Steun jij Naomi Sheryl Felesita? Bestel tickets voor haar optreden.

Op 25 mei staat Naomi Sheryl Felesita als presentator op het podium tijdens de Social Impact Tour. Dit is via een livestream te bekijken vanuit Theater DeLaMar in Amsterdam.


Wat is de Social Impact Tour?

Dit zijn voorstellingen met als thema: ‘Dit ben ik echt‘. Op het podium staat een inspirerend team van sprekers, dansers, muzikanten en cabaretiers. Tijdens de voorstelling inspireren zij gedurende 75 minuten met hun indrukwekkende optredens.

Hoe maakt Naomi social impact?

Naomi is onderdeel van een team dat impact wil maken. Dit gebeurt op twee manieren: ze zetten samen een inspirerend optreden neer. Daarnaast hebben alle teamleden een sociaal initiatief gekozen dat ze persoonlijk willen steunen. Naomi Sheryl Felesita heeft gekozen voor I-Change. Aan dit initiatief wordt een deel van de ticketopbrengst gedoneerd. Wil jij hier ook onderdeel van zijn? Bestel hieronder je ticket. Met dit ticket kun je de livestream ook later terugkijken.
Waarom heb je voor dit sociale initiatief gekozen?

Ik kies ervoor om I-Change te steunen omdat hun missie is om voedselverspilling te verminderen. “We eten namelijk allemaal maar zijn de connectie met eten een beetje verloren. Omdat er zoveel aanbod is, is de waarde van voedsel een beetje verloren,” zegt eigenaresse Mirte.  Tegenwoordig kopen we alles maar in de supermarkt en gooien we vaak producten weg die soms nog niet eens over datum zijn. Niet alleen wij als individu maar ook restaurants en supermarkten doen hieraan mee. I-Change is een broedplaats waar ze mensen op een leuke manier wil inspireren. 

Wat gebeurt er met jouw donatie?

Sinds kort heeft I-Change een educatieprogramma. Hier leren ze kinderen op jonge leeftijd de waarde van voedsel. Ze kijken samen met ze naar het proces van voedsel. Want wat gebeurt er nu eigenlijk allemaal met eten voordat het op je bord belandt? Ook laten ze kinderen op scholen hun eigen groenten groeien zodat ze het met hun eigen ogen kunnen zien. Kinderen zijn de toekomst dus je kunt dit soort dingen niet vroeg genoeg leren. 

Openhartige vragen

Waarin wil je nog groeien?
Als mensen me vroeger de vraag stelde ‘wat studeer je?’ antwoordde ik soms nog wel eens ‘het leven’. Ik zei het natuurlijk als een grapje, maar ik denk dat het wel waar is. Ik wil altijd blijven leren en meer weten over de wereld om me heen. Ik wil meer weten over de natuur en hoe we er beter voor kunnen zorgen en erin kunnen blijven leven. Ik wil meer weten over communicatie omdat ik het belangrijk vind dat we in de maatschappij ons goed kunnen verbinden met onszelf en elkaar. 

Waar ben jij echt dankbaar voor?
Ik ben voor zoveel dingen dankbaar op dit moment. Allereerst mijn gezondheid, omdat het lang niet vanzelfsprekend is. Mijn lichaam doet het goed en daar mag ik voor in mijn handjes knijpen. Daarnaast geniet ik van de vriendschappen die ik heb opgebouwd. Ik spreek niet iedereen dagelijks maar als ik me realiseer dat ik met sommige mensen al tien of twintig jaar bevriend ben, raakt dat me wel. Dat vind ik mooi! 

Wat heb jij vandaag geleerd?
Vandaag heb ik geleerd dat tijd en rust nemen voor jezelf echt essenstieel is. Niet alleen voor jezelf, maar ook de relaties met de mensen om je heen. Op het moment dat je niet voldoende bent uitgerust en in je kracht staat, kun je niet volledig aanwezig zijn met en voor de ander. Is dat erg? Nee. Is het altijd mijn streven om er honderd procent voor en met anderen te zijn? Ook nee. Maar ik denk dat het wel de moeite waard is om meer me-time te nemen. 

