Social Impact Theatertour

Beste lezer,

Wij zijn Tell to Inspire en hebben als missie; ‘Mensen inspireren én stimuleren om elkaar te helpen’. Inspireren doen wij door het geven van workshops én door de Social Impact Theatertour te organiseren. ‘Elkaar helpen’, doen wij door social impact te verbinden aan onze voorstellingen. Onze theatertour is een nationaal initiatief met partners waar wij trots op zijn, zoals: Bagels & Beans, Omapost.nl, Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, Netwerkorganisatie BNI en vele anderen.Wat is de Social Impact Theatertour?

Dit zijn theatervoorstellingen met als thema: ‘Dit ben ik echt‘. Op het podium staan inspirerende sprekers, dansers, muzikanten en cabaretiers. Elke voorstelling wordt live gestreamd. De eerste is 19 februari van 19:00 tot 21:15 uur. Wij starten met een reeks van zes voorstellingen bij Theater Philharmonie Haarlem. Daarna gaan wij landelijk uitbreiden naar 36 steden.

Hoe kan jij steunen?

Wij vragen jou om Social Impact tickets te bestellen, waardoor je vele personen steunt. 30% van de ticketopbrengst wordt namelijk besteed aan de productie van de theatertour. 70% wordt verdeeld onder de artiesten, operationele partners, de theater- en horecabranche.

Hoe zorgt jouw steun voor social impact?

Met de ticketopbrengst steunen wij Bagels & Beans en overige horeca die zich bij het initiatief aansluiten. Wij vragen ze om lunches voor eenzame ouderen te bereiden. Die ze vervolgens kunnen aanbieden bij buurt- en verpleeghuizen in hun eigen woonplaats. Bij de lunches ontvangen ouderen een persoonlijke ansichtkaart, verzorgd door Omapost.nl (zie video). Daarna kijken zij in hun gemeenschapsruimte via livestreaming naar de theatervoorstelling.Wat is ons doel?

Met onze partners hebben wij een gezamenlijk doel gesteld. Dit is per voorstelling minimale 500 Social Impact tickets laten bestellen. Hierdoor worden landelijk 500 ouderen van een lunch én ansichtkaart voorzien. Dit kunnen wij niet alleen, dus elke ticket telt. Wil jij helpen ons doel te bereiken?

Wij waarderen jouw steun

Een Social Impact ticket kost € 27,- (excl. 9% BTW). Wij zijn blij met elke bijdrage, daarom kun je ook een vrij bedrag betalen. Als waardering kun je jouw netwerk, vrienden, familie en jezelf op de gastenlijst zetten. Je ontvangt hiervoor een code nadat je betaald hebt. Met deze code kun je Streaming tickets bestellen, zodat je als gast toegang krijgt tot de livestream.

Voor bedrijven

Heb je, of werk je bij een bedrijf dat wil steunen? Wellicht wil je dan meer Social Impact tickets bestellen? Als waardering wordt jullie bedrijf vernoemd tijdens de theatervoorstelling (klik hier voor meer info). Daarnaast bieden wij een incompany workshop Storytelling aan t.w.v. € 750,-. Of je kunt kiezen uit één van de andere workshops:Bestel jouw tickets

Bestel onderstaand jouw Social Impact tickets. Daarna ontvang je een e-mail inclusief code voor plekken op de gastenlijst. E-mail niet ontvangen? Check jouw spambox. Heb je (als bedrijf) vragen, stuur ons een e-mail zodat we jou even kunnen bellen. Namens de eenzame ouderen, horeca- en theaterbranche bedankt voor jouw steun.

Veel liefs,
Het team van Tell to Inspire€2.312
opgehaald
6
€13.500
doel
23
dagen te gaan

Zij gingen je voor …

BNI | Ministerie BZK

€2.136,40 13 januari 2021

Aandacht maakt alles mooier.Wil jij ook op het podium?

Heb jij interesse om als spreker of presentator deel te nemen? Meld je dan aan via deze link. Tijdens een Zoomsessie verneem je dat er trainingen aangeboden worden, met als afsluiting deelname aan de Social Impact Theatertour. Na de Zoomsessie kun je besluiten of je meedoet en hierin wilt investeren. Heb jij interesse om deel te nemen met dans, muziek of cabaret? Meld je dan aan via deze link. Tijdens deze Zoomsessie verneem je hoe jij als artiest kunt deelnemen.


Bekijk via deze link het programma van 19 februari 

Meld je aan voor de Zoomsessie waarin we vertellen hoe je als lokale partner kunt deelnemen aan de Social Impact Theatertour.

De incompany workshops worden online verzorgd door trainers van de Tell to Inspire Academy. Heb je minimaal 20 Social Impact tickets gedoneerd? Dan kun je na donatie een belafspraak maken. Zodat we samen de datum van de workshop kunnen bespreken. Maak de afspraak via deze link www.telltoinspire.com/belafspraak/

Deze ontvang je automatisch als je een betaling doet.

Informatie over het kijken naar de livestream kan je hier vinden.

Vooralsnog is het helaas nog niet mogelijk om de voorstelling in het theater te bekijken. Maar wij hopen dat dat in de toekomst wel mogelijk is.

Meld je aan voor de Zoomsessie waarin we vertellen hoe je als buurt- of verpleeghuis kunt deelnemen aan de Social Impact Theatertour.

Meld je aan voor de Zoomsessie waarin we vertellen hoe je als horecaondernemer kunt deelnemen aan de Social Impact Theatertour.

Meld je aan voor de Zoomsessie waarin we vertellen hoe je als horecaondernemer kunt deelnemen aan de Social Impact Theatertour.

Meld je aan voor de Zoomsessie waarin we vertellen hoe je met dans, muziek of cabaret kunt deelnemen aan de Social Impact Theatertour.

Meld je aan voor de Zoomsessie waarin we vertellen hoe je als spreker of dagvoorzitter kunt deelnemen aan de Social Impact Theatertour.

Meld je aan voor de Zoomsessie waarin we vertellen hoe je als trainer kunt deelnemen aan de Social Impact Theatertour.

Wil je ons helpen door in de redactie plaats te nemen? Meld je aan voor de openbare redactie vergadering via onze Zoomsessie. Deze is elke vrijdag om 10:30 uur en duurt ongeveer 30 tot 45 minuten.

Na elke voorstelling zullen de lunches aan de ouderen worden aangeboden.


Fotografie van deze publicatie: Lisa Roos en Rob Ouwerkerk

0 reacties op “Social Impact Theatertour

Geef een reactie