Social impact gastenlijst

Wat leuk dat je komt kijken naar het livestream event van de Social Impact Tour. Als het goed is heb je een bericht ontvangen met een kortingscode. Met deze code kan je onderstaand kosteloos Streaming Tickets bestellen. Zodat je als gast toegang krijgt tot de livestream.Waar staat mijn kortingscode?

Dat kan een e-mail zijn nadat je Social impact tickets besteld hebt (check je spambox). Of een bericht via Whatsapp of social media. Kun je dit bericht en de code niet vinden? Neem dan contact op met de persoon die jouw een kortingscode heeft toegezegd. Deze persoon kan de kortingscode dan alsnog verstrekken.


Streaming tickets bestellen

Met deze kortingscode kun je onderstaand kosteloos Streaming tickets bestellen. Deze Streaming tickets zijn doorgaans € 8,- (+ € 1,00 service kosten). De opbrengst wordt gebruikt voor productie van de tour. Met invoeren van de kortingscode hoef je niets af te rekenen en kom je op de gastenlijst.


Ontvang na bestelling een PDF met aanvullende info.Bekijk via deze link het programma van het eerst volgende event

Meld je aan voor de Zoomsessie waarin we vertellen hoe je als lokale partner kunt deelnemen aan de Social Impact Tour.

De incompany workshops worden online verzorgd door trainers van de Tell to Inspire Academy. Heb je minimaal 20 Social Impact tickets gedoneerd? Dan kun je na donatie een belafspraak maken. Zodat we samen de datum van de workshop kunnen bespreken. Maak de afspraak via deze link www.telltoinspire.com/belafspraak/

Deze ontvang je automatisch als je een betaling doet.

Streaming tickets zijn € 8,- (+ € 1,00 service kosten). De opbrengst wordt gebruikt voor productie van de tour. Bestel nu je tickets!

Informatie over het kijken naar de livestream kan je hier vinden.

Vooralsnog is het helaas nog niet mogelijk om het event offline bij te wonen. Maar wij hopen dat dat in de toekomst wel mogelijk is.

Op deze pagina vind je informatie voor buurt- of verpleeghuis die willen deelnemen aan de Social Impact Tour.

Op deze pagina vind je informatie voor eventlocaties die willen deelnemen aan de Social Impact Tour.

Meld je aan voor de Zoomsessie waarin we vertellen hoe je als horecaondernemer kunt deelnemen aan de Social Impact Tour.

Meld je aan voor de Zoomsessie waarin we vertellen hoe je met dans, muziek of cabaret kunt deelnemen aan de Social Impact Tour.

Meld je aan voor de Zoomsessie waarin we vertellen hoe je als spreker of dagvoorzitter kunt deelnemen aan de Social Impact Tour.

Meld je aan voor de Zoomsessie waarin we vertellen hoe je als trainer kunt deelnemen aan de Social Impact Tour.

Wil je ons helpen door in de redactie plaats te nemen? Meld je aan voor de openbare redactie vergadering via onze Zoomsessie. Deze is elke vrijdag om 10:30 uur en duurt ongeveer 30 tot 45 minuten.

Na elk event zullen de lunches aan de ouderen worden aangeboden.


0 reacties op “Social impact gastenlijst

Geef een reactie