Steun jij Roos Vogel? Bestel tickets voor haar optreden.

Op 24 mei staat Roos Vogel als presentator op het podium tijdens de Social Impact Tour. Dit is via een livestream te bekijken vanuit Theater DeLaMar in Amsterdam.


Wat is de Social Impact Tour?

Dit zijn voorstellingen met als thema: ‘Dit ben ik echt‘. Op het podium staat een inspirerend team van sprekers, dansers, muzikanten en cabaretiers. Tijdens de voorstelling inspireren zij gedurende 75 minuten met hun indrukwekkende optredens.

Hoe maakt Roos social impact?

Roos is onderdeel van een team dat impact wil maken. Dit gebeurt op twee manieren; Ze zetten samen een inspirerend optreden neer. Daarnaast hebben alle teamleden een sociaal initiatief gekozen dat ze persoonlijk willen steunen. Roos Vogel heeft gekozen voor Studio 52nd. Aan dit initiatief wordt een deel van de ticketopbrengst gedoneerd. Wil jij hier ook onderdeel van zijn? Bestel hieronder je ticket. Met dit ticket kun je de livestream ook later terugkijken.
Waarom heb je voor dit sociale initiatief gekozen?

Studio52nd is een initiatief vanuit New York, USA, dat is overgebracht naar Amsterdam-Oost. Het is een initiatief voor kwetsbare kinderen en jongeren die meestal niet gehoord worden, maar die door middel van het schrijven van hun eigen toneelstuk wel een stem krijgen. Ze hebben namelijk wel degelijk iets te vertellen! Het schrijven wordt één-op-één begeleid door een schrijfbuddy en het toneelstuk wordt vrijwillig door professionele acteurs opgevoerd. De kinderen en jongeren krijgen zo (letterlijk en figuurlijk) een podium, stem en applaus en de maatschappelijke dialoog wordt gecreëerd. Ik ben zelf op vrijwillige basis schrijfbuddy, actrice en één-op-één begeleider geweest bij Studio52nd en ik heb ervaren hoe de kinderen en jongeren opbloeiden en zich op hun eigen manier konden uitspreken. Dit heeft Social Impact op mij gehad!

Dit is wat Studio52nd zelf zecht:

Wij maken theater. Met kinderen, met jongeren, die we koppelen aan theaterprofessionals. Daar is een hoop over te vertellen, maar liever laten we onze voorstellingen spreken. Of eigenlijk laten we onze schrijvers spreken, kinderen en jongeren waarvan wij vinden dat het hoog tijd is dat zij aan het woord komen.

Onze voorstellingen nodigen mensen uit om in gesprek te gaan met juist die jongeren. Ons theater gaat over onderwerpen die als lastig worden gezien. Door volwassenen, door jongeren en vaak zelfs ook door de jongeren met wie we samenwerken.

Met onze voorstellingen drukken we even op de pauzeknop. We geven de stillen het woord en de schreeuwers de kans om duidelijk te maken waarom ze zo schreeuwen. Het publiek luistert. Echt. Zonder interrupties, zonder onderbrekingen, zonder tegenwerpingen. En dan? Dan komt het gesprek op gang.

Wat gebeurt er met jouw donatie?

Dit gaat naar Studio52nd.

Openhartige vragen

Waar ben je trots op?
Ik ben er trots op dat ik mijn dromen najaag. Mijn “pad” lijkt voor de meeste mensen niet logisch, maar voor mij is dat het wel.

Waarin wil je nog groeien?
Ik wil altijd blijven groeien op alle vlakken (behalve in de lengte, ik ben content met mijn 1,65 meter ;)). Ik wil blijven groeien als mens en in mijn werk: impact hebben door te inspireren. Mijn doel is: elke dag een beetje beter.

Waar ben jij echt dankbaar voor?
Ik ben echt dankbaar voor mijn opvoeding. Die was heel open en daardoor kan ik zijn wie ik nu ben.

Wat heb jij vandaag geleerd?
Ik heb vandaag (wederom) geleerd dat ik ondanks wat er gebeurt, ik altijd weer de positieve kant kan zien.


Door wie voel jij je vaak gesteund?
Ik voel me altijd gesteund door mijn vriend, mijn ouders/zusje en een aantal goede vrienden. Ik ben gezegend met zulke goede, fijne mensen om me heen!

Wat maakt jouw dag compleet?
Ik heb twee verschillende “complete” dagen. Eén daarvan is een dag met de juiste perso(o)n(en) om me heen, met lekker eten, een wijntje, goede gesprekken en lachen. De andere is een dag helemaal voor mezelf, waarbij ik niks anders doe dan lezen en muziek luisteren en content zijn met mijn “kluizenaarschap” op dat moment.

Hoe wil je herinnerd worden?
Ik wil herinnerd worden als een vrolijk, positief persoon met wie je goede gesprekken kunt voeren, wie goed voor je zorgt en diep kan liefhebben en bij wie je altijd terecht kunt.

Wat is jouw levensmotto?
Liefhebben, lachen en elke dag een beetje beter.

Waarvoor heb je het laatst gehuild?
Ik heb vast gisteren voor het laatst gehuild!

Waar ben je erg aan gehecht?
Mijn vriend en mijn gedeukte Nissan Micra uit 2003.

Wat mogen wij van jouw deelname verwachten?

Een inspirerende en betrokken presentatie van de Social Impact Tour!Over de voorstelling

Mis niets van deze fantastische voorstelling en zorg dat je ingelogd bent tijdens het voorprogramma. Kijk de livestream vanaf je laptop of tablet. Je kunt ook streamen naar je TV met een Google Chromecast of Apple TV kastje. Wil je interactief meedoen? Zorg dan dat je jouw mobiele telefoon bij de hand hebt. Deze kun je gebruiken voor het stellen én beantwoorden van vragen. Het gehele programma kun je hier bekijken.


Wat is ons doel?

Vanuit de ticketopbrengst willen we de huidige productie betalen. Daarnaast gaat er een deel naar het sociale initiatief, dit gebeurt in twee stappen.

STAP 1: 30% van het bovengenoemde streefbedrag wordt gedoneerd aan het sociale initiatief. Per verkocht ticket is dat € 8,-.
De overige € 19,- wordt geïnvesteerd in de huidige productie.

STAP 2: Zodra het streefbedrag behaald is wordt 70% gedoneerd aan het sociale initiatief. Per verkocht ticket is dat € 19,-.
De overige € 8,- wordt geïnvesteerd in toekomstige producties.


Zij gingen je voor …

Anoniem

€2,18 24 mei 2021

Anoniem

€1,09 24 mei 2021

Simoës Richardson

€10,90 23 mei 2021

Keep going strong

Truus Richardson

€29,43 22 mei 2021

Gerda Van 't Hoff

€32,70 21 mei 2021

Veel succes Roos!!

Trientsje De wagt

€29,43 21 mei 2021

0 reacties op “Steun jij Roos Vogel? Bestel tickets voor haar optreden.

Geef een reactie