Steun jij Judith Kamerman? Bestel tickets voor haar optreden.

Op 25 mei staat Judith Kamerman op het podium tijdens de Social Impact Tour. Dit is via een livestream te bekijken vanuit Theater DeLaMar in Amsterdam.


Wat is de Social Impact Tour?

Dit zijn voorstellingen met als thema: ‘Dit ben ik echt‘. Op het podium staat een inspirerend team van sprekers, dansers, muzikanten en cabaretiers. Tijdens de voorstelling inspireren zij gedurende 75 minuten met hun indrukwekkende optredens.

Hoe maakt Judith social impact?

Judith is onderdeel van een team dat impact wil maken. Dit gebeurt op twee manieren; Ze zetten samen een inspirerend optreden neer. Daarnaast hebben alle teamleden een sociaal initiatief gekozen dat ze persoonlijk willen steunen. Judith Kamerman heeft gekozen voor Stichting Participatie met Dementie. Aan dit initiatief wordt een deel van de ticketopbrengst gedoneerd. Wil jij hier ook onderdeel van zijn? Bestel hieronder je ticket. Met dit ticket kun je de livestream ook later terugkijken.
Waarom heb je voor dit sociale initiatief gekozen?

Ik zing sinds 12 jaar voor en met mensen met dementie. Onder andere met ons Koor Van Vergeten Liedjes.
We zingen vaak oud-hollandse muziek, omdat veel mensen zich de liedjes nog herinneren en nog blijken te kennen als het geheugen het af laat weten. Het zorgt voor veel plezier. Maar niet iedereen wil oudnederlands of 60-er jaren muziek zingen.

Een jaar geleden kreeg ik de vraag voor een koorlid van een oratoriumvereniging die haar koor moest verlaten vanwege dementie. Het zingen ging nog wel, maar meekomen met de rest niet meer. Ze wilden nog heel graag de klassieke muziek zingen in een koor. Ik had toen geen oplossing voor haar. Nu wel.
In het Participatiekoor zingen mensen met en zonder dementie samen hun geliefde muziek. Het is een geweldig initiatief.

Wat gebeurt er met jouw donatie?

Met mijn donatie wordt het nieuwe project van Het Participatiekoor mede gefinancierd. Het is een kerstvoorstelling met de Messiah van Händel als uitgangspunt. Mensen met dementie en zonder dementie zingen hierin samen. Er is een samenwerking met verhalenvertellers en beeldend kunstenaars.

Openhartige vragen

Waar ben je trots op?

Het klinkt heel saai en ik noem ze nog een paar keer hieronder, maar ik ben heel erg trots op mijn volwassen zonen.
Trots en blij dat we elkaar elke keer weer weten te vinden. Dat ze regelmatig bellen en weten dat ze met hun vragen bij ons terecht kunnen. Heldere mensen zijn het , met plannen en idealen, breed geïnteresseerd en altijd lerend. Prachtig vind ik ze!

Waarin wil je nog groeien?

Ik denk dat groeien nooit ophoudt. Eigenlijk heb ik één ambitie en dat is een wijze vrouw worden. Ik wil groeien in vertrouwen. Meer leren vertrouwen op het proces. De controle loslaten en leren vertrouwen dat het universum het goed met me voorheeft. Ik weet het eigenlijk al wel, maar ik vind het heel spannend om me er aan over te geven.

Waar ben jij echt dankbaar voor?

Ik ben heel dankbaar dat ik mag leven en dat ik musicus ben. Dat ik een stem heb en kan putten uit een onmetelijk grote bron van inspiratie. Ik ben dankbaar voor mijn werk op het podium, maar zeker net zo dankbaar voor mijn werk als zangcoach waarbij ik iedere sessie mag meemaken dat ik iemand help zijn of
haar stem te vinden en te ontwikkelen. Letterlijk en figuurlijk. Samen met iemand dat proces mee te maken is een groot geschenk.
Ik ben heel erg dankbaar dat ik kinderen heb mogen krijgen

Hoe wil je herinnerd worden?

Ik zou graag willen dat mensen met warmte terugkijken als ze aan mij denken.
Als een bron van inspiratie en als iemand die een ander geholpen heeft.
Als iemand met een scherpe geest, sprankelend en vooral als iemand die een ander kon laten lachen

Wat is jouw levensmotto?

Het leven op aarde is een geschenk en een magisch wonder. Je mag ervan genieten! De wereld met al zijn kleuren, geuren en smaken, vormen en klanken. Alles dezelfde bouwstoffen en toch nooit iets dat 100% identiek is aan iets anders. ZOOO verschrikkelijk veel mogelijkheden! En je mag er gewoon van genieten!

Waar ben je erg aan gehecht?

Ik ben gehecht aan mijn familie, vooral aan mijn moeder en mijn kinderen.

Wat mogen wij van jouw deelname verwachten?

Ik streef naar een deelname waarin humor zit, ontroering en inzicht. Een mooi lied met een goed verhaal.Over de voorstelling

Mis niets van deze fantastische voorstelling en zorg dat je ingelogd bent tijdens het voorprogramma. Kijk de livestream vanaf je laptop of tablet. Je kunt ook streamen naar je TV met een Google Chromecast of Apple TV kastje. Wil je interactief meedoen? Zorg dan dat je jouw mobiele telefoon bij de hand hebt. Deze kun je gebruiken voor het stellen én beantwoorden van vragen. Het gehele programma kun je hier bekijken.


Wat is ons doel?

Vanuit de ticketopbrengst willen we de huidige productie betalen. Daarnaast gaat er een deel naar het sociale initiatief, dit gebeurt in twee stappen.

STAP 1: 30% van het bovengenoemde streefbedrag wordt gedoneerd aan het sociale initiatief. Per verkocht ticket is dat € 8,-.
De overige € 19,- wordt geïnvesteerd in de huidige productie.

STAP 2: Zodra het streefbedrag behaald is wordt 70% gedoneerd aan het sociale initiatief. Per verkocht ticket is dat € 19,-.
De overige € 8,- wordt geïnvesteerd in toekomstige producties.


Zij gingen je voor …

Janny Kamerman

€29,43 25 mei 2021

Anoniem

€10,90 25 mei 2021

Anoniem

€29,43 25 mei 2021

Tineke

€29,43 24 mei 2021

Heel veel succes Judith!

Frans van Tuijl

€21,80 24 mei 2021

Amèl Van Der Hulst

€10,90 22 mei 2021

Mooi initiatief!! Succes en liefs, Amèl


0 reacties op “Steun jij Judith Kamerman? Bestel tickets voor haar optreden.

Geef een reactie