Steun jij Jonathan Bouter? Bestel tickets voor zijn optreden.

Op 25 mei staat Jonathan Bouter als spreker op het podium tijdens de Social Impact Tour. Dit is via een livestream te bekijken vanuit Theater DeLaMar in Amsterdam.


Wat is de Social Impact Tour?

Dit zijn voorstellingen met als thema: ‘Dit ben ik echt‘. Op het podium staat een inspirerend team van sprekers, dansers, muzikanten en cabaretiers. Tijdens de voorstelling inspireren zij gedurende 75 minuten met hun indrukwekkende optredens.

Hoe maakt Jonathan social impact?

Jonathan is onderdeel van een team dat impact wil maken. Dit gebeurt op twee manieren; Ze zetten samen een inspirerend optreden neer. Daarnaast hebben alle teamleden een sociaal initiatief gekozen dat ze persoonlijk willen steunen. Jonathan Bouter heeft gekozen voor KWF Kankerbestrijding. Aan dit initiatief wordt een deel van de ticketopbrengst gedoneerd. Wil jij hier ook onderdeel van zijn? Bestel hieronder je ticket. Met dit ticket kun je de livestream ook later terugkijken.
Waarom heb je voor dit sociale initiatief gekozen?

Kanker zit bij ons in de familie en ik heb mijn zus van dichtbij tegen kanker zien strijden. Al 4 keer en “she is still going strong”!

Wat gebeurt er met jouw donatie?

Donaties helpen andere mensen die tegen die vreselijke ziekte strijden.

Openhartige vragen

Waar ben je trots op?
Ik ben trots op dat ik vanuit mijn passie om mensen te helpen een eigen coaching bedrijf heb gecreëerd.

Waarin wil je nog groeien?
Ik ben al lang genoeg: ik ben namelijk bijna 2 meter, maar ik zou nog wel meer willen leren om nog meer in het hier en nu te leven.

Waar ben jij echt dankbaar voor?
Ik ben dankbaar dat ik de mentale vrijheid voel om alles te doen wat ik zou willen. Ik zeg altijd “je bent zo vrij als je eigen mindset”. Het was een lange en zware weg om dat te bereiken maar het was het zo waard!

Wat heb jij vandaag geleerd?
Ik heb vandaag geleerd dat geluk soms in de kleine dingen zit. Zoals dat je in de ochtend op de bank zit met je ogen dicht en intens geniet van de ochtendzon die op je gezicht straalt.

Door wie voel jij je vaak gesteund?
Mijn partner❤

Wat maakt jouw dag compleet?
Veel lachen, genieten van het leven en dankbaarheid voelen.

Hoe wil je herinnerd worden?
Als wereldverbeteraar en als een voorbeeld voor (mentale) vrijheid. Elke keer als ik als coach een klant help, help ik indirect twee andere mensen in hun omgeving (hun partner, kinderen of familie). Moet je nagaan als ik er tien geholpen heb…

Wat is jouw levensmotto?
Vrijheid motiveert. Hoe meer (mentale) vrijheid je ervaart, hoe meer dit jou motiveert om nog meer vrijheid na te jagen.

Waarvoor heb je het laatst gehuild?
Toevallig gisteren toen ik zo hard moest lachen dat ik moest huilen.

Waar ben je erg aan gehecht?
Mijn paspoort, ik hou enorm van reizen. Wanneer mag ik weer?

Wat mogen wij van jouw deelname verwachten?

Kwetsbaarheid, rauw, eerlijk en inspirerend.Over de voorstelling

Mis niets van deze fantastische voorstelling en zorg dat je ingelogd bent tijdens het voorprogramma. Kijk de livestream vanaf je laptop of tablet. Je kunt ook streamen naar je TV met een Google Chromecast of Apple TV kastje. Wil je interactief meedoen? Zorg dan dat je jouw mobiele telefoon bij de hand hebt. Deze kun je gebruiken voor het stellen én beantwoorden van vragen. Het gehele programma kun je hier bekijken.


Wat is ons doel?

Vanuit de ticketopbrengst willen we de huidige productie betalen. Daarnaast gaat er een deel naar het sociale initiatief, dit gebeurt in twee stappen.

STAP 1: 30% van het bovengenoemde streefbedrag wordt gedoneerd aan het sociale initiatief. Per verkocht ticket is dat € 8,-.
De overige € 19,- wordt geïnvesteerd in de huidige productie.

STAP 2: Zodra het streefbedrag behaald is wordt 70% gedoneerd aan het sociale initiatief. Per verkocht ticket is dat € 19,-.
De overige € 8,- wordt geïnvesteerd in toekomstige producties.


Zij gingen je voor …

Nicolette Kleisterlee

N-joy!

€29,43 28 mei 2021

Cheers to Freedom!

Marianne Hermsen

MarianneHermsen

€29,43 26 mei 2021

Trots op jou!

Lenny Wezenbeek

S&L

€8,72 26 mei 2021

Henk-Jan

€29,43 25 mei 2021

Ellen Wagenaar

Wellness en aromatherapie

€54,50 25 mei 2021

Succes! 🍀

Petra Van Noort

Logopediepraktijk Petra van Noort-van Riemsdijk

€29,43 24 mei 2021

Succes Jonathan


0 reacties op “Steun jij Jonathan Bouter? Bestel tickets voor zijn optreden.

Geef een reactie