Steun jij Rascal? Bestel tickets voor hun optreden.

Op 25 mei staat Rascal als band op het podium tijdens de Social Impact Tour. Dit is via een livestream te bekijken vanuit Theater DeLaMar in Amsterdam.


Wat is de Social Impact Tour?

Dit zijn voorstellingen met als thema: ‘Dit ben ik echt‘. Op het podium staat een inspirerend team van sprekers, dansers, muzikanten en cabaretiers. Tijdens de voorstelling inspireren zij gedurende 75 minuten met hun indrukwekkende optredens.

Hoe maakt Rascal social impact?

De band Rascal is onderdeel van een team dat impact wil maken. Dit gebeurt op twee manieren; Ze zetten samen een inspirerend optreden neer. Daarnaast hebben alle teamleden een sociaal initiatief gekozen dat ze persoonlijk willen steunen. Rascal heeft gekozen voor Tuingezel. Aan dit initiatief wordt een deel van de ticketopbrengst gedoneerd. Wil jij hier ook onderdeel van zijn? Bestel hieronder je ticket. Met dit ticket kun je de livestream ook later terugkijken.Waarom hebben jullie voor dit sociale initiatief gekozen en wat gebeurt er met het geld?

Rascal speelt voor de ouderen van Tuingezel. Om tijdens hun dagbesteding deze ouderen te voorzien van mooie muziek. Wij halen geld op voor deze stichting om audio boxen, een goed wifi signaal en iPad’s te kunnen aankopen. Grotere iPad’s die makkelijker te bedienen zijn, audio boxen om bij te kunnen dansen of gewoon te luisteren en een wifi signaal zodat de muziek niet wegvalt als deze gestreamd wordt. 

Zo hopen wij te zorgen dat de dagbesteding nog leuker wordt en dat mensen zich nog meer thuis kunnen voelen als ze bij Tuingezel zijn. 

Dit alles om de beleving nog beter voor deze ouderen te maken. 

Openhartige vragen

Waar zijn jullie trots op?
Op het feit dat we in de afgelopen 5 jaar dat onze band bestaat onwijs veel hele gave nummers hebben geschreven, opgenomen en deze voor zoveel mensen ten gehore hebben moge brengen. Met als een van de hoogtepunten het optreden op het hoofdpodium van bevrijdingsfestival in Zoetermeer twee jaar geleden.

Waarin willen jullie nog groeien?
Rascal wil zich graag in de toekomst aansluiten bij een managementbureau / platenlabel om de huidige groei van de band door te zetten en de band naar een nog hoger niveau te brengen. Tevens is Rascal al van start gegaan met de opnamen van hun nieuwe EP, welke zij op de releaseparty in oktober zullen presenteren. Kort daarna gevolgd door een landelijke releasetour in 2022.

Waar zijn jullie echt dankbaar voor?
Dat we allemaal in goede gezondheid mogen verkeren en we onze dromen kunnen realiseren. Ondanks deze moeilijke tijden voor iedereen zijn we toch doorgegaan waar veel bands gestopt zijn en maken we nog steeds naar hartenlust muziek, waarmee we hopelijk ook weer een stukje verlichting brengen voor mensen die het nu goed kunnen gebruiken.

Wat heben jullie vandaag geleerd?
Om goed te communiceren, zowel binnen je relatie, je familie, je band en naar de buitenwereld in het algemeen. Zeker nu is goede communicatie zeer belangrijk aangezien de spanningen soms hoog kunnen oplopen om relatief kleine dingen omdat iedereen al onder een bepaalde maatschappelijke druk staat.

Door wie voelen jullie je vaak gesteund?
De bandleden steunen elkaar door dik en dun.

Wat maakt jullie dag compleet?
Samen zijn met vrienden of familie. Of we nu muziek maken of niet, dit is natuurlijk momenteel niet altijd mogelijk maar als het dan weer zo ver is maakt dat mijn dag altijd weer compleet.

Hoe willen jullie herinnerd worden?
Als 1 van de tofste, invloedrijkste en kwalitatief beste pop/rock bands van Nederland.

Waarvoor hebben jullie het laatst gehuild?
Toen Rascal voor een ALS patiënt speelde en zijn lievelingsnummers op zijn laatste dagen ten gehore bracht in de woonkamer. 7 dagen later was deze meneer helaas overleden.

Waar zijn jullie erg aan gehecht?
Niet zo zeer materiële dingen want die zijn vrijwel altijd vervangbaar, behalve oude foto’s en video’s, dus dat is dan ook de uitzondering. Maar ik ben zeer gehecht aan mijn vrouw, kinderen, familieleden en uiteraard vrienden.

Wat mogen wij van jullie deelname verwachten?

Rascal is een energieke pop-/rockband met een performance waar de energie vanaf spat en die ie nog lang bij zal blijven. De diversiteit van de muzikanten en hun muziekstijlen worden samengesmolten tot een eigen unieke, maar voor jong en oud herkenbare en aanstekelijke stijl.

Met pakkende songteksten en catchy melodielijnen welke terug te horen zijn in het eigen geschreven werk die samengebracht wordt op het podium, weet Rascal het publiek elk optreden weer te raken. Of het nu de klein zaal van een theater of cafe betreft of het hoofdpodium van een groot festival, deze mannen én dame op de drums maken er altijd weer een groot feest van.Over de voorstelling

Mis niets van deze fantastische voorstelling en zorg dat je ingelogd bent tijdens het voorprogramma. Kijk de livestream vanaf je laptop of tablet. Je kunt ook streamen naar je TV met een Google Chromecast of Apple TV kastje. Wil je interactief meedoen? Zorg dan dat je jouw mobiele telefoon bij de hand hebt. Deze kun je gebruiken voor het stellen én beantwoorden van vragen. Het gehele programma kun je hier bekijken.


Wat is ons doel?

Vanuit de ticketopbrengst willen we de huidige productie betalen. Daarnaast gaat er een deel naar het sociale initiatief, dit gebeurt in twee stappen.

STAP 1: 30% van het bovengenoemde streefbedrag wordt gedoneerd aan het sociale initiatief. Per verkocht ticket is dat € 8,-.
De overige € 19,- wordt geïnvesteerd in de huidige productie.

STAP 2: Zodra het streefbedrag behaald is wordt 70% gedoneerd aan het sociale initiatief. Per verkocht ticket is dat € 19,-.
De overige € 8,- wordt geïnvesteerd in toekomstige producties.


Zij gingen je voor …

Leslo Wanders

€29,43 25 mei 2021

Goede actie van een geweldige band 😉

Caroline de Winter

Netwerk Zoetermeer

€29,43 25 mei 2021

Anoniem

€10,90 25 mei 2021

Ria Broeken

€29,43 24 mei 2021

Charlene Wormer

€54,50 24 mei 2021

Cees Hoogeboom

€29,43 24 mei 2021

succes!!


0 reacties op “Steun jij Rascal? Bestel tickets voor hun optreden.

Geef een reactie