Steun jij Judith Webber? Bestel tickets voor haar optreden.

Op 24 mei staat Judith Webber als spreker op het podium tijdens de Social Impact Tour. Dit is via een livestream te bekijken vanuit Theater DeLaMar in Amsterdam.


Wat is de Social Impact Tour?

Dit zijn voorstellingen met als thema: ‘Dit ben ik echt‘. Op het podium staat een inspirerend team van sprekers, dansers, muzikanten en cabaretiers. Tijdens de voorstelling inspireren zij gedurende 75 minuten met hun indrukwekkende optredens.

Hoe maakt Judith social impact?

Judith is onderdeel van een team dat impact wil maken. Dit gebeurt op twee manieren; Ze zetten samen een inspirerend optreden neer. Daarnaast hebben alle teamleden een sociaal initiatief gekozen dat ze persoonlijk willen steunen. Judith Webber heeft gekozen voor Stichting Gilat. Aan dit initiatief wordt een deel van de ticketopbrengst gedoneerd. Wil jij hier ook onderdeel van zijn? Bestel hieronder je ticket. Met dit ticket kun je de livestream ook later terugkijken.
Waarom heb je voor dit sociale initiatief gekozen?

Deze stichting biedt helemaal op eigen kracht kindertheater met alles erop en eraan (incl rode loper) in inmiddels 7 academische kinderziekenhuizen in Nederland. Even een moment uit je kamer, even een moment waarop een kind gewoon alleen maar kind hoeft te zijn, in plaats van een ziek kind. Even feest in plaats van behandelingen en prikken. Even spelen en meedoen, samen met andere kinderen. De missie van Stichting Gilat raakt me omdat we die momenten van speelsheid als mens zo hard nodig hebben. Veel volwassenen zijn het kind in zichzelf verloren. En ja, dat ken ik ook, ook ik ben dat kleine speelse meisje in mezelf dagelijks meer ruimte aan het geven. Want ook dat hoort bij mij. Ook dat ben ik écht!

Wat gebeurt er met jouw donatie?

Er worden nieuw materiaal van gekocht voor de uitbreiding van het theater naar meer ziekenhuizen. Zo kunnen nog meer kinderen even weer alleen maar kind zijn.

Openhartige vragen

Waar ben je trots op?
Ik ben trots op mezelf, op de weg die ik heb afgelegd, van een teruggetrokken meisje naar een volwassen vrouw die weet wat ze waard is en hier op een podium over deelt om anderen tot inspiratie te zijn.

Waarin wil je nog groeien?
Dat ik ten volle mag vertrouwen op wat het leven te bieden heeft, dat ik niet meer zo hard mijn best hoef te doen.

Waar ben jij echt dankbaar voor?
Dat ik leef. Ik heb mijn moeder verloren in 2017 en dat heeft me nog meer aangezet tot leven. En als tweede dat ik de keuze heb gemaakt in 2008 om PureHuman te starten. Het ondernemerschap is voor mij super leerzaam en heel bevrijdend. Ik voel me als een vis in het water als zzp-er!

Wat heb jij vandaag geleerd?
Dat ik soms gewoon moet luisteren naar wat iemand zegt en niet eigenwijs mijn eigen plan moet trekken.

Door wie voel jij je vaak gesteund?
Door alle lieve mensen om mij heen, door mijn vriend, door mijn vader en door mijn vriendinnen. Ik voel me gezegend met zoveel lieverds om me heen. Mijn moeder was mijn grootste fan, dus haar fantaseer ik er vaak bij, dan heb ik in mijn hoofd gesprekjes met haar en voel ik haar steun.

Wat maakt jouw dag compleet?
Als ik bij heb gedragen aan de groei van iemand, al is het maar met iets kleins. Daar groei ik zelf ook van.

Hoe wil je herinnerd worden?
Als een open, warm & inspirerend persoon.

Wat is jouw levensmotto?
Leven is het meervoud van lef, ik hou van reuring, beweging, actie. Zonder doen komt er geen verandering, dus boor het lef in jezelf aan en ga ervoor!

Waarvoor heb je het laatst gehuild?
Afgelopen zondag was dat, ik had een hele pittige week achter de rug en door de moeheid werd het me even teveel. Even een potje huilen, lucht dan enorm op.

Waar ben je erg aan gehecht?
Aan vrij weinig spullen, ik kan met weinig toe wat dat betreft. Wel aan mensen, ik hou van mensen!

Wat mogen wij van jouw deelname verwachten?

Ik deel graag openlijk mijn verhaal over hoe ik gekomen ben tot ‘Dit ben ik’, de titel van m’n aankomende boek en van deze talk. Hoe de verwachtingen van de buitenwereld (oa mijn moeder) hier een rol in speelde en bovenal hoe ik mezelf in vele kleine stappen hervond in de chaos van de wereld. Een verhaal dat je dichtbij mij brengt, maar ook dichtbij jezelf. Mijn doel: dat jij ook zegt “Dit ben ik”!Over de voorstelling

Mis niets van deze fantastische voorstelling en zorg dat je ingelogd bent tijdens het voorprogramma. Kijk de livestream vanaf je laptop of tablet. Je kunt ook streamen naar je TV met een Google Chromecast of Apple TV kastje. Wil je interactief meedoen? Zorg dan dat je jouw mobiele telefoon bij de hand hebt. Deze kun je gebruiken voor het stellen én beantwoorden van vragen. Het gehele programma kun je hier bekijken.


Wat is ons doel?

Vanuit de ticketopbrengst willen we de huidige productie betalen. Daarnaast gaat er een deel naar het sociale initiatief, dit gebeurt in twee stappen.

STAP 1: 30% van het bovengenoemde streefbedrag wordt gedoneerd aan het sociale initiatief. Per verkocht ticket is dat € 8,-.
De overige € 19,- wordt geïnvesteerd in de huidige productie.

STAP 2: Zodra het streefbedrag behaald is wordt 70% gedoneerd aan het sociale initiatief. Per verkocht ticket is dat € 19,-.
De overige € 8,- wordt geïnvesteerd in toekomstige producties.


Zij gingen je voor …

Elisabeth Gr

De Videovakvrouw

€29,43 27 juni 2021

Anoniem

SAM

€29,43 8 juni 2021

Anoniem

Stichting De Schuilschuur

€3,27 27 mei 2021

Anoniem

€5,45 25 mei 2021

Anoniem

€1,09 24 mei 2021

Anoniem

€5,45 24 mei 2021

0 reacties op “Steun jij Judith Webber? Bestel tickets voor haar optreden.

Geef een reactie