Steun jij Lajos Barsony? Bestel tickets voor zijn optreden.

Op 25 mei staat Lajos Barsony als spreker op het podium tijdens de Social Impact Tour. Dit is via een livestream te bekijken vanuit Theater DeLaMar in Amsterdam.


Wat is de Social Impact Tour?

Dit zijn voorstellingen met als thema: ‘Dit ben ik echt‘. Op het podium staat een inspirerend team van sprekers, dansers, muzikanten en cabaretiers. Tijdens de voorstelling inspireren zij gedurende 75 minuten met hun indrukwekkende optredens.

Hoe maakt Lajos social impact?

Lajos is onderdeel van een team dat impact wil maken. Dit gebeurt op twee manieren; Ze zetten samen een inspirerend optreden neer. Daarnaast hebben alle teamleden een sociaal initiatief gekozen dat ze persoonlijk willen steunen. Lajos Barsony heeft gekozen voor Join the pipe. Aan dit initiatief wordt een deel van de ticketopbrengst gedoneerd. Wil jij hier ook onderdeel van zijn? Bestel hieronder je ticket. Met dit ticket kun je de livestream ook later terugkijken.




Waarom heb je voor dit sociale initiatief gekozen?

Omdat ik vind dat schoon drinkwater voor kinderen en volwassenen all over the world een absolute verplichte noodzaak moet zijn.

Wat gebeurt er met jouw donatie?

Dat gaat naar join the Pipe en join the pipe. Join the pipe verzorgt schoon drinkwater in herbruikbare plastic flessen. dus ook de reductie van plastic flessen is een doel van join the pipe. Maar vooral schoon drinkwater organiseren voor iedereen in Afrika

Openhartige vragen

Waar ben je trots op?
Op al mijn pogingen om succesvol te worden in de zakenwereld.

Waarin wil je nog groeien?
Ik wil mij graag nog meer kunnen ontspannen en echt mijzelf zijn en lezingen geven op een podium, in gesprek met mensen( ihb met mijn doelgroep CEO’s, managers, bestuurders ondernemers) en in alle voorkomende situaties die oncomfortabel aanvoelen voor mij.

Waar ben jij echt dankbaar voor?
Dat ik in leven ben. Dat ik mag leren. dat ik mijn vrouw Lotus heb ontmoet een een gezin heb kunnen stichten met twee prachtige zonen.

Wat heb jij vandaag geleerd?
Dat je altijd moet vechten voor wat je wilt en altijd kunt bereiken wat je wilt als je je angsten kunt overwinnen.

Door wie voel jij je vaak gesteund?
Door mijn partner Lotus.

Wat maakt jouw dag compleet?
Als ik met leuke, lieve, aardige en gemotiveerde mensen heb gesproken. Als ik een lekkere rit op mijn motor heb gemaakt op een zonnige dag. Dat ik een paar uur heb gewandeld in de natuur.

Hoe wil je herinnerd worden?
Als iemand die anderen oprecht heeft geholpen om ook succesvol te worden.

Wat is jouw levensmotto?
Leven en laten leven. Mensen zijn mooi en alles in mijn leven.

Waarvoor heb je het laatst gehuild?
Dat ik tijdens de voorbereidingsdag(training met Sara van TTI in Ilpendam de hele 10 minuten presentatie over mijn hongaars joodse afkomst heb verteld en bijna de hele tijd heb staan huilen. huilen.

Waar ben je erg aan gehecht?
Aan mijn gezin. aan geld. aan eergevoel. aan aandacht

Wat mogen wij van jouw deelname verwachten?

Een spetterend en persoonlijk verhaal over mijn levenservaringen als persoon en als coach.



Over de voorstelling

Mis niets van deze fantastische voorstelling en zorg dat je ingelogd bent tijdens het voorprogramma. Kijk de livestream vanaf je laptop of tablet. Je kunt ook streamen naar je TV met een Google Chromecast of Apple TV kastje. Wil je interactief meedoen? Zorg dan dat je jouw mobiele telefoon bij de hand hebt. Deze kun je gebruiken voor het stellen én beantwoorden van vragen. Het gehele programma kun je hier bekijken.


Wat is ons doel?

Vanuit de ticketopbrengst willen we de huidige productie betalen. Daarnaast gaat er een deel naar het sociale initiatief, dit gebeurt in twee stappen.

STAP 1: 30% van het bovengenoemde streefbedrag wordt gedoneerd aan het sociale initiatief. Per verkocht ticket is dat € 8,-.
De overige € 19,- wordt geïnvesteerd in de huidige productie.

STAP 2: Zodra het streefbedrag behaald is wordt 70% gedoneerd aan het sociale initiatief. Per verkocht ticket is dat € 19,-.
De overige € 8,- wordt geïnvesteerd in toekomstige producties.


Zij gingen je voor …

Heleen Verduin

quisscit

€29,43 28 juni 2021

Sybren Tuinstra

Sourceidea

€29,43 25 mei 2021

Lotus Zweers

€27,25 25 mei 2021

Toi Toi Toi❣️❣️❣️

Michiel Thijsse

Subliem Leven

€29,43 25 mei 2021

Pieter Bogaers

Close encounters

€29,43 23 mei 2021

Mechtelt Prins

€29,43 16 mei 2021

0 reacties op “Steun jij Lajos Barsony? Bestel tickets voor zijn optreden.

Geef een reactie