Steun jij Joep Postma? Bestel tickets voor zijn optreden.

Op 25 mei staat Joep Postma als spreker op het podium tijdens de Social Impact Tour. Dit is via een livestream te bekijken vanuit Theater DeLaMar in Amsterdam.


Wat is de Social Impact Tour?

Dit zijn voorstellingen met als thema: ‘Dit ben ik echt‘. Op het podium staat een inspirerend team van sprekers, dansers, muzikanten en cabaretiers. Tijdens de voorstelling inspireren zij gedurende 75 minuten met hun indrukwekkende optredens.

Hoe maakt Joep social impact?

Joep is onderdeel van een team dat impact wil maken. Dit gebeurt op twee manieren; Ze zetten samen een inspirerend optreden neer. Daarnaast hebben alle teamleden een sociaal initiatief gekozen dat ze persoonlijk willen steunen. Joep Postma heeft gekozen voor IVN Scharrelkids Fonds. Aan dit initiatief wordt een deel van de ticketopbrengst gedoneerd. Wil jij hier ook onderdeel van zijn? Bestel hieronder je ticket. Met dit ticket kun je de livestream ook later terugkijken.
Waarom heb je voor dit sociale initiatief gekozen?

Om ons te realiseren dat we als mensheid niet los staan van de natuur en samen met de rest van al het leven op aarde juist onderdeel zijn van één groot ecosysteem, is het essentieel om tijd door te brengen in die natuur. Buiten de vier muren van onze huizen, scholen en kantoren. Het brengt ons een realisatie over het belang van die natuur voor ons als mensheid en de rest van al het leven op aarde.

Kinderen staan centraal in dit bewustzijn gezien zij nog midden in hun ontwikkeling staan. Weet jij nog hoe het voelt om languit op je rug in het gras te liggen en naar de wolken te kijken? Om over paadjes te struinen en urenlang moddertaartjes te bakken? Met Scharrelkids laat IVN ouders en kinderen ontdekken hoe leuk buitenspelen is.

Op een speelse manier samen buiten ontdekken, gewoon lekker scharrelen in de natuur. Dat is niet alleen heel erg leuk, maar ook heel erg goed voor kinderen. Het maakt kinderen creatiever, slimmer, zelfverzekerder en fitter. Je beweegt meer en ademt gezondere lucht in.

De mate waarin ik mij persoonlijk begeef in de natuur heeft enorm veel invloed op mijn fysieke en mentale gesteldheid en ik gun kinderen die gezondheid toe die ze kunnen verkrijgen door buiten te zijn. Even weg van hun tablets, iPhones en Playstation. En in verbinding met elkaar, de natuur en andere dieren.

Wat gebeurt er met jouw donatie?

Met Scharrelkids biedt IVN inspiratie, tips en ideeën om met het hele gezin naar buiten te gaan, de natuur in. Diverse onderzoeken hebben de afgelopen jaren aangetoond dat de natuur een gunstige invloed heeft op de totale ontwikkeling van kinderen.

IVN wil zoveel mogelijk ouders en kinderen de natuur van dichtbij laten beleven – thuis en in de buurt. Op hun website hebben ze allerlei leuke voorbeeldactiviteiten verzameld, maar je vindt er ook een overzicht van natuurspeelplaatsen en jeugdgroepen van IVN in Nederland. Hiermee willen we ouders en kinderen laten (her)ontdekken hoe leuk buitenspelen is.

De natuur beleven is niet moeilijk, niet ver en je hoeft er ook geen dag voor uit te trekken (tenzij je daar zin in hebt natuurlijk). In je eigen omgeving, zelfs in je eigen achtertuin, valt er genoeg te beleven. IVN Scharrelkids inspireert ouders met weetjes, tips en doe-ideeën via deze website. Scharrelkids roept op om (klein)kinderen lekker te laten struinen en spelenderwijs de natuur te ontdekken. Daar begint het mee!

Ook wordt er door verschillende IVN-afdelingen door het hele land wekelijks activiteiten georganiseerd waarbij ouders en grootouders én hun (klein)kinderen de natuur dichtbij kunnen beleven.

Openhartige vragen

Waar ben je trots op?
Durven staan waar ik voor sta. Ofwel, niet met de groep meegaan, maar mijn eigen pad ontdekken. Dit biedt mogelijkheden om je perspectief te verbreden. Met een duur woord die ik amper kan uitspreken, komt dit neer op mijn perspectivistische lenigheid waar ik veel aan te danken heb.


