Steun jij Lieke Poel? Bestel tickets voor haar inzet.

Op 24 en 25 mei is de Social Impact Tour. Dit is een inspirerende livestream vanuit Theater DeLaMar in Amsterdam. Voorafgaand is een livestream talkshow op 24 mei. Hier vertelt Lieke hoe zij betrokken is als ambassadeur.


Wat is de Social Impact Tour?

Dit zijn voorstellingen met als thema: ‘Dit ben ik echt‘. Op het podium staat een inspirerend team van sprekers, dansers, muzikanten en cabaretiers. Tijdens de voorstelling inspireren zij gedurende 75 minuten met hun indrukwekkende optredens.

Hoe maakt Lieke social impact?

Lieke is onderdeel van een team dat impact wil maken. Dit gebeurt op twee manieren; Lieke heeft zich aangemeld als ambassadeur. Daarnaast hebben alle teamleden een sociaal initiatief gekozen dat ze persoonlijk willen steunen. Lieke heeft gekozen voor Maak Chiel mobiel!. Aan dit initiatief wordt een deel van de ticketopbrengst gedoneerd. Wil jij hier ook onderdeel van zijn? Bestel hieronder je ticket. Met dit ticket kun je de livestream ook later terugkijken.
Waarom heb je voor dit sociale initiatief gekozen?

Chiel is de zoon van goede vrienden van mijn familie. Al vanaf kleins af aan ken ik de ouders van Chiel en vier ik elk jaar volop carnaval samen met hen. De zomer van 2020 sloeg het hele leven van het gezin van Chiel om na een ongelukkig ongeluk bij het duiken in te ondiep water. Hierbij brak Chiel een nekwervel en liep per direct een dwarslaesie op. Vanaf een afstand heb ik meegemaakt hoeveel impact het heeft op een gezin en op een persoon. Ik heb bewondering hoe volwassen en positief Chiel omging met deze situatie op toen 16-jarige leeftijd. Ik wil Chiel en zijn gezin graag helpen door mij in te zetten voor hen.

Wat gebeurt er met jouw donatie?

Mijn donatie aan Maak Chiel Mobiel gaat naar alle apparatuur, verbouwingen etc die nodig zijn om Chiel weer enigszins ‘mobiel’ te maken. Als nu inmiddels net 17-jarige jongen wil je natuurlijk zoveel mogelijk nog altijd zelf doen. Het geld wat opgehaald wordt zal aan de volgende punten besteed worden:

  • Verbouwing huis om Chiel samen met zijn gezin te kunnen laten wonen
  • Keuken en badkamer aanpassen
  • Elektrisch maken van bijvoorbeeld bediening van ramen, gordijnen, deuren, verlichting
  • Verruiming tuin en doorgangen (rolstoel toegankelijk)
  • Automatische deuropener voor poort naar tuin
  • Aangepast vervoer
  • Vloerverwarming om het lichaamstemperatuur van Chiel goed te kunnen regelen (door zijn dwarslaesie kan zijn lichaam dit niet meer zelf)

Openhartige vragen

Waar ben je trots op?
Ik ben trots op de leerprosessen die ik heb meegemaakt in mijn leven. Ik ben vaak onderuit gegaan door mijzelf gewoon neer te zetten en het uit te proberen. Via deze weg heb ik veel geleerd over mijzelf en het (werk)leven. Ik durf ook met overtuiging te zeggen dat ik dit graag nog een lange tijd blijf doen. Het leren door het gewoon te doen!

Waarin wil je nog groeien?
Ik zie mijzelf als een zeer leergierig persoon. Uitgeleerd geloof ik niet in en ben daarom altijd opzoek naar uitdagingen. Ik zou graag nog willen groeien en het laten ‘landen’ van mijn ideeën. Ideeën kunnen heel ver gaan en volledig out of the box gaan waardoor het niet meer haalbaar wordt. Nu heb ik vaak iemand nodig die mij terug trekt naar realiteit. Graag wil ik groeien in het leren om creatief maar realistisch te denken.

Waar ben jij echt dankbaar voor?
Ik ben dankbaar voor al mijn dierbare om mij heen. Ik kan met volle overtuiging zeggen dat ik niet de persoon was die ik nu ben zonder mijn vrienden en familie om mij heen.

