BNI DEN HAAG

Netwerkorganisaties BNI steunt kwetsbare ouderen, daklozen en zieke kinderen.

Mevrouw Van Vliet – Gouden Dagen

Vanuit BNI Den Haag gaan Fred van Zwieten en Cees Verbree samenwerken met de Social Impact Tour. Aan leden in de regio Den Haag wordt gevraagd om o.a. Make-A-Wish, Amnesty en de Daklozenkrant te steunen. Fred en Cees roepen andere ondernemers op hun voorbeeld te volgen. Zodat meer goede doelen worden gesteund zoals: Stichting Gouden Dagen. Zij zetten zich in voor kwetsbare ouderen, waaronder mevrouw Van Vliet (87). Toen zij haar geliefde man Jaap verloor werd het stil. Toen corona kwam, werd het nog stiller. Totdat … jij kwam!

Waarom?
Omdat jij dit nu leest en haar eenzaamheid draaglijker kan maken. Mevrouw Van Vliet krijgt namelijk aandacht tijdens de Social Impact Tour. Een theatervoorstelling in het AFAS Circustheater. Op het podium vertelt zij over de liefde van haar leven en deelt wijze levenslessen met het publiek. Het zou fantastisch zijn als jij tickets voor haar optreden wilt bestellen. Ken jij daarnaast netwerkorganisaties en bedrijven die ook willen steunen? Mail dan naar info@telltoinspire.com, maak een belafspraak via deze link of bel direct via 079 – 760 05 98.

Goed doen voor een ander
Iedereen die van betekenis wil zijn voor ouderen wordt gevraagd extra tickets te bestellen. Via Gouden Dagen worden deze aan lotgenoten van mevrouw Van Vliet gegeven. Zodat zij kunnen genieten van haar optreden en ook iets leuks hebben om naar uit te kijken.

Elkaar ontmoeten
Voor de voorstelling is het mogelijk om mevrouw Van Vliet en haar lotgenoten te ontmoeten via een ‘Meet & Greet’. Deze is vanaf 18:30 uur in de foyer en vooraf is het mogelijk om samen te dineren. Alleen een bezoek aan de voorstelling is uiteraard ook mogelijk, deze start om 19:30 uur.

Hoe bestel je tickets?
Bestel via onderstaande button eerst je eigen 1e t/m 3e rangs tickets. Gun je de ouderen een voorstelling, maar kun je zelf niet aanwezig zijn? Bestel voor jezelf dan een livestream ticket zodat je online kunt kijken (terugkijken is mogelijk). Na bestelling van je eigen tickets kun je extra tickets kopen voor de ouderen. De voorstelling is 29 november.

Door bestelling steun je goede doelen
Van de ticketopbrengst wordt 25% gedoneerd aan o.a. Stichting Gouden Dagen, Amnesty International, Make-A-Wish en Only Friends. Zo is elke ticket een mooie bijdrage aan de maatschappij en krijg jij er een fantastische voorstelling voor terug. Tijdens onze laatste voorstellingen kreeg mevrouw Meijer aandacht. Zie onderstaande video.

Delen:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

29 NOV . | ONTMOET ELKAAR

Stichting Gouden Dagen zet zich in voor ouderen, met als doel eenzaamheid tegen te gaan. Dit doen ze door mooie momenten te creëren. Welke netwerkorganisatie of bedrijf wil zich inzetten door met ouderen naar het theater te gaan? — lees meer —

ONDERNEMEN MET SOCIAAL IMPACT

Hoe maak je social impact en verbind je dit aan de missie van jouw bedrijf? Edward Molkenboer geeft je 12 tips om dit te bereiken. In 1993 startte hij zijn reclamebureau. Edward werd in 2015 genomineerd voor de top 10 ‘Marketeer van het jaar’. Na een uitdagende periode ging het roer. Sinds 2019 is hij Oprichter van de Social Impact Tour. — Meld je hier aan —

MAAK MET JOUW COLLEGA'S OF VRIENDEN SOCIAL IMPACT

TEAMEVENT | KOM IN ACTIE 

Zoek jij een uniek en sociaal (bedrijfs)uitje? Meld je aan voor het teamevent ‘Kom in actie’. Zet je in als denktank voor Make-A-Wish, Gouden Dagen of Amnesty. Kies of je wilt dineren met o.a. ouderen, daklozen of vluchtelingen. Bepaal of je het uitje compleet wilt maken door samen te kijken naar onze theatervoorstelling.— lees meer —

31 JAN. | BEZOEK ONS NETWERKEVENT

Wie wil zich inzetten voor eenzame ouderen, daklozen, zieke kinderen, mensenrechten, natuur en milieu of overige maatschappelijke uitdagingen. Speeddate met CEO’s van Make-A-Wish, Amnesty en vele anderen. Dan vertellen zij hoe jij social impact kan maken. — lees meer —