Steun jij Sander Koning? Bestel tickets voor zijn optreden.

Op 25 mei staat Sander Koning als presentator op het podium tijdens de Social Impact Tour. Dit is via een livestream te bekijken vanuit Theater DeLaMar in Amsterdam.


Wat is de Social Impact Tour?

Dit zijn voorstellingen met als thema: ‘Dit ben ik echt‘. Op het podium staat een inspirerend team van sprekers, dansers, muzikanten en cabaretiers. Tijdens de voorstelling inspireren zij gedurende 75 minuten met hun indrukwekkende optredens.

Hoe maakt Sander social impact?

Sander is onderdeel van een team dat impact wil maken. Dit gebeurt op twee manieren; Ze zetten samen een inspirerend optreden neer. Daarnaast hebben alle teamleden een sociaal initiatief gekozen dat ze persoonlijk willen steunen. Sander Koning heeft gekozen voor Vrienden voor Afrika. Aan dit initiatief wordt een deel van de ticketopbrengst gedoneerd. Wil jij hier ook onderdeel van zijn? Bestel hieronder je ticket. Met dit ticket kun je de livestream ook later terugkijken.
Waarom heb je voor dit sociale initiatief gekozen?

Ikzelf ben bevoorrecht geweest om op te groeien in een liefdevolle familie en mooie vrienden om mij heen. Tijdens mijn jeugd heb ik echt kind kunnen zijn, mijn ergste zorg was of ik wel voor 6 uur thuis was. En al was ik dat niet was dit ook geen probleem.

Ik gun het iedereen om echt kind te kunnen zijn, om vrienden te maken, om naar school te gaan en op te groeien in liefdevol nest waarvan je kan groeien in alles wat je zou kunnen dromen. Daarom steun ik ‘Vrienden voor Afrika’ in hun project om een school te bouwen in Malawi, zodat de kinderen daar ook echt kind kunnen zijn en ondertussen tools krijgen naar hetgeen wat zij willen doen in het leven.

Wat gebeurt er met jouw donatie?

In het midden van Malawi ligt Mangochi, een gebied waar 1500 kinderen geen onderwijs krijgen. Met mijn donatie wordt er voor deze kinderen een school gebouwd.

Openhartige vragen

Waar ben je trots op?
Ik ben trots op een ieder die zijn of haar mond opentrekt om een ander te helpen of verandering teweeg te brengen.

Waar ben jij echt dankbaar voor?
Ik ben dankbaar voor mijn familie en vrienden, zij creëren voor mij een haven van veiligheid en rust. Dit gun je iedereen.

Wat heb jij vandaag geleerd?
Elke dag leer ik nieuwe dingen, de les van vandaag:”Iedereen vecht met ijn eigen demonen, iedereen heeft problemen waar hij mee moet dealen. En dat is oke!” Laten we elkaar daarin helpen.

Door wie voel jij je vaak gesteund?
Ik voel me gesteund door mijn omgeving, vrienden en familie.

Wat maakt jouw dag compleet?
Mijn dag is compleet als ik een kleine positieve verandering heb gemaakt.

Wat is jouw levensmotto?
“Steeds geprobeerd. Steeds gefaald. Geeft niet. Probeer het opnieuw. Faal opnieuw. Faal steeds beter.” Samuel Beckett

Wat mogen wij van jouw deelname verwachten?

Van mij kan je een hoop positieve energie verwachten en oprechte interesse in de verhalen van de artiesten en hun goede doelen.Over de voorstelling

Mis niets van deze fantastische voorstelling en zorg dat je ingelogd bent tijdens het voorprogramma. Kijk de livestream vanaf je laptop of tablet. Je kunt ook streamen naar je TV met een Google Chromecast of Apple TV kastje. Wil je interactief meedoen? Zorg dan dat je jouw mobiele telefoon bij de hand hebt. Deze kun je gebruiken voor het stellen én beantwoorden van vragen. Het gehele programma kun je hier bekijken.


Wat is ons doel?

Vanuit de ticketopbrengst willen we de huidige productie betalen. Daarnaast gaat er een deel naar het sociale initiatief, dit gebeurt in twee stappen.

STAP 1: 30% van het bovengenoemde streefbedrag wordt gedoneerd aan het sociale initiatief. Per verkocht ticket is dat € 8,-.
De overige € 19,- wordt geïnvesteerd in de huidige productie.

STAP 2: Zodra het streefbedrag behaald is wordt 70% gedoneerd aan het sociale initiatief. Per verkocht ticket is dat € 19,-.
De overige € 8,- wordt geïnvesteerd in toekomstige producties.


Zij gingen je voor …

Jephta

€29,43 25 mei 2021

Syoma Ekhart

€29,43 25 mei 2021

n

€29,43 25 mei 2021

Bente Coppelmans

€16,35 25 mei 2021

SUCCES XX

Ellen De visser

€29,43 25 mei 2021

Rosa Monteiro Brito

€16,35 25 mei 2021

0 reacties op “Steun jij Sander Koning? Bestel tickets voor zijn optreden.

Geef een reactie