorstelling bezoeken zonder ‘Meet & Greet’ is natuurlijk ook mogelijk.

Hoe bestel je tickets?

Deze kun je online bestellen. Wil je met jouw netwerkorganisatie of collega’s naar de voorstelling komen? Bel ons direct en hoor wat de mogelijkheden zijn. Of klik op de onderstaande button om zelf een belafspraak te maken.

Thema voorstelling: Dit ben ik echt!

Tijdens de voorstelling staan sprekers op het podium met als thema ‘Dit ben ik echt’. Het is een mix van persoonlijk verhalen waarin maatschappelijke onderwerpen belicht worden. Inspirerende personen vertellen welke uitdagingen er overwonnen zijn. Met als afsluiting een waardevolle (levens) les voor het publiek. De voorstelling wordt ook via livestream uitgezonden.

Spreker Lina Al-Hathloul voor Amnesty

Inspiratie en een lach

Hoe vertel je over maatschappelijke onderwerpen zoals eenzaamheid, mensenrechten en zieke kindjes vanuit positiviteit? Storyteller Eva Brouwer neemt het publiek hierin mee en zorgt op haar unieke wijze voor inspiratie en een lach.

Line-up: Storytelling

Alle sprekers zijn verbonden aan goede doelen. Op maandag 29 november zijn er Tell to Inspire Talks van:

Amnesty International – Lina Al-Hathloul  Amnesty zet zich in voor mensenrechten. Lina vertelt over de gevangenschap van haar zus Loujain vanwege het besturen van een auto in Saudi Arabië. Wereldwijd werd gevraagd om haar vrijlating. Dit kreeg aandacht van o.a. CNN, Al Jazeera, BBC en The New York Times. Tijdens de presentatie vertelt Lina over ‘de kracht van woorden’. Dat dit belangrijk is voor families van gevangenen. Ze vertelt over het gevaar als je niets zegt. Laat je daarom inspireren om ook jouw stem te laten horen. (Talk in EN.)

Only Friends – Dennis Gebbink Sportclub Only Friends zet zich in voor kinderen en jongeren met een beperking. Oprichter Dennis vertelt over de geboorte van zijn gehandicapte zoontje Myron. Waardoor hij geïnspireerd werd om Sportclub Only Friends op te richten. Hij deelt waarom Johan Cruijf, Louis Van Gaal, Marco Van Basten, Ivo Niehe en Humberto Tan zo betrokken raakten. (Talk in NL.)

Make-A-Wish – Hanneke Verburg Als CEO van Make-A-Wish wordt Hanneke geïnterviewd over de droomwensen die Make-A-Wish voor zieke kinderen realiseert. Zij deelt de inspirerende verhalen van kinderen en hun herstel. Waaronder Xanne van Mierlo (18) die als wens heeft: dansen in een vol theater. (Talk in NL.)

Gouden Dagen – Mevr. Van Vliet (87) Stichting Gouden Dagen zet zich in voor kwetsbare ouderen. Mevrouw Van Vliet is hieraan verbonden en deelt als spreker haar wijze levenslessen. Hiermee wordt de bewustwording gecreëerd dat ouderen van onschatbare waarde zijn en inzichten geven voor ons eigen leven. (Talk in NL.)

Vluchtelingen in Nederland – Ferry Zandvliet In 2015 overleefde Ferry de terreuraanslag in Bataclan (Parijs). Hij beseft dat vanuit radicalisering vluchtelingen ontstaan en zij hulp nodig hebben. Ferry vertelt zijn ervaring en neemt Ahmir (28) mee. Een vluchteling uit Afghanistan die zijn plek zoekt in de Nederlandse maatschappij. (Talk in NL.)

Line-up: Muziek, Dans en Cabaret

Tijdens de voorstelling is veel ruimte voor entertainment, waaronder dans, muziek en cabaret. De acts zijn verbonden aan goede doelen en 29 november kan het publiek kennismaken met:

Daklozenkrant – Muziek: Thomas Schröder Tijdens de voorstelling spelen professionele muzikanten van klassiek tot hedendaags. Thomas (52) is hierin een uitzondering. Als straatmuzikant speelt hij in de voorstelling met een doel. Hij is dakloos en zijn droom is inkomen voor een busje waarin hij kan slapen. Vanuit de Social Impact Tour wordt een deel van de ticketopbrengst besteed aan Thomas zijn busje.

Make-A-Wish – Dans: Xanne van Mierlo Er worden verschillende stijlen op het podium gedanst. Xanne (18) is één van de danseressen. Er werd bij haar een kwaadaardige kiemceltumor verwijderd toen zij 16 was. Op haar 17e verjaardag kreeg ze het bericht dat haar kanker uitgezaaid was. Xanne gaf niet op en na vele chemo’s concentreert zij zich op haar herstel. De afgelopen jaren bleef één wens in haar gedachte: optreden in een vol theater!

