Steun jij Nicky, Thomas en Pedro? Bestel tickets voor hun optreden.

Op 25 mei staan Nicky Van Cleef en Thomas Van der Linden als dansers op het podium tijdens de Social Impact Tour. Zij worden hierin begeleidt door Choreograaf Pedro Ricardo Henry. Dit is via een livestream te bekijken vanuit Theater DeLaMar in Amsterdam.


Wat is de Social Impact Tour?

Dit zijn voorstellingen met als thema: ‘Dit ben ik echt‘. Op het podium staat een inspirerend team van sprekers, dansers, muzikanten en cabaretiers. Tijdens de voorstelling inspireren zij gedurende 75 minuten met hun indrukwekkende optredens.

Hoe maken Nicky, Thomas en Pedro social impact?

Alle dansers zijn onderdeel van een team dat impact wil maken. Dit gebeurt op twee manieren; Ze zetten samen een inspirerend optreden neer. Daarnaast hebben alle teamleden een sociaal initiatief gekozen dat ze persoonlijk willen steunen. Nicky, Thomas en Pedro hebben gekozen voor hun danstheaterproject ‘Memorias de una Rosa’. Aan dit initiatief wordt een deel van de ticketopbrengst gedoneerd. Wil jij hier ook onderdeel van zijn? Bestel hieronder je ticket. Met dit ticket kun je de livestream ook later terugkijken.
Waarom hebben jullie voor dit sociale initiatief gekozen?

Migratie, in zijn verschillende vormen, is een van de grootste uitdagingen van de 21e eeuw geworden. Het is een wereldwijd fenomeen dat politieke, economische en sociale implicaties heeft, niet alleen voor de individuele samenlevingen, maar ook voor gezinnen en het individu. Migratie creëert meer interculturaliteit met al zijn voordelen en uitdagingen. Het is daarom ook meer dan ooit noodzakelijk om mensen met andere culturele achtergronden te begrijpen en te accepteren.

“Wat men leert te begrijpen vreest men niet meer” zei Marie Curie.

Wat gebeurt er met jullie donatie?

Met alle steun en support die we in ontvangst mogen nemen willen we verder onderzoek gaan doen om onze eigen voorstelling te realiseren, We gaan het opgehaalde geld gebruiken om studio huur, reiskosten, kostuums kosten, decor en alle andere voorbereidingskosten te bekostigen.

Openhartige vragen

Waar ben je trots op?
Pedro: “Ik ben trots op het altijd behouden van mijn hoop in het leven, het geloven in de mensheid. “Hoop doet leven”, “Keep believing and it will happen.”

Waar ben jij echt dankbaar voor?
Pedro: “Ik ben erg dankbaar dat ik altijd geweldige mensen in mijn leven heb mogen ontmoeten die mij steunen en mij liefde en onvoorwaardelijk vertrouwen geven. Net zoals Thomas en Nicky mij vertrouwen geven in mijn verhaalvertelling en om deze mooie ervaring samen aan te gaan. Ook ben ik iedereen dankbaar die onze weg al gevolgd en gesteund heeft.”

Wat is jouw levensmotto?
Pedro: “Mijn levensmotto is “Mi Alma conectada con la Fe” (“My soul connected with faith”).”

Waarvoor heb je het laatst gehuild?
Pedro: “Het was in de nacht van 23 maart 2021, mijn tranen rolden over mijn wangen, mijn adem stokte, we huilden samen, totdat we wederzijds kalmeerden; we huilden van vreugde, mijn tweelingzus werd eindelijk vrijgelaten na 19 lange maanden opgesloten te hebben gezeten in een detentiecentrum voor immigratie.”

Waar ben je erg aan gehecht?
Pedro: “Ik ben gehecht aan waar ik vandaan kom: mijn voorouders, mijn cultuur, de energie die het universum me doet bewegen en ademen.”

Wat mogen wij van jullie deelname verwachten?

Een belangrijk punt in de ontwikkeling van mijn werk is hoop, hoop en verlangen om dromen te realiseren De dansers drukken het verlangen naar zelfrealisatie uit door onvermoeibaar op het podium te vechten tegen denkbeeldige obstakels met moed en vastberadenheid. Hoop, de drive die ieder mens in zich draagt om zich vrij te voelen van zijn/haar problemen. De Mexicaanse Kunstenares Frida Kahlo verwoordt dit heel mooi: “Pies para que los quiero si tengo alas para volar” (waar heb ik voeten voor nodig als ik vleugels heb om te vliegen).Over de voorstelling

Mis niets van deze fantastische voorstelling en zorg dat je ingelogd bent tijdens het voorprogramma. Kijk de livestream vanaf je laptop of tablet. Je kunt ook streamen naar je TV met een Google Chromecast of Apple TV kastje. Wil je interactief meedoen? Zorg dan dat je jouw mobiele telefoon bij de hand hebt. Deze kun je gebruiken voor het stellen én beantwoorden van vragen. Het gehele programma kun je hier bekijken.


Wat is ons doel?

Vanuit de ticketopbrengst willen we de huidige productie betalen. Daarnaast gaat er een deel naar het sociale initiatief, dit gebeurt in twee stappen.

STAP 1: 30% van het bovengenoemde streefbedrag wordt gedoneerd aan het sociale initiatief. Per verkocht ticket is dat € 8,-.
De overige € 19,- wordt geïnvesteerd in de huidige productie.

STAP 2: Zodra het streefbedrag behaald is wordt 70% gedoneerd aan het sociale initiatief. Per verkocht ticket is dat € 19,-.
De overige € 8,- wordt geïnvesteerd in toekomstige producties.


Zij gingen je voor …

Anoniem

€5,45 25 mei 2021

Francesca Zerilli

€29,43 25 mei 2021

Bernard te Gussinklo

Dance4Two

€16,35 25 mei 2021

Anoniem

€5,45 25 mei 2021

Marjo

€38,15 25 mei 2021

Eva Muijen

€16,35 25 mei 2021

0 reacties op “Steun jij Nicky, Thomas en Pedro? Bestel tickets voor hun optreden.

Geef een reactie