Steun jij Paul van der Wal? Bestel tickets voor zijn bijdrage.

Op 24 mei fotografeert Paul van der Wal tijdens de Social Impact Tour. Deze is via een livestream te bekijken vanuit Theater DeLaMar in Amsterdam.


Wat is de Social Impact Tour?

Dit zijn voorstellingen met als thema: ‘Dit ben ik echt‘. Op het podium staat een inspirerend team van sprekers, dansers, muzikanten en cabaretiers. Tijdens de voorstelling inspireren zij gedurende 75 minuten met hun indrukwekkende optredens.

Hoe maakt Paul social impact?

Paul is onderdeel van een team dat impact wil maken. Dit gebeurt op twee manieren; Ze zetten samen een inspirerend optreden neer. Daarnaast hebben alle teamleden een sociaal initiatief gekozen dat ze persoonlijk willen steunen. Paul van der Wal heeft gekozen voor het autismehuis. Aan dit initiatief wordt een deel van de ticketopbrengst gedoneerd. Wil jij hier ook onderdeel van zijn? Bestel hieronder je ticket. Met dit ticket kun je de livestream ook later terugkijken.
Waarom heb je voor dit sociale initiatief gekozen?

Onze beide kinderen hebben Autisme en ADHD. Hierbij krijgen wij veel hulp. Onder andere van het autismehuis. Wij krijgen ouderbegeleiding en buitenschoolse begeleiding. Ook gaat onze oudste 1 x in de maand een weekend logeren bij het Autismehuis. Het ligt dus heel erg dichtbij ons. Zonder hun begeleiding weten wij niet hoe wij er mentaal voorgestaan hadden!

Wat gebeurt er met jouw donatie?

Bij het logeerhuis zit een mooie tuin. Deze is aan een flinke opknapbeurt toe. Hij wordt volledig opnieuw aangelegd met speel elementen. Het bedrag wat ik ophaal zal hier een bijdrage aan leveren!

Openhartige vragen

Waar ben je trots op?
Als eerste ben ik trots op dat ik 5 jaar geleden mijn vaste baan vaarwel heb gezegd en ben gegaan voor mijn passie, fotografie! En daarmee ben ik ook trots op mijn kunde en kunnen als fotograaf. Ik heb er hard voor gewerkt, maar altijd met veel enthousiasme.

Waarin wil je nog groeien?
Ik wil graag groeien in mijn manier van coaching met mensen die niet gewend zijn om voor een camera te staan. Ik merk elke keer weer dat dit beter gaat en wil graag dat de mensen zichzelf herkennen op de foto en het maximale uit zichzelf halen.

Waar ben jij echt dankbaar voor?
Natuurlijk ben ik dankbaar dat ik, ondanks de tijd waarin we nu zitten, elke dag mag doen wat ik het allerleukste vind. Maar ook dat ik zelf mag zijn wie ik ben en dat dat vaak de reden is dat mensen met mij willen werken.

Wat heb jij vandaag geleerd?
Met 2 kinderen met ASS (autisme) leren wij elke dag heel veel. Niet alleen in wat zij nodig hebben en hoe we dit het beste kunnen communiceren, maar ook hoe je kunt genieten van iets kleins. Voor onze jongste is dat bijvoorbeeld een lekker taartje, voor de oudste een mooie tekening!

Door wie voel jij je vaak gesteund?
Mijn vrouw en ik steunen elkaar enorm in het ondernemerschap! Wij hebben veel aan elkaar, maar ook aan onze familie en vrienden. Daarnaast is ons zakelijke netwerk erg belangrijk voor ons. Binnen dat zakelijke netwerk hebben we echt een vaste kern waarmee wij regelmatig sparren. Wel met gezelligheid natuurlijk.

Wat maakt jouw dag compleet?
Als alles af is wat ik bedacht had voor die dag, iedereen om mij heen tevreden en blij is (inclusief gezin en alles) en ik nog die ene mooie zonsondergang hebben kunnen fotograferen, zelfs met mijn telefoon!

Hoe wil je herinnerd worden?
Ik wil herinnerd worden als iemand die enthousiast is over wat hij doet. Iemand die succes niet als graadmeter heeft voor geluk, maar iemand die doet wat hij het allerleukst vindt. Dat is het belangrijkst!

Wat is jouw levensmotto?
Do what you do best!

Waar ben je erg aan gehecht?
Ik ben gehecht aan mijn familie, gezin en aan de vrijheid die ik heb als ondernemer, elke dag mijn kids zelf naar school kunnen brengen. De tijd voor ze kunnen nemen wanneer dit nodig is, erg belangrijk met hun uitdaging die autisme en ADHD heten. En ik ben gehecht aan mijn werk, ik waardeer elke dag. De ene dag 14 uur werken en de volgende 3 of helemaal niets, heeeeeerlijk!!

Wat mogen wij van jouw deelname verwachten?

Veel enthousiasme en toewijding en natuurlijk een groot netwerk. En super mooie beelden niet te vergeten!Over de voorstelling

Mis niets van deze fantastische voorstelling en zorg dat je ingelogd bent tijdens het voorprogramma. Kijk de livestream vanaf je laptop of tablet. Je kunt ook streamen naar je TV met een Google Chromecast of Apple TV kastje. Wil je interactief meedoen? Zorg dan dat je jouw mobiele telefoon bij de hand hebt. Deze kun je gebruiken voor het stellen én beantwoorden van vragen. Het gehele programma kun je hier bekijken.


Wat is ons doel?

Vanuit de ticketopbrengst willen we de huidige productie betalen. Daarnaast gaat er een deel naar het sociale initiatief, dit gebeurt in twee stappen.

STAP 1: 30% van het bovengenoemde streefbedrag wordt gedoneerd aan het sociale initiatief. Per verkocht ticket is dat € 8,-.
De overige € 19,- wordt geïnvesteerd in de huidige productie.

STAP 2: Zodra het streefbedrag behaald is wordt 70% gedoneerd aan het sociale initiatief. Per verkocht ticket is dat € 19,-.
De overige € 8,- wordt geïnvesteerd in toekomstige producties.


Zij gingen je voor …

Karin Groothuis

€10,90 23 mei 2021

Top doel Paul!

Anoniem

freame.nl

€16,35 20 mei 2021

Jonathan Mak

Mak

€10,90 10 mei 2021

Goed bezig Paul

Gerry Jetten

Jetten HRM advies

€21,80 7 mei 2021

Goed bezig Paul! Succes!!!

Anoniem

SalesEngines

€54,50 6 mei 2021

Solange

€29,43 6 mei 2021

Succes Paul!


0 reacties op “Steun jij Paul van der Wal? Bestel tickets voor zijn bijdrage.

Geef een reactie