In de media

Tell to Inspire is ontstaan uit ‘Stichting Goed doen voor een ander.’ In de periode dat de stichting actief was, hebben we dankzij de media miljoenen mensen bereikt. Gewoon, omdat we geloofde in onze missie. Hier blijven we mee door gaan, alleen onder de naam ‘Tell to Inspire’.  Media bedankt… wij waarderen jullie steun enorm. Onderstaand onze publicaties.


Tell to Inspire

Radio

  • Luister terug via onderstaande button

Online


ARCHIEF | PROJECT
‘KOFFIESCHENKEN’


Dit kost je maar vier uur van je leven

Een nieuw idee om eenzaamheid dragelijker te maken.

Geef 2 x 2 uur van je leven en maak de eenzaamheid van ouderen dragelijker. Dat is het idee van stichting ‘Goed doen voor een ander’. Voor veel mensen is het niet haalbaar regelmatig naar een verzorgingshuis te gaan om vrijwilligerswerk te doen. Maar dit idee is heel eenvoudig: “Wie meedoet, gaat eerst een keer mee om koffie te schenken. De tweede keer neemt hij of zij iemand mee om dat ook te doen. Ook die persoon neemt daarna weer iemand mee om koffie te schenken. Op de manier kost het elke vrijwilliger maar vier uur, terwijl het koffieschenken door blijft gaan.” Onderstaande de publicaties die hieruit zijn voortgekomen.


TV

Online


Over ‘Goed doen voor een ander’ lezen? – Klik hier –


Print


ARCHIEF | BOEK
WAT KAN IK VAN U LEREN?


Levenslessen van onze ouderen

50 schrijvers stellen 1 vraag …

‘Wat kan ik van u leren’, is een boek boordevol levenslessen van ouderen in Nederland. Met het boek wordt de bewustwording gecreëerd dat onze ouderen niet vergeten mogen worden. Ze zijn van onschatbare waarde en kunnen inzichten geven voor ons eigen leven. Onderstaande de publicaties die hieruit zijn voortgekomen.


Radio

Online

Print


 

0 reacties op “In de media

Geef een reactie