Huis vol Smaak partner van sociaal initiatief

Beste relatie,

Onze maatschappij wordt hard getroffen door Corona. Bij ouderen ontstaat meer eenzaamheid. De theater- en horecabranche gaan wederom een uitdagend jaar tegemoet. Wat nu als we daar samen positieve verandering in brengen? Dit is nu mogelijk omdat Huis vol Smaak partner is van de ‘Social Impact Theatertour’. Een nationaal initiatief georganiseerd door Tell to inspire. Overige partners die steunen zijn Omapost.nl, Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, Netwerkorganisatie BNI en vele anderen.Wat is de Social Impact Theatertour?

Dit is een reeks van theatervoorstellingen. De start is 19 februari vanuit Theater Philharmonie en te bekijken via livestreaming. Op het podium staan inspirerende sprekers, dansers, muzikanten en cabaretiers. Vanuit Huis vol Smaak vragen wij ons netwerk om te doneren door Social Impact tickets te bestellen.

Voorstellingen die altijd doorgaan vanwege livestreaming.

Hoe maken wij social impact?

Een deel van de ticketopbrengst gaat naar de theaterbranche, zodat zij de voorstellingen kunnen produceren. Een ander deel besteedt Tell to Inspire aan de horeca. Aan Huis vol Smaak is gevraagd om diners voor eenzame ouderen te bereiden. Deze worden aangeboden aan verpleeghuizen in Den Haag. Bij de diners ontvangen ouderen een persoonlijke ansichtkaart, verzorgd door Omapost.nl. Ons doel is om per voorstelling 100 ouderen van een diner én kaart te voorzien. De diners kunnen ouderen in hun verpleeghuis nuttigen. Daarna kijken zij via livestreaming naar de voorstelling. Deze voorstellingen worden uitgevoerd sinds 2019, zie onderstaande video.Wij waarderen jouw steun

Een Social Impact ticket kost € 49,- (excl. 9% BTW). Wij zijn uiteraard blij met elke donatie. Daarom kun je ook kiezen om een vrij bedrag te doneren. Als waardering voor jouw steun kun je