Programma

Het thema van de events is: ‘Dit ben ik echt‘. Inspirerende sprekers, dansers, muzikanten en cabaretiers geven invulling aan dit thema. Elk event is interactief en wordt live gestreamd. Een unieke beleving waarbij verbinding tussen kijkers centraal staat. Juist nu, in een periode waarin we het contact met elkaar missen.


In ieder event worden drie persoonlijke verhalen verteld. Elk verhaal met een inspirerende levensles voor het publiek. Eén van de sprekers is Jaap Bressers. Op zijn 21e veranderde alles. Een frisse duik in zee liep uit op een hoge dwarslaesie. Na een zware revalidatieperiode besloot Jaap zijn leven een totaal andere draai te geven. Laat je nu al inspireren en bekijk zijn video. Een absolute aanrader om te kijken.


“Welke persoon is belangrijk in je leven én waarom?” Deze vragen zijn gesteld aan de dansers. Voordat ze optreden delen ze in een video hun antwoorden. Daarna dragen ze hun dans op aan deze persoon. De dansers worden getraind door onze partner Danshuis Haarlem. Bekijk de video maar eens voor een eerste indruk.


Storytelling en dans wordt afgewisseld met muziek. Eén van de zangeressen is Melanie Reindertsen. Tijdens het event is het debuut van haar eigen lied ‘Dit ben ik echt’. Eerder stond zij in de finale bij ‘We Want More’ van SBS6. Bekijk hier haar optreden bij SBS6.


Het leven is te mooi om niet te lachen. Vandaar dat cabaretduo Piepschuim zorgt voor de nodige lach op ons gezicht. We zijn trots dat Cor Burger en Robbert Koekkoek als cabaretduo hieraan bijdragen.


De events zijn interactief omdat onze partner Open Up de ‘Openhartig Chat Roulette’ heeft ontwikkeld. Een spel wat zorgt voor verbinding met elkaar. Via ‘breakout rooms’ wordt je verbonden met een ander en krijg je vragen die je aan het denken zetten. Onderstaand een schermvoorbeeld van een breakout room.


Tijdens elk event steunen wij twee initiatieven. Het eerste sociale initiatief wisselt per event. Met de eerste editie steunen wij Stichting Carlosmomentjes. Hun missie is met een klein gebaar een groot geluk teweeg brengen. Tijdens het event laten we kijkers de kracht van deze momenten ervaren. Hoe? Laat je verassen door naar de livestream te kijken.

Het tweede initiatief is een vast onderdeel van de tour. Met dit initiatief zetten wij ons in voor eenzame ouderen, de getroffen event- en horecabranche.

Als je het event wilt bekijken, dan vragen wij je om Social Impact tickets te bestellen. Hiermee steun je vele personen. 30% van de ticketopbrengst wordt namelijk besteed aan de productie van de tour. 70% wordt o.a. verdeeld onder de artiesten, de event- en horecabranche.

Vanuit een deel van de ticketopbrengst betalen wij de horeca. Wij vragen ze om lunches voor eenzame ouderen te bereiden. Die ze vervolgens kunnen aanbieden bij buurt- en verpleeghuizen in hun eigen woonplaats. Bij de lunches ontvangen ouderen een persoonlijke ansichtkaart, verzorgd door Omapost.nl. Daarna kijken zij in hun gemeenschapsruimte via livestreaming naar het event.


Wat is ons doel?

Ons minimale doel is om per event 1.000 Social Impact tickets te laten bestellen. Hierdoor worden 1.000 ouderen van een lunch én ansichtkaart voorzien. Wil jij ons helpen dit doel te bereiken?

Wij waarderen jouw steun

Een Social Impact ticket kost € 27,- (excl. 9% BTW). Wij zijn blij met elke bijdrage, daarom kun je ook een vrij bedrag betalen. Als waardering kun je jouw netwerk, vrienden, familie en jezelf op de gastenlijst zetten. Je ontvangt hiervoor een code nadat je betaald hebt. Met deze code kun je Streaming tickets bestellen, zodat je als gast toegang krijgt tot de livestream.

Voor bedrijven

Heb je, of werk je bij een bedrijf dat wil steunen? Wellicht wil je dan meer Social Impact tickets bestellen? Als waardering wordt jullie bedrijf vernoemd tijdens het event (klik hier voor meer info).Bestel jouw tickets

Bestel onderstaand jouw Social Impact tickets. Daarna ontvang je een e-mail inclusief code voor plekken op de gastenlijst. E-mail niet ontvangen? Check jouw spambox. Heb je (als bedrijf) vragen, stuur ons een e-mail zodat we jou even kunnen bellen. Namens de eenzame ouderen, horeca- en eventbranche: bedankt voor jouw steun!

Veel liefs,
Het team van Tell to InspireZij gingen je voor …

Nazy Bink-Kavehercy

ZENG Coaching

€29,43 15 februari 2021

jolanda seinen

Kracht van Beleving

€29,43 6 februari 2021

Anoniem

€58,86 6 februari 2021

Marlys Stradmeijer

€29,43 4 februari 2021

Olga Passchier

€10,90 3 februari 2021

Gerjo Schepers

Libra Vitae

€29,43 3 februari 2021

Super initiatief dat ik van harte ondersteunBekijk via deze link het programma van het eerst volgende event

Meld je aan voor de Zoomsessie waarin we vertellen hoe je als lokale partner kunt deelnemen aan de Social Impact Tour.

De incompany workshops worden online verzorgd door trainers van de Tell to Inspire Academy. Heb je minimaal 20 Social Impact tickets gedoneerd? Dan kun je na donatie een belafspraak maken. Zodat we samen de datum van de workshop kunnen bespreken. Maak de afspraak via deze link www.telltoinspire.com/belafspraak/

Deze ontvang je automatisch als je een betaling doet.

Streaming tickets zijn € 8,- (+ € 1,00 service kosten). De opbrengst wordt gebruikt voor productie van de tour. Bestel nu je tickets!

Informatie over het kijken naar de livestream kan je hier vinden.

Vooralsnog is het helaas nog niet mogelijk om het event offline bij te wonen. Maar wij hopen dat dat in de toekomst wel mogelijk is.

Op deze pagina vind je informatie voor buurt- of verpleeghuis die willen deelnemen aan de Social Impact Tour.

Op deze pagina vind je informatie voor eventlocaties die willen deelnemen aan de Social Impact Tour.

Meld je aan voor de Zoomsessie waarin we vertellen hoe je als horecaondernemer kunt deelnemen aan de Social Impact Tour.

Meld je aan voor de Zoomsessie waarin we vertellen hoe je met dans, muziek of cabaret kunt deelnemen aan de Social Impact Tour.

Meld je aan voor de Zoomsessie waarin we vertellen hoe je als spreker of dagvoorzitter kunt deelnemen aan de Social Impact Tour.

Meld je aan voor de Zoomsessie waarin we vertellen hoe je als trainer kunt deelnemen aan de Social Impact Tour.

Wil je ons helpen door in de redactie plaats te nemen? Meld je aan voor de openbare redactie vergadering via onze Zoomsessie. Deze is elke vrijdag om 10:30 uur en duurt ongeveer 30 tot 45 minuten.

Na elk event zullen de lunches aan de ouderen worden aangeboden.


Fotografie: Lisa Roos en Rob Ouwerkerk | Video: Studio Rutger Vos


0 reacties op “Programma

Geef een reactie