Interview

Werkelijk fan-tas-tisch dat je meedoet aan de Social Impact Tour. Ik weet niet hoe jij er in staat, maar wij kunnen niet wachten op uitvoering van onze voorstellingen. Voordat het zo ver is creëren wij graag jouw profielpagina. Hierop plaatsen wij een interview met jou. Een ideale manier om jouw beter te leren kennen. Het thema is immers ‘Dit ben ik echt’. Het interview vindt plaats door beantwoorden van vragen die wij in een formulier geplaatst hebben. Deze content gebruiken wij ook voor onze social media kanalen en website.


Belangrijk

Door invullen van de vragen kunnen wij jou zo zichtbaar mogelijk maken op onze kanalen. Daarnaast help je de presentatoren omdat zij goed inzicht krijgen in wie jij bent. Dit maakt dat er goede vragen gesteld kunnen worden tijdens ons event. Wat weer bijdraagt aan inspirerende voorstellingen. Daarnaast verwerken wij jouw antwoorden ook in onze livestream. De regisseur kan bijvoorbeeld quotes van jouw antwoorden in beeld verwerken. Lees eerst even de toelichting op de vragen, daarna kun je de antwoorden via het formulier invullen.


Algemene vragen

Het is van belang dat wij jouw gegevens goed in ons draaiboek hebben. Vinden de Eventmanagers vooral fijn ;-). Vandaar dat wij starten met wat algemene vragen.


De vragen van het interview

De antwoorden die je hier typt komen op je profielpagina. Let op! Schrijf je antwoorden zo compact mogelijk. Zorg dat je per antwoord niet meer dan 300 woorden gebruikt. Maar het liefst nog korter ;-). Verder nog een tip: Schrijf de vragen eerst uit in Word. Dan kan je meteen de woorden tellen. Wij hebben hiervoor al een Word document aangemaakt. Deze kun je hier downloaden en invullen. Daarna plak én kopieer je de tekst in het formulier. Dit om te voorkomen dat je alles in het formulier schrijft en ‘ineens’ je tekst weg is vanwege een onstabiel internet … Oeps!. Onze vragen zijn als volgt:


Wat mogen wij van jouw deelname verwachten?

Het thema van onze events is ‘Dit ben ik echt‘. Daarom vragen wij jou om persoonlijke antwoorden te geven. Onderstaand tref je per rol hoe je dit kunt invullen.

 • Presentatoren: Deel wat jij zo mooi vindt aan presenteren en hoe jij zorgt dat het echt een presentatie wordt waarin ze jou zien.
 • Sprekers: Omschrijf wat je gaat vertellen gekoppeld aan het thema ‘Dit ben ik echt’. Wat is de boodschap van jouw verhaal? Maak lezers nieuwsgierig en geef niet alles prijs.
 • Dansers: Vertel over je dansoptreden en aan wie je deze zou willen opdragen? Vertel ook waarom deze persoon belangrijk voor je is.
 • Muzikanten: Je staat vrij om eigen muziek te spelen. Het mooie is dat muziek vaak herinneringen oproept. Of dat je bent geïnspireerd iets te musiceren, gebaseerd op wat er in je leven heeft afgespeeld. Vertel wat over de muziek die je gaat spelen én de herinnering en/of het ontstaan van deze muziek.
 • Cabaretiers: Zorg dat jouw uitvoering zo dicht mogelijk bij jezelf staat. Omschrijf wat men mag verwachten en welk element het meest persoonlijk is.
 • Anders: Sta jij op het podium, maar niet als één van de bovenstaande rollen? Vertel dan wat mensen wel mogen verwachten van jouw optreden. Omschrijf waar de passie ontstaan is voor wat jij doet.
 • Fotografie: Wat betekent fotografie voor jou? Vertel waarom dit jouw passie is. Waar let jij op met fotografie én hoe kunnen wij dat terug zien in jouw foto’s?
 • Ambassadeurs: Vertel hoe jij betrokken bent geraakt bij Tell to Inspire en waarom jij jouw ambassadeurschap zo belangrijk vindt.

Bovenstaand zijn richtlijnen. Ben je geïnspireerd door wat je gelezen hebt en voelt het goed om net even wat anders op te schrijven? Volg je gevoel en doe dat vooral :-).


YouTube video

Indien je een mooie YouTube video hebt dan kunnen wij deze op je profielpagina plaatsen. Vermeld de url even in het formulier.


Tien ‘Openhartig’ vragen, kies er minimaal vijf

Bij ‘Dit ben ik echt’ passen ook vragen die aangeven hoe jij in het leven staat. Vandaar dat wij tien Openhartig vragen aan je stellen. Vul er minimaal vijf in. Ben je lekker op dreef? Doe ze gewoon allemaal 😉 De vragen zijn als volgt:

 1. Waar ben je trots op?
 2. Waarin wil je nog groeien?
 3. Waar ben jij echt dankbaar voor?
 4. Wat heb jij vandaag geleerd?
 5. Door wie voel jij je vaak gesteund?
 6. Wat maakt jouw dag compleet?
 7. Hoe wil je herinnerd worden?
 8. Wat is jouw levensmotto?
 9. Waarvoor heb je het laatst gehuild?
 10. Waar ben je erg aan gehecht?