Door wie voel jij je vaak gesteund?
Mijn ouders steunen me vanaf dag één al in alles wat ik doe en wie ik ben. Natuurlijk begrijpen ze niet altijd alle keuzes die ik maak en dat hoeft natuurlijk ook niet. Maar ik heb altijd wel het gevoel gehad dat het oké was om mezelf te ontdekken of om te vragen om hun support. Dat is rijkdom.  

Hoe wil je herinnerd worden?
Ik wil herinnerd worden als een visionair, een verhalenverteller, een verbinder, iemand die taboes durft te bespreken. Ik wil herinnerd worden als iemand die de harmonie graag bewaakt, maar er ook niet voor terugdeinst om een beetje opschudding te veroorzaken als dat nodig is.  

Wat is jouw levensmotto?
Mijn levensmotto is heel lang ‘Eerst doen, dan durven’ geweest. Ik merk dat we soms eindeloos kunnen blijven wachten om een belangrijke stap in ons leven te nemen. We wikken en wegen.  

Waarom heb je het laatst gehuild?
Ja, ik ben dus iemand die vrij makkelijk kan janken. Dat kan zijn als iets me ontroert, als ik verdrietig ben maar bijvoorbeeld ook als ik iets vervelend of oneerlijk vind. Laatst bijvoorbeeld toen een automobilist heel asociaal deed. Ik zal je de details besparen, maar dan ben ik dus zo geïrriteerd dat ik ga jenken. Doe gewoon even gezellig, denk ik dan. 

Waar ben je erg aan gehecht?
Ik ben enorm gehecht aan mijn vrijheid en bewaak de vrije tijd in mijn agenda als een pitbull. Werktelefoontjes en appjes kijk ik dan ook niet naar om. En ik ben heel zuinig op mijn energie. Dat betekent dat het vaak best lastig afspreken is met me. Iets wat ik soms jammer vind, maar inmiddels ook wel heb geaccepteerd van mezelf. Ik heb vaak gewoon iets meer quality time met mezelf nodig om op te laden. Hoe lief ik iedereen ook vind.  Over de voorstelling

Mis niets van deze fantastische voorstelling en zorg dat je ingelogd bent tijdens het voorprogramma. Kijk de livestream vanaf je laptop of tablet. Je kunt ook streamen naar je TV met een Google Chromecast of Apple TV kastje. Wil je interactief meedoen? Zorg dan dat je jouw mobiele telefoon bij de hand hebt. Deze kun je gebruiken voor het stellen én beantwoorden van vragen. Het gehele programma kun je hier bekijken.


Wat is ons doel?

Vanuit de ticketopbrengst willen we de huidige productie betalen. Daarnaast gaat er een deel naar het sociale initiatief, dit gebeurt in twee stappen.

STAP 1: 30% van het bovengenoemde streefbedrag wordt gedoneerd aan het sociale initiatief. Per verkocht ticket is dat € 8,-.
De overige € 19,- wordt geïnvesteerd in de huidige productie.

STAP 2: Zodra het streefbedrag behaald is wordt 70% gedoneerd aan het sociale initiatief. Per verkocht ticket is dat € 19,-.
De overige € 8,- wordt geïnvesteerd in toekomstige producties.


Zij gingen je voor …

Hidde

€10,90 25 mei 2021

Arhuska

€29,43 24 mei 2021

Proud of you Dushi!!

Hector Felesita

€10,90 24 mei 2021

Rik

€13,08 24 mei 2021

Joeri Harsma

€16,35 24 mei 2021

Anoniem

€10,90 24 mei 2021

0 reacties op “Steun jij Naomi Sheryl Felesita? Bestel tickets voor haar optreden.

Geef een reactie