Steun jij Sjaak Hartog? Bestel tickets voor zijn optreden.

Op 25 mei staat Sjaak Hartog als comedian op het podium tijdens de Social Impact Tour. Dit is via een livestream te bekijken vanuit Theater DeLaMar in Amsterdam.


Wat is de Social Impact Tour?

Dit zijn voorstellingen met als thema: ‘Dit ben ik echt‘. Op het podium staat een inspirerend team van sprekers, dansers, muzikanten en cabaretiers. Tijdens de voorstelling inspireren zij gedurende 75 minuten met hun indrukwekkende optredens.

Hoe maakt Sjaak social impact?

Sjaak is onderdeel van een team dat impact wil maken. Dit gebeurt op twee manieren; Ze zetten samen een inspirerend optreden neer. Daarnaast hebben alle teamleden een sociaal initiatief gekozen dat ze persoonlijk willen steunen. Sjaak Hartog heeft gekozen voor De Voedselbank. Aan dit initiatief wordt een deel van de ticketopbrengst gedoneerd. Wil jij hier ook onderdeel van zijn? Bestel hieronder je ticket. Met dit ticket kun je de livestream ook later terugkijken.
Waarom heb je voor dit sociale initiatief gekozen?

Belangrijk

Wat gebeurt er met jouw donatie?

Gaat naar de voedselbank

Openhartige vragen

Waar ben je trots op?
Op mezelf

Waarin wil je nog groeien?
Bescheidenheid

Waar ben jij echt dankbaar voor?
Inzicht

Wat mogen wij van jouw deelname verwachten?

HumorOver de voorstelling

Mis niets van deze fantastische voorstelling en zorg dat je ingelogd bent tijdens het voorprogramma. Kijk de livestream vanaf je laptop of tablet. Je kunt ook streamen naar je TV met een Google Chromecast of Apple TV kastje. Wil je interactief meedoen? Zorg dan dat je jouw mobiele telefoon bij de hand hebt. Deze kun je gebruiken voor het stellen én beantwoorden van vragen. Het gehele programma kun je hier bekijken.


Wat is ons doel?

Vanuit de ticketopbrengst willen we de huidige productie betalen. Daarnaast gaat er een deel naar het sociale initiatief, dit gebeurt in twee stappen.

STAP 1: 30% van het bovengenoemde streefbedrag wordt gedoneerd aan het sociale initiatief. Per verkocht ticket is dat € 8,-.
De overige € 19,- wordt geïnvesteerd in de huidige productie.

STAP 2: Zodra het streefbedrag behaald is wordt 70% gedoneerd aan het sociale initiatief. Per verkocht ticket is dat € 19,-.
De overige € 8,- wordt geïnvesteerd in toekomstige producties.


Zij gingen je voor …

Levin

€5,45 25 mei 2021

Levin

€5,45 25 mei 2021

Gwendolene Roberts

€5,45 25 mei 2021

A. van de Groep

€10,90 25 mei 2021

Hè Sjaak, een mooi initiatief!
Succes met de voorstelling!

G. Rademaker

€5,45 25 mei 2021

Angela Hagedoorn

€29,43 25 mei 2021

0 reacties op “Steun jij Sjaak Hartog? Bestel tickets voor zijn optreden.

Geef een reactie