Wat heb jij vandaag geleerd?
Communicatie is ALTIJD key. Hoe helderder de communicatie hoe soepeler de samenwerking.

Door wie voel jij je vaak gesteund?
De steun van mijn vriend en mijn ouders is enorm groot. Ik weet dat zij altijd achter beslissingen staan die ik maak en mij hierin altijd zullen supporten.

Wat maakt jouw dag compleet?
Voldaan gevoel en kunnen afsluiten samen met mijn vriend op de bank met een lekker wijntje. Samen praten over de successen en falen van je dag maakt mijn dag compleet en af.

Hoe wil je herinnerd worden?
Ik moet toegeven dat ik dit een hele moeilijke vraag vind. Ik leef voor mijzelf en op een manier dat het mij gelukkig maakt. Hierop baseer ik mijn keuzes en ben daarmee niet bezig wat andere hierbij kunnen denken. Ik hoop dat men mij ook zo zal herinneren en mijn gedrevenheid hebben gezien, maar het belangrijkste is dat ik het zelf zie.

Wat is jouw levensmotto?
Keep on going until your idols become your rivals. Hiermee wil ik aanduiden dat alles mogelijk is zolang jij maar de passie erbij voelt en er vol voor wil en kan gaan.

Waarvoor heb je het laatst gehuild?
De laatste keer dat ik heb gehuild is ergens afgelopen maand geweest. Flink veel frustraties van situaties die niet lukte en ik mij niet prettig bij voelde.

Waar ben je erg aan gehecht?
Ik ben gehecht aan mijn oortjes. Ik kan nergens naartoe zonder ze. Muziek is voor mij mijn echte steun en toeverlaat in goede en slechte tijden!

Wat mogen wij van jouw deelname verwachten?

Via mijn opleiding Leisure and Eventmanagement met specialisatie Social Innovation ben ik terecht gekomen bij TTI. Direct bij het lezen en onderzoeken van het bedrijf werd ik enorm enthousiast en werd ik geraakt. Twee passies van mij worden samen gevoegd binnen dit concept, namelijk: Theater (in alle vormen en maten) dat samen gaat met sociale impact maken en de wereld een beetje te verbeteren. Naast dat het naadloos bij de opleiding Social Innovation aansluit, sluit het ook aan bij mijn persoonlijke doelen. Tijdens de editie in Amsterdam loop ik mee achter de schermen om de manier van werken te leren kennen om vervolgens samen met het TTI team het event ook naar Breda te halen.Over de voorstelling

Mis niets van deze fantastische voorstelling en zorg dat je ingelogd bent tijdens het voorprogramma. Kijk de livestream vanaf je laptop of tablet. Je kunt ook streamen naar je TV met een Google Chromecast of Apple TV kastje. Wil je interactief meedoen? Zorg dan dat je jouw mobiele telefoon bij de hand hebt. Deze kun je gebruiken voor het stellen én beantwoorden van vragen. Het gehele programma kun je hier bekijken.


Wat is ons doel?

Vanuit de ticketopbrengst willen we de huidige productie betalen. Daarnaast gaat er een deel naar het sociale initiatief, dit gebeurt in twee stappen.

STAP 1: 30% van het bovengenoemde streefbedrag wordt gedoneerd aan het sociale initiatief. Per verkocht ticket is dat € 8,-.
De overige € 19,- wordt geïnvesteerd in de huidige productie.

STAP 2: Zodra het streefbedrag behaald is wordt 70% gedoneerd aan het sociale initiatief. Per verkocht ticket is dat € 19,-.
De overige € 8,- wordt geïnvesteerd in toekomstige producties.


Zij gingen je voor …

Aswin Kuhn

€29,43 25 mei 2021

Tiny Van ingen

€21,80 24 mei 2021

Anoniem

€29,43 21 mei 2021

Aron Moelands

€16,35 19 mei 2021

Succes met ophalen!

Jasper Franken

€16,35 19 mei 2021

Lotte Poel

€13,08 18 mei 2021

0 reacties op “Steun jij Lieke Poel? Bestel tickets voor haar inzet.

Geef een reactie