Steun jij Jeroen Timmer? Bestel tickets voor zijn bijdrage.

Op 25 mei fotografeert Jeroen Timmer tijdens de Social Impact Tour. Deze is via een livestream te bekijken vanuit Theater DeLaMar in Amsterdam.


Wat is de Social Impact Tour?

Dit zijn voorstellingen met als thema: ‘Dit ben ik echt‘. Op het podium staat een inspirerend team van sprekers, dansers, muzikanten en cabaretiers. Tijdens de voorstelling inspireren zij gedurende 75 minuten met hun indrukwekkende optredens.

Hoe maakt Jeroen social impact?

Jeroen is onderdeel van een team dat impact wil maken. Dit gebeurt op twee manieren; Ze zetten samen een inspirerend optreden neer. Daarnaast hebben alle teamleden een sociaal initiatief gekozen dat ze persoonlijk willen steunen. Jeroen Timmer heeft gekozen voor MKB’ers in Nederland. Aan dit initiatief wordt een deel van de ticketopbrengst gedoneerd. Wil jij hier ook onderdeel van zijn? Bestel hieronder je ticket. Met dit ticket kun je de livestream ook later terugkijken.

Waarom heb je voor dit sociale initiatief gekozen?

Naast mijn fotografie ben ik ook ondernemer en maak en verkoop ik designproducten. De gebeurtenissen van afgelopen jaar hebben grote gevolgen voor ondernemers in Nederland. Voor mijn eigen bedrijf zie ik ook veranderingen in de markt. Daarom steun ik graag mede-ondernemers!

Wat gebeurt er met jouw donatie?

Helpt ondernemers bij jou in de straat er weer bovenop.

Openhartige vragen

Waar ben je trots op?
Mijn veelzijdigheid. Als iets kapot is kan ik het vaak zelf maken. Het beste gereedschap dat ik ooit heb gekregen zijn mijn handen!

Waarin wil je nog groeien?
Spiritueel. Naast dat wat we kunnen zien en met een camera kunnen vastleggen, is er op een ander niveau nog een wereld te ontdekken.

Door wie voel jij je vaak gesteund?
Mijn gevoel en intuïtie.

Wat maakt jouw dag compleet?
Een goede zelfgemaakte cappuccino. Misschien heel klein en eenvoudig. Het gaat natuurlijk om de smaak van de koffie zelf maar ook zeker om het hele maakproces dat leidt tot dit kleine hoogtepunt.

Waarvoor heb je het laatst gehuild?
Zien van de documentaire Seaspiracy. Treurig om te zien hoe de oceanen worden leeggevist en diersoorten verdwijnen. Dat leidde bij mij wel tot waterlanders.

Wat mogen wij van jouw deelname verwachten?

Voor mij is een foto echt geslaagd als er iets speciaals gebeurt. Ik kijk altijd naar het gehele plaatje maar ook naar onverwachte vormen, objecten of toevalligheden die precies samenvallen. Het is mooi als er in een beeld een groot of klein verhaal of een verrassing zit.Over de voorstelling

Mis niets van deze fantastische voorstelling en zorg dat je ingelogd bent tijdens het voorprogramma. Kijk de livestream vanaf je laptop of tablet. Je kunt ook streamen naar je TV met een Google Chromecast of Apple TV kastje. Wil je interactief meedoen? Zorg dan dat je jouw mobiele telefoon bij de hand hebt. Deze kun je gebruiken voor het stellen én beantwoorden van vragen. Het gehele programma kun je hier bekijken.


Wat is ons doel?

Vanuit de ticketopbrengst willen we de huidige productie betalen. Daarnaast gaat er een deel naar het sociale initiatief, dit gebeurt in twee stappen.

STAP 1: 30% van het bovengenoemde streefbedrag wordt gedoneerd aan het sociale initiatief. Per verkocht ticket is dat € 8,-.
De overige € 19,- wordt geïnvesteerd in de huidige productie.

STAP 2: Zodra het streefbedrag behaald is wordt 70% gedoneerd aan het sociale initiatief. Per verkocht ticket is dat € 19,-.
De overige € 8,- wordt geïnvesteerd in toekomstige producties.


Zij gingen je voor …

Els Dragt

How to Research Trends

€32,70 25 mei 2021

0 reacties op “Steun jij Jeroen Timmer? Bestel tickets voor zijn bijdrage.

Geef een reactie