Huis vol Smaak steunt ouderen, de event- en horecabranche

Beste relatie,

In deze tijd groeit de eenzaamheid, zo ook bij de ouderen. Tevens gaan de event- en horecabranche wederom een uitdagend jaar tegemoet. Wat als we daar samen positieve verandering in brengen? Dit is nu mogelijk door de Social Impact Tour. Een nationaal initiatief, georganiseerd door Tell to Inspire. Wij zijn met Huis vol Smaak partner geworden. Met enthousiasme zetten wij ons in voor eenzame ouderen en de getroffen branches in Den Haag. Willen jullie ons steunen? Overige partners zijn Omapost en Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties.Wat is de Social Impact Tour?

Dit zijn events met als thema: ‘Dit ben ik echt‘. Op het podium staan inspirerende sprekers, dansers, muzikanten en cabaretiers. Elk event wordt live gestreamd. De eerste is 27 maart van 19:00 tot 21:15 uur.

Hoe kan jij steunen?

Wij vragen om Social Impact tickets te bestellen, waardoor vele personen steun ontvangen. 30% van de ticketopbrengst wordt namelijk besteed aan de productie van de tour. 70% wordt verdeeld onder de artiesten, operationele partners, de event- en horecabranche.

Hoe zorgt jouw steun voor social impact?

Met de ticketopbrengst bereiden wij diners voor eenzame ouderen. Deze worden aangeboden aan verpleeghuizen in Den Haag. Bij de diners ontvangen ouderen een persoonlijke ansichtkaart, verzorgd door Omapost.nl (zie video). Daarna kijken zij in hun gemeenschapsruimte via livestreaming naar het event.Wat is ons doel?

Ons minimale doel is om per event 120 Social Impact tickets te laten bestellen. Hierdoor worden 120 ouderen van een lunch én ansichtkaart voorzien. Wil jij helpen ons doel te bereiken?

Event als waardering

Een set van 20 Social Impact tickets kost € 540,- (excl. 9% BTW). Hoe leuk om deze tickets aan jouw netwerk, vrienden en familie te schenken. Wellicht als blijk van waardering vanuit jullie bedrijf? Bij deze keuze kunnen er 20 personen op de gastenlijst gezet worden. Jij ontvangt hiervoor een code nadat er betaald is. Met deze code kunnen Streaming tickets bestelt worden, zodat jouw gasten toegang krijgen tot de livestream.

Zichtbaar social impact maken

Een set vanaf 35 Social Impact tickets kost € 945,- (excl. 9% BTW). Hiermee inspireer je Nederland, omdat jullie organisatie vermeld wordt tijdens de livestream. Vanaf 60 Social Impact tickets bieden wij als extra een Storytelling workshop aan t.w.v. € 750,-. Of één van de andere workshops waarin interesse is.

Social media video van jouw organisatie

Indien er 145 tickets besteld worden, dan produceert Tell to Inspire een social media video. Hierin is te zien dat je als organisatie de lunches aanbiedt bij ouderen. Deze video wordt ook uitgezonden tijdens de landelijke livestream én opgevolgd met een interview tijdens het event.

Onderstaand tref je de workshops waaruit gekozen kan worden:
Bestel jouw tickets

Bestel onderstaand jouw Social Impact tickets. Daarna ontvang je een e-mail inclusief code voor plekken op de gastenlijst. E-mail niet ontvangen? Check jouw spambox. Heb je vragen, stuur ons een e-mail zodat we jou even kunnen bellen. Namens de eenzame ouderen, horeca- en eventbranche: bedankt voor jouw steun!

Met vriendelijke groet,

Fred Abel | Directeur
Wendy Steenvoorden | Accountmanager

Betrokken bij Tell to Inspire Den Haag.Zij gingen je voor …

Sander Koks

€27,25 29 januari 2021


Wil jij ook op het podium?

Heb jij interesse om als spreker of presentator deel te nemen? Meld je dan aan via deze link. Tijdens een Zoomsessie verneem je dat er trainingen aangeboden worden, met als afsluiting deelname aan de Social Impact Tour. Na de Zoomsessie kun je besluiten of je meedoet en hierin wilt investeren. Heb jij interesse om deel te nemen met dans, muziek of cabaret? Meld je dan aan via deze link. Tijdens deze Zoomsessie verneem je hoe jij als artiest kunt deelnemen.


Bekijk via deze link het programma van het eerst volgende event

Meld je aan voor de Zoomsessie waarin we vertellen hoe je als lokale partner kunt deelnemen aan de Social Impact Tour.

De incompany workshops worden online verzorgd door trainers van de Tell to Inspire Academy. Heb je minimaal 20 Social Impact tickets gedoneerd? Dan kun je na donatie een belafspraak maken. Zodat we samen de datum van de workshop kunnen bespreken. Maak de afspraak via deze link www.telltoinspire.com/belafspraak/

Deze ontvang je automatisch als je een betaling doet.

Streaming tickets zijn € 8,- (+ € 1,00 service kosten). De opbrengst wordt gebruikt voor productie van de tour. Bestel nu je tickets!

Informatie over het kijken naar de livestream kan je hier vinden.

Vooralsnog is het helaas nog niet mogelijk om het event offline bij te wonen. Maar wij hopen dat dat in de toekomst wel mogelijk is.

Op deze pagina vind je informatie voor buurt- of verpleeghuis die willen deelnemen aan de Social Impact Tour.

Op deze pagina vind je informatie voor eventlocaties die willen deelnemen aan de Social Impact Tour.

Meld je aan voor de Zoomsessie waarin we vertellen hoe je als horecaondernemer kunt deelnemen aan de Social Impact Tour.

Meld je aan voor de Zoomsessie waarin we vertellen hoe je met dans, muziek of cabaret kunt deelnemen aan de Social Impact Tour.

Meld je aan voor de Zoomsessie waarin we vertellen hoe je als spreker of dagvoorzitter kunt deelnemen aan de Social Impact Tour.

Meld je aan voor de Zoomsessie waarin we vertellen hoe je als trainer kunt deelnemen aan de Social Impact Tour.

Wil je ons helpen door in de redactie plaats te nemen? Meld je aan voor de openbare redactie vergadering via onze Zoomsessie. Deze is elke vrijdag om 10:30 uur en duurt ongeveer 30 tot 45 minuten.

Na elk event zullen de lunches aan de ouderen worden aangeboden.

Tot de maatregelen omtrent Corona het toelaten om bezoek toe te laten tijdens events, zal de Social Impact Tour uitsluitend een livestream bieden


Fotografie van deze publicatie: Lisa Roos en Rob Ouwerkerk


0 reacties op “Huis vol Smaak steunt ouderen, de event- en horecabranche

Geef een reactie