Samen social impact maken

Wil jij ouderen, de event- en horecabranche steunen? Bestel dan Social Impact tickets. Ons doel is landelijk 1.000 tickets laten bestellen. Zodat getroffen horeca 1.000 ouderen van een lunch én ansichtkaart kunnen voorzien. Daarnaast ontvang jij toegang tot de livestream van het event.


Wij waarderen jouw steun

Een Social Impact ticket kost € 27,- (excl. 9% BTW). Wij zijn blij met elke bijdrage, daarom kun je ook een vrij bedrag betalen. Als waardering kun je jouw netwerk, vrienden, familie en jezelf op de gastenlijst zetten. Je ontvangt hiervoor een code nadat je betaald hebt. Met deze code kun je Streaming tickets bestellen, zodat je als gast toegang krijgt tot de livestream. Namens de ouderen, horeca- en eventbranche: bedankt voor jouw steun!

Veel liefs,
Het team van Tell to InspireZij gingen je voor …

Nazy Bink-Kavehercy

ZENG Coaching

€29,43 15 februari 2021

jolanda seinen

Kracht van Beleving

€29,43 6 februari 2021

Anoniem

€58,86 6 februari 2021

Marlys Stradmeijer

€29,43 4 februari 2021

Olga Passchier

€10,90 3 februari 2021

Gerjo Schepers

Libra Vitae

€29,43 3 februari 2021

Super initiatief dat ik van harte ondersteun


Steunen als bedrijf, gemeente of netwerkorganisatie?

Een set vanaf 35 Social Impact tickets kost € 945,- (excl. 9% BTW). Hiermee inspireer je Nederland, omdat jullie organisatie vermeld wordt tijdens de livestream. Vanaf 60 Social Impact tickets bieden wij als extra een Storytelling workshop aan t.w.v. € 750,-. Of één van de andere workshops waarin interesse is. Indien er 135 tickets besteld worden, dan produceert Tell to Inspire een social media video. Hierin is te zien dat je als organisatie de lunches aanbiedt bij ouderen. Deze video wordt ook uitgezonden tijdens de landelijke livestream én opgevolgd met een interview tijdens het event.
Welke workshops bieden wij aan?

Onderstaand tref je ons overzicht van de workshops die wij aanbieden. Aan jou de keuze om er één van te kiezen:

Bekijk via deze link het programma van de eerst volgende voorstelling 

Meld je aan voor de Zoomsessie waarin we vertellen hoe je als lokale partner kunt deelnemen aan de Social Impact Tour.

De incompany workshops worden online verzorgd door trainers van de Tell to Inspire Academy. Heb je minimaal 20 Social Impact tickets gedoneerd? Dan kun je na donatie een belafspraak maken. Zodat we samen de datum van de workshop kunnen bespreken. Maak de afspraak via deze link www.telltoinspire.com/belafspraak/

Deze ontvang je automatisch als je een betaling doet.

Streaming tickets zijn € 8,- (+ € 1,00 service kosten). De opbrengst wordt gebruikt voor productie van de tour. Bestel nu je tickets!

Informatie over het kijken naar de livestream kan je hier vinden.

Vooralsnog is het helaas nog niet mogelijk om de voorstelling offline te bekijken. Maar wij hopen dat dat in de toekomst wel mogelijk is.

Op deze pagina vind je informatie voor buurt- of verpleeghuis die willen deelnemen aan de Social Impact Tour.

Op deze pagina vind je informatie voor evenementenlocaties/theaters die willen deelnemen aan de Social Impact Tour.

Meld je aan voor de Zoomsessie waarin we vertellen hoe je als horecaondernemer kunt deelnemen aan de Social Impact Tour.

Meld je aan voor de Zoomsessie waarin we vertellen hoe je met dans, muziek of cabaret kunt deelnemen aan de Social Impact Tour.

Meld je aan voor de Zoomsessie waarin we vertellen hoe je als spreker of dagvoorzitter kunt deelnemen aan de Social Impact Tour.

Meld je aan voor de Zoomsessie waarin we vertellen hoe je als trainer kunt deelnemen aan de Social Impact Tour.

Wil je ons helpen door in de redactie plaats te nemen? Meld je aan voor de openbare redactie vergadering via onze Zoomsessie. Deze is elke vrijdag om 10:30 uur en duurt ongeveer 30 tot 45 minuten.

Na elke voorstelling zullen de lunches aan de ouderen worden aangeboden.