Waarin wil je nog groeien?
Mensen grijpen met verhalen en de ander daarin de ruimte geven om hun eigen normen en waarden te onderzoeken.

Waar ben jij echt dankbaar voor?
Mensen die mij inspireren door hun eigen leven te leven. De andersdenkenden, zoals in het prachtige programma ‘the outsiders’. We kunnen zoveel van elkaar leren als we ervoor open staan echt naar elkaar te luisteren, zonder oordeel.  

Wat heb jij vandaag geleerd?
Dat deep focus je échte resultaten geeft en shallow focus puur je oh zo urgent lijkende to-do lijstje wegwerkt.

Door wie voel jij je vaak gesteund?
Mijn accountability partner waar ik elke vrijdag de week mee doorneem.

Wat maakt jouw dag compleet?
Een balans tussen focus in m’n eigen bubbel, rijkelijk eten met veel fruit en groenten, uitdagende sporten en lachen met leuke mensen.

Hoe wil je herinnerd worden?
Als iemand die aandachtig naar je luistert, vragen stelt die zorgen voor verdieping en verbinding in je leven en als iemand die blij is met het leven en zich inzet voor een aarde waarop al het leven kan floreren.

Wat is jouw levensmotto?
Wat het beste is voor ons allen samen is ook het beste voor ons als individu.

Waarvoor heb je het laatst gehuild?
Voor het overlijden van mijn opa toen ik oog in oog met mijn familie in de kerk herinneringen ophield over de schitterende man die hij was. En is.

Waar ben je erg aan gehecht?
Mijn vrijheid en autonomie.

Wat mogen wij van jouw deelname verwachten?

Verbinding verbreed je perspectief van ik naar wij.

In de afgelopen vijf jaar realiseer ik me wat de kracht is van verbinding. Verbinding met anderen, met dieren, met de natuur en bovenal, met mezelf. Verbinding vormt je als mens en heeft mijn perspectief verbreed van ik naar wij.

Van de bijzondere vriendschappen met mensen over de hele wereld, tot het recent vasthouden van mijn opa’s handen in zijn laatste dagen. En van een verbleekt Great Barrier Reef tot het ontdekken van de werking en schoonheid van een regeneratieve natuur bij de praktijkschool Aarde-Werk de Stegge in de Achterhoek.

Op 25 Mei sta ik stil bij het zaadje die mij deed beseffen wat verbinding met je doet, toen ik oog in oog kwam te staan met pasgeboren kalfjes terwijl ik werkte op een boerderij in Australië.

Mijn verhaal illustreert wat verbinding teweeg brengt en wat er gebeurd als je die verbinding met jezelf en de wereld durft te omarmen.Over de voorstelling

Mis niets van deze fantastische voorstelling en zorg dat je ingelogd bent tijdens het voorprogramma. Kijk de livestream vanaf je laptop of tablet. Je kunt ook streamen naar je TV met een Google Chromecast of Apple TV kastje. Wil je interactief meedoen? Zorg dan dat je jouw mobiele telefoon bij de hand hebt. Deze kun je gebruiken voor het stellen én beantwoorden van vragen. Het gehele programma kun je hier bekijken.


Wat is ons doel?

Vanuit de ticketopbrengst willen we de huidige productie betalen. Daarnaast gaat er een deel naar het sociale initiatief, dit gebeurt in twee stappen.

STAP 1: 30% van het bovengenoemde streefbedrag wordt gedoneerd aan het sociale initiatief. Per verkocht ticket is dat € 8,-.
De overige € 19,- wordt geïnvesteerd in de huidige productie.

STAP 2: Zodra het streefbedrag behaald is wordt 70% gedoneerd aan het sociale initiatief. Per verkocht ticket is dat € 19,-.
De overige € 8,- wordt geïnvesteerd in toekomstige producties.


Zij gingen je voor …

Anoniem

€9,81 5 juni 2021

Niels Raemakers

€29,43 25 mei 2021

Mirjam Reijnders

Equilibrium training & coaching

€29,43 25 mei 2021

Roel

€10,90 25 mei 2021

Succes neef!

Emiel Rijkers

€29,43 24 mei 2021

Joep, veel succes met je optreden

Ryanne Dekkers

17d

€10,90 24 mei 2021

Succes Joep! Geweldig goed doel!


0 reacties op “Steun jij Joep Postma? Bestel tickets voor zijn optreden.

Geef een reactie