Steun jij Melanie Reindertsen? Bestel tickets voor haar optreden.

Op 24 mei staat Melanie Reindertsen op het podium tijdens de Social Impact Tour. Deze is via een livestream te bekijken vanuit Theater DeLaMar in Amsterdam.


Wat is de Social Impact Tour?

Dit zijn voorstellingen met als thema: ‘Dit ben ik echt‘. Op het podium staat een inspirerend team van sprekers, dansers, muzikanten en cabaretiers. Tijdens de voorstelling inspireren zij gedurende 75 minuten met hun indrukwekkende optredens.

Hoe maakt Melanie social impact?

Melanie is onderdeel van een team dat impact wil maken. Dit gebeurt op twee manieren; Ze zetten samen een inspirerend optreden neer. Daarnaast hebben alle teamleden een sociaal initiatief gekozen dat ze persoonlijk willen steunen. Melanie Reindertsen heeft gekozen voor horeca initiatief Proef IJsselstein. Aan dit initiatief wordt een deel van de ticketopbrengst gedoneerd. Wil jij hier ook onderdeel van zijn? Bestel hieronder je ticket. Met dit ticket kun je de livestream ook later terugkijken.
Waarom heb je voor dit sociale initiatief gekozen?

In 2020 heb ik quarantaineconcerten gegeven bij zorgcentra’s om de ouderen te steunen in deze barre tijd. Dus dit maal wil ik graag de locale IJsselsteinse horeca steunen. Dit kookboek staat namelijk vol met recepten van horecazaken uit IJsselstein en de opbrengsten van dit boek gaat terug naar hen. 

Wat gebeurt er met jouw donatie?

Gaat allemaal naar de IJsselsteinse Horeca, zodat zij weer een beetje aan de gang kunnen! 

Openhartige vragen

Waar ben je trots op?
Ik ben trots op waar ik nu al sta in mijn leven en alle mooie (muzikale) gebeurtenissen die ik nu al heb mogen meemaken. Op deze reis naar een leven vol met muziek ben ik al zoveel toffe dingen tegengekomen.  

Waarin wil je nog groeien?
Dat ik minder beren op de weg zie. Mijn pa zou zeggen: “Volgens mij zoek je een bos voor al die beren op de weg.” Haha. Soms maak ik dingen namelijk erger en lastiger in mijn hoofd dan dat ze in het echt zijn. Daar wil ik beter in worden. 

Waar ben jij echt dankbaar voor?
Voor alle mooie mensen om mij heen die mij steunen en mijn reis begrijpen. Als muzikant moet je vaak dingen laten en kun je echt niet overal bij zijn. Dan is het fijn om familie/vrienden om je heen te hebben die ook snappen waarom je er dan niet bij kan zijn. Ze weten hoe belangrijk muziek voor mij is. 

Wat heb jij vandaag geleerd?
Je kan niet meer doen dan je kan doen.

Door wie voel jij je vaak gesteund?
Mijn vriend, familie en close vrienden. Zoals ik net al zei: zij begrijpen mijn reis en dat is heel prettig. 

Wat maakt jouw dag compleet?
Een kop koffie in de ochtend en een goed Countrylied.

Hoe wil je herinnerd worden?
Als een goedhartig en liefdevol persoon.

Wat is jouw levensmotto?
“Don’t forget to enjoy the ride”

Waarvoor heb je het laatst gehuild?
Om mijn oma waarbij kanker geconstateerd is.

Waar ben je erg aan gehecht?
Mijn vriend en gitaar! 

Wat mogen wij van jouw deelname verwachten?

Mooie (eigen) muziek die helemaal aansluit op het thema “Dit Ben Ik Echt”.Over de voorstelling

Mis niets van deze fantastische voorstelling en zorg dat je ingelogd bent tijdens het voorprogramma. Kijk de livestream vanaf je laptop of tablet. Je kunt ook streamen naar je TV met een Google Chromecast of Apple TV kastje. Wil je interactief meedoen? Zorg dan dat je jouw mobiele telefoon bij de hand hebt. Deze kun je gebruiken voor het stellen én beantwoorden van vragen. Het gehele programma kun je hier bekijken.


Wat is ons doel?

Vanuit de ticketopbrengst willen we de huidige productie betalen. Daarnaast gaat er een deel naar het sociale initiatief, dit gebeurt in twee stappen.

STAP 1: 30% van het bovengenoemde streefbedrag wordt gedoneerd aan het sociale initiatief. Per verkocht ticket is dat € 8,-.
De overige € 19,- wordt geïnvesteerd in de huidige productie.

STAP 2: Zodra het streefbedrag behaald is wordt 70% gedoneerd aan het sociale initiatief. Per verkocht ticket is dat € 19,-.
De overige € 8,- wordt geïnvesteerd in toekomstige producties.


Zij gingen je voor …


0 reacties op “Steun jij Melanie Reindertsen? Bestel tickets voor haar optreden.

Geef een reactie