Steun jij Sara Bruinsma? Bestel tickets voor haar optreden.

Op 24 en 25 mei begeleidt Sara Bruinsma sprekers op het podium tijdens de Social Impact Tour. Dit is via een livestream te bekijken vanuit Theater DeLaMar in Amsterdam.


Wat is de Social Impact Tour?

Dit zijn voorstellingen met als thema: ‘Dit ben ik echt‘. Op het podium staat een inspirerend team van sprekers, dansers, muzikanten en cabaretiers. Tijdens de voorstelling inspireren zij gedurende 75 minuten met hun indrukwekkende optredens.

Hoe maakt Sara social impact?

Sara is onderdeel van een team dat impact wil maken. Dit gebeurt op twee manieren; Ze zetten samen een inspirerend optreden neer. Daarnaast hebben alle teamleden een sociaal initiatief gekozen dat ze persoonlijk willen steunen. Sara Bruinsma heeft gekozen voor Prostitution Information Center. Aan dit initiatief wordt een deel van de ticketopbrengst gedoneerd. Wil jij hier ook onderdeel van zijn? Bestel hieronder je ticket. Met dit ticket kun je de livestream ook later terugkijken.
Waarom heb je voor dit sociale initiatief gekozen?

Sekswerk is gewoon werk. Er zijn te veel (voor)oordelen en misvattingen over dit werk. Graag zou ik zien dat er minder stigma is op sekswerk en dat er een positievere beeldvorming ontstaat. Ik ben meer te weten gekomen over sekswerk doordat ik Lisa Stevens mocht helpen bij de voorbereiding van haar TED talk over haar werk als escort. Door Lisette (haar echte naam) en de andere sekswerkers die ik via haar heb leren kennen weet ik dat sekswerkers veel sterker en zelfstandiger zijn dan je zou denken. Ze zijn dus zeker niet altijd een slachtoffer en je helpt ze ook niet om ze zo te zien.

Openhartige vraag

Waar ben je trots op?
Ik ben trots op mijn talent om feedback te geven. Als ik talks hoor en ik feedback mag geven ben ik op mijn best. Binnen no time hoor ik wat er sterk is en wat er anders kan. Drie tops en drie tips krijgen mensen van mij. Moeiteloos en efficiënt. Mij kost het nauwelijks energie en de persoon die de feedback krijgt is er altijd goed mee geholpen. Ik hoor altijd: dank! Hier kan ik mee verder. Iedereen blij. Want ik krijg zoveel levenslessen en mooie verhalen te horen, dat maakt mij zó dankbaar.

Wat mogen wij van jouw deelname verwachten?

Ik zorg ervoor dat alle sprekers helemaal klaar zijn voor hun talk op het podium van het DeLaMar theater.
Ik leer ze alles over storytelling en begeleidt ze zodat ze zichzelf laten zien, ruimte durven in te nemen en hun verhaal durven te doen. Eerlijk, openhartig, herkenbaar, inspirerend en boeiend voor het publiek.Over de voorstelling

Mis niets van deze fantastische voorstelling en zorg dat je ingelogd bent tijdens het voorprogramma. Kijk de livestream vanaf je laptop of tablet. Je kunt ook streamen naar je TV met een Google Chromecast of Apple TV kastje. Wil je interactief meedoen? Zorg dan dat je jouw mobiele telefoon bij de hand hebt. Deze kun je gebruiken voor het stellen én beantwoorden van vragen. Het gehele programma kun je hier bekijken.


Wat is ons doel?

Vanuit de ticketopbrengst willen we de huidige productie betalen. Daarnaast gaat er een deel naar het sociale initiatief, dit gebeurt in twee stappen.

STAP 1: 30% van het bovengenoemde streefbedrag wordt gedoneerd aan het sociale initiatief. Per verkocht ticket is dat € 8,-.
De overige € 19,- wordt geïnvesteerd in de huidige productie.

STAP 2: Zodra het streefbedrag behaald is wordt 70% gedoneerd aan het sociale initiatief. Per verkocht ticket is dat € 19,-.
De overige € 8,- wordt geïnvesteerd in toekomstige producties.
Zij gingen je voor …

Anoniem

€29,43 27 april 2021

Maarten Olden

Maarten Olden

€29,43 26 april 2021

Coleta Coppes

€27,00 2 februari 2021

Gijs Bruinsma

€43,60 2 februari 2021

Prachtige actie!

Sara Bruinsma

Sara traint

€27,00 2 februari 2021

0 reacties op “Steun jij Sara Bruinsma? Bestel tickets voor haar optreden.

Geef een reactie