Steun jij Rascal? Bestel tickets voor hun optreden.

Op 25 mei staat Rascal als band op het podium tijdens de Social Impact Tour. Dit is via een livestream te bekijken vanuit Theater DeLaMar in Amsterdam.


Wat is de Social Impact Tour?

Dit zijn voorstellingen met als thema: ‘Dit ben ik echt‘. Op het podium staat een inspirerend team van sprekers, dansers, muzikanten en cabaretiers. Tijdens de voorstelling inspireren zij gedurende 75 minuten met hun indrukwekkende optredens.

Hoe maakt Rascal social impact?

De band Rascal is onderdeel van een team dat impact wil maken. Dit gebeurt op twee manieren; Ze zetten samen een inspirerend optreden neer. Daarnaast hebben alle teamleden een sociaal initiatief gekozen dat ze persoonlijk willen steunen. Rascal heeft gekozen voor Stichting Tuingezel. Aan dit initiatief wordt een deel van de ticketopbrengst gedoneerd. Wil jij hier ook onderdeel van zijn? Bestel hieronder je ticket. Met dit ticket kun je de livestream ook later terugkijken.Meer over Rascal

Wil je meer over Rascal weten? Binnenkort verschijnt hier zijn interview.

  • Waarom doe je mee aan de Social Impact Tour?
  • Wat mogen we van jouw optreden verwachten?
  • Waarom heb je voor dit sociale initiatief gekozen?
  • Wat gebeurt er met de donatie?
  • Hoe kan je benaderd worden voor andere optredens?


Over de voorstelling

Mis niets van deze fantastische voorstelling en zorg dat je ingelogd bent tijdens het voorprogramma. Kijk de livestream vanaf je laptop of tablet. Je kunt ook streamen naar je TV met een Google Chromecast of Apple TV kastje. Wil je interactief meedoen? Zorg dan dat je jouw mobiele telefoon bij de hand hebt. Deze kun je gebruiken voor het stellen én beantwoorden van vragen. Het gehele programma kun je hier bekijken.


Wat is ons doel?

Vanuit de ticketopbrengst willen we de huidige productie betalen. Daarnaast gaat er een deel naar het sociale initiatief, dit gebeurt in twee stappen.

STAP 1: 30% van het bovengenoemde streefbedrag wordt gedoneerd aan het sociale initiatief. Per verkocht ticket is dat € 8,-.
De overige € 19,- wordt geïnvesteerd in de huidige productie.

STAP 2: Zodra het streefbedrag behaald is wordt 70% gedoneerd aan het sociale initiatief. Per verkocht ticket is dat € 19,-.
De overige € 8,- wordt geïnvesteerd in toekomstige producties.


Zij gingen je voor …

Ruud Steggerda

€29,43 12 mei 2021

Mooi initiatief dat ondersteuning verdient!

Carina

€29,43 12 mei 2021

Anoniem

vereniging genoegen zij ons streven

€10,90 12 mei 2021

Ritsaert Trampe

€29,43 11 mei 2021

Len

€29,43 11 mei 2021

Ilona Berkhof

€29,43 11 mei 2021

Wat een prachtig initiatief! Ik duim voor een goede opkomst!


0 reacties op “Steun jij Rascal? Bestel tickets voor hun optreden.

Geef een reactie