Cabaret: Het leven is te waardevol en lachen is gezond. Als surprise act wordt het publiek getrakteerd op een act van een heel bijzondere cabaretier.


Informatie en tickets

De Social Impact Tour vindt plaats op 29 november 2021 van 19.30 tot 22.00 uur inclusief een pauze. Om personen van goede doelen te ontmoeten is een ‘Meet & Greet’ in de Broadway foyer. Je kunt ook kiezen alleen voor de voorstelling te komen. Ontvangst is dan via de reguliere hoofdingang. Voor beiden geldt een inloop vanaf 18:45 uur.

Voor stoelen zijn tickets beschikbaar. Hiervoor geldt dat het geplaceerde tickets zijn. Met het gehanteerde testbeleid is het mogelijk om naast iemand geplaatst te worden, zonder 1,5 meter afstand ertussen. Het is ook mogelijk om livestreamtickets te bestellen. De stoeltickets zijn online verkrijgbaar via Eventim en kunnen telefonisch geboekt worden via telefoonnummer 079 – 760 0598. Entree is enkel mogelijk met een geldige QR-code in de Corona CheckApp. Een zelftest is niet geldig en geeft geen toegang. Als organisatie vragen wij om respect voor elkaar. Wij vragen begrip voor een eventuele onverwachte wijziging van inhoud, duur of tijdstip van het programma als gevolg van gewijzigde RIVM-maatregelen.


PARTNER WORDEN?
Het is mogelijk partner te worden van Amnesty, Make-A-Wish, Only Friends, Gouden Dagen, Vluchtelingen organisaties of Natuur & Milieu. Wij bieden drie mogelijkheden om jullie partnerschap zichtbaar te maken.

1. Kom in de voorstelling
Op 29 november is het mogelijk om in de voorstelling te vertellen waarom je als organisatie één van de goede doelen steunt. Daarnaast is (logo) branding mogelijk in de foyers, tijdens het voorprogramma of in de livestream. Zelfs vermelding op het entree videoscherm is mogelijk. Een unieke plek waar doorgaans musicals als ‘Beauty and the Beast’ aangekondigd worden.

2. Deelname netwerkevent
Op 31 januari wordt de voorstelling opgevolgd met een netwerkevent. Ontmoet ondernemers, nodig eigen relaties uit en maak jullie maatschappelijke betrokkenheid zichtbaar. Speeddate met CEO’s van Make-A-Wish, Amnesty en vele anderen. Ontdek samen hoe social impact gemaakt kan worden.

3. Interview talkshow
Op 24 februari wordt teruggekeken op de voorstelling en het netwerkevent. Tijdens een livestream talkshow is het mogelijk om geïnterviewd te worden. Daarnaast zijn wij in voorbereiding van een TV-programma op RTL4. Hierin wordt aandacht gegeven aan sociale ondernemers die de goede doelen steunen. Interesse om bovenstaande mogelijkheden te bespreken? Bel ons of klik op onderstaande button om zelf een belafspraak te maken.

Delen:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

29 NOV . | ONTMOET ELKAAR

Stichting Gouden Dagen zet zich in voor ouderen, met als doel eenzaamheid tegen te gaan. Dit doen ze door mooie momenten te creëren. Welke netwerkorganisatie of bedrijf wil zich inzetten door met ouderen naar het theater te gaan? — lees meer —

ONDERNEMEN MET SOCIAAL IMPACT

Hoe maak je social impact en verbind je dit aan de missie van jouw bedrijf? Edward Molkenboer geeft je 12 tips om dit te bereiken. In 1993 startte hij zijn reclamebureau. Edward werd in 2015 genomineerd voor de top 10 ‘Marketeer van het jaar’. Na een uitdagende periode ging het roer. Sinds 2019 is hij Oprichter van de Social Impact Tour. — Meld je hier aan —

MAAK MET JOUW COLLEGA'S OF VRIENDEN SOCIAL IMPACT

TEAMEVENT | KOM IN ACTIE 

Zoek jij een uniek en sociaal (bedrijfs)uitje? Meld je aan voor het teamevent ‘Kom in actie’. Zet je in als denktank voor Make-A-Wish, Gouden Dagen of Amnesty. Kies of je wilt dineren met o.a. ouderen, daklozen of vluchtelingen. Bepaal of je het uitje compleet wilt maken door samen te kijken naar onze theatervoorstelling.— lees meer —

31 JAN. | BEZOEK ONS NETWERKEVENT

Wie wil zich inzetten voor eenzame ouderen, daklozen, zieke kinderen, mensenrechten, natuur en milieu of overige maatschappelijke uitdagingen. Speeddate met CEO’s van Make-A-Wish, Amnesty en vele anderen. Dan vertellen zij hoe jij social impact kan maken. — lees meer —