Steun jij Lesja Sondorp? Bestel tickets voor haar optreden.

Op 24 mei staat Lesja Sondorp als spreker op het podium tijdens de Social Impact Tour. Dit is via een livestream te bekijken vanuit Theater DeLaMar in Amsterdam.


Wat is de Social Impact Tour?

Dit zijn voorstellingen met als thema: ‘Dit ben ik echt‘. Op het podium staat een inspirerend team van sprekers, dansers, muzikanten en cabaretiers. Tijdens de voorstelling inspireren zij gedurende 75 minuten met hun indrukwekkende optredens.

Hoe maakt Lesja social impact?

Lesja is onderdeel van een team dat impact wil maken. Dit gebeurt op twee manieren; Ze zetten samen een inspirerend optreden neer. Daarnaast hebben alle teamleden een sociaal initiatief gekozen dat ze persoonlijk willen steunen. Lesja Sondorp heeft gekozen voor FC de Krachtpatsers. Aan dit initiatief wordt een deel van de ticketopbrengst gedoneerd. Wil jij hier ook onderdeel van zijn? Bestel hieronder je ticket. Met dit ticket kun je de livestream ook later terugkijken.

Waarom heb je voor dit sociale initiatief gekozen?

Omdat ik iedere leerling, docent en school (nog) meer verbinding gun. Ik geloof dat als wij onszelf en elkaar beter leren kennen er meer begrip, plezier en echt samen zijn mogelijk is. En dat wij ontdekken dat wij van binnen veel meer op elkaar lijken dan dat wij van de buitenkant soms denken.

Wat gebeurt er met jouw donatie?

FC de Krachtpatsers zal het geld gebruiken voor scholen die een training willen voor hun brugklassen. Door de brugklassers meteen samen te laten spelen, delen en verbinden leg je een super goede & stevige basis voor hun verder school carrière. Waarin ze ook het afgelopen coronajaar een plek kunnen geven. Er is altijd veel vraag van scholen voor deze brugklas training maar de financiële middelen zijn soms niet helemaal toereikend om alle klassen te trainen. Met de donatie kan FC de Krachtpatsers de scholen hierin wat tegemoet komen en zo nog meer brugklassers bereiken.

Openhartige vragen

Waar ben je trots op?
Op iedereen die durft te dromen en luistert naar de stille stemmetjes en wensen in je hart.

Op iedereen die zich kwetsbaar durft op te stellen en die soms “ik weet het niet” zegt. Verder ben ik heel trots op mijn kindjes die zo 100% zichzelf zijn.

Waarin wil je nog groeien?
Hulp vragen en mijn grenzen aangeven. Ik regel het wel. Ik red wel iedereen. Joe. Terwijl het “samen doen” het leven zoveel leuker, fijner, gezonder en duurzamer maakt.

Waar ben jij echt dankbaar voor?
Voor heel veel. Dat ik gezond ben. Dat ik leef in een vrij land. Dat ik twee kinderen op de wereld heb mogen zetten. Dat ik werk doe waar ik heel veel voldoening en plezier uit haal. Dat ik trouw blijf aan mezelf. Dat ik omringd ben door heeeeel veel lieve mensen en dat ik intens kan genieten van de kleine (en ook van de grote 😉 dingen in het leven.

Door wie voel jij je vaak gesteund?
Door mijn ouders en “aanhang-ouders”, broers en schoonzussen, mijn vriend, vrienden en vriendinnen & collega’s.

Wat maakt jouw dag compleet?
Een goede knuffel! Een glimlach van / naar een onbekende en baby eendjes in de sloot

Hoe wil je herinnerd worden?
Als een warm, liefdevol, enthousiast persoon. Iemand die mensen ziet en hoort en ze in hun waarde laat.

Die creatief is en keuzes maakt waar ze 100% achter kan staan.

Wat is jouw levensmotto?
Iedereen wil gezien en gehoord worden.

Waarvoor heb je het laatst gehuild?
Tijdens de dodenherdenking. Door de lege dam, de verhalen, de gezichten en de scouts die de bloemenkransen zo zorgvuldig mogelijk willen ophangen maar wat ook altijd wat gedoe is. Ik werd ineens geraakt door die kwetsbaarheid. Ik huil overigens best vaak. 

Waar ben je erg aan gehecht?
Aan alle lieve mensen om mij heen en aan de Aarde.

Wat mogen wij van jouw deelname verwachten?

Gezien en gehoord worden. Dat wil iedereen. Maar durf je jezelf ook te laten zien?

Ik neem jullie mee op reis via de Bijlmer, de toneelschool naar Warnsveld en de middelbare school.Over de voorstelling

Mis niets van deze fantastische voorstelling en zorg dat je ingelogd bent tijdens het voorprogramma. Kijk de livestream vanaf je laptop of tablet. Je kunt ook streamen naar je TV met een Google Chromecast of Apple TV kastje. Wil je interactief meedoen? Zorg dan dat je jouw mobiele telefoon bij de hand hebt. Deze kun je gebruiken voor het stellen én beantwoorden van vragen. Het gehele programma kun je hier bekijken.


Wat is ons doel?

Vanuit de ticketopbrengst willen we de huidige productie betalen. Daarnaast gaat er een deel naar het sociale initiatief, dit gebeurt in twee stappen.

STAP 1: 30% van het bovengenoemde streefbedrag wordt gedoneerd aan het sociale initiatief. Per verkocht ticket is dat € 8,-.
De overige € 19,- wordt geïnvesteerd in de huidige productie.

STAP 2: Zodra het streefbedrag behaald is wordt 70% gedoneerd aan het sociale initiatief. Per verkocht ticket is dat € 19,-.
De overige € 8,- wordt geïnvesteerd in toekomstige producties.


Zij gingen je voor …

Anoniem

€5,45 17 juni 2021

Anoniem

€29,43 25 mei 2021

Anoniem

Expressie Expert

€5,45 25 mei 2021

Taika

€16,35 24 mei 2021

Anoniem

€10,90 24 mei 2021

Heidy Torrelli

Sparkle

€29,43 24 mei 2021

You go girl!


1 reactie op “Steun jij Lesja Sondorp? Bestel tickets voor haar optreden.

  1. Noor wenisch

    Lesja ,hoe gast het betalen?

Geef een reactie