Gegevens sociaal initiatief

Wij ontvangen ook graag de website van het sociale initiatief wat je gekozen hebt. Als er geen website is, plaats dan de Linkedin url van de persoon die verbonden is aan jouw gekozen initiatief.


Welk initiatief heb je gekozen en waarom?

Omschrijf waarom juist jij voor dit initiatief gekozen hebt. Maak zoveel mogelijk de link met een persoonlijk verhaal en/of keuze waarom het zo goed bij je past.


Wat gebeurt er met jouw donatie?

Wij vinden het belangrijk dat de donatie zichtbaar besteed wordt. Omschrijf daarom zo goed mogelijk wat er met het geld gedaan wordt.


Extra zichtbaarheid

Voorafgaand aan de voorstellingen gaan wij livestream talkshows uitzenden. Doorgaans is dit op de kijkdag dat je de locatie bezoekt. Wij gebruiken dit moment ook om de pers (media) uit te nodigen als kick-off van ons event. Opvolgend zijn er talkshows op de dagen van de voorstellingen. In een voorstelling gaan wij één sociaal initiatief interviewen. Al deze mogelijkheden zijn perfect om jou en jouw sociale initiatief extra zichtbaarheid te geven. Laat via het formulier weten waaraan je wilt deelnemen. Gezien de beperkte plekken kunnen wij helaas niet iedereen laten deelnemen. Hou hier even rekening mee.


Boek mij‘ knop

Onze missie is inspireren én stimuleren elkaar te helpen. Vandaar dat het mogelijk is om een ‘Boek mij’ knop op je profielpagina te laten plaatsen. Als je hier ‘Ja, graag’ invult, dan worden eventuele aanvragen naar je ingevulde e-mailadres gestuurd. Geef in het formulier ook even aan waarvoor bedrijven jou kunnen benaderen.


#durftevragen

Wij stellen het netwerk van Tell to Inspire graag ter beschikking. Vandaar dat wij de vraag hebben toegevoegd: “Hoe kan ons netwerk jou (verder) helpen?’ Dat past weer goed bij onze missie :-). Heb je een wens om in ons netwerk te delen? Of heb je iets specifieks waarvoor je geboekt wilt worden? Laat het ons weten: #durftevragen.


Steun vanuit Tell to Inspire

Vanuit Tell to Inspire kunnen wij steunen om jouw sociale initiatief onder de aandacht te brengen. De mogelijkheden zijn als volgt:

 1. Oproep van ambassadeurs: wij plaatsen dan een post op onze social media kanalen met de vraag: Wie wil tickets bij zijn/haar netwerk aanbieden voor … [hier plaatsen wij dan jouw naam en initiatief].
 2. Reageren op jouw social media post: Vanuit Tell to Inspire kunnen wij personen benaderen die gereageerd hebben op één van jouw posts. Deze mogelijkheid geldt alleen voor Linkedin posts. Wij stelen in een persoonlijk bericht dan de vraag: Beste …, dank voor je reactie op … [jouw naam] zijn post. Vanuit Tell to Inspire steunen wij het gekozen initiatief. Mocht je ook willen steunen, dan kan dat via deze link. Heb je al een ticket besteld. Dank voor je steun en geniet van de voorstelling.
 3. Oproep samenwerking (zakelijke) netwerkorganisaties: Vanuit Tell to Inspire kunnen wij netwerkorganisaties in jouw regio een bericht sturen. Met daarbij de vraag of zij jou willen steunen. Wij geven dan jouw contactgegevens door indien er interesse is.

Voor bovenstaande geldt dat je zelf kunt kiezen waarin je ondersteuning wenst. Je kunt ze ook allemaal selecteren :-). Hierin bevinden wij ons nog wel in de ‘pilot-fase’. Wij kunnen daarom nog niet garanderen hier elke deelnemer mee te kunnen helpen.


Foto’s

Nadat je alle vragen beantwoord hebt is er een mogelijkheid om ons foto’s te sturen. Deze kunnen we dan verwerken op jouw profielpagina. Uiteraard ben je niet verplicht om dit te doen. Wanneer je foto’s verzend upload ze dan in deze map. Zorg dat je een mapje maakt als titel je voor -en achternaam. Verstuur na het uploaden even een e-mail naar  info@telltoinspire.com ter bevestiging.


Dit is het einde …

Oké, klaar voor de start: laten we beginnen. Via onderstaande link kun je alle vragen invullen. Ontvang na het invullen een e-mail ter bevestiging.


KLIK HIER VOOR HET INTERVIEW (FORMULIER).


0 reacties op “Interview

Geef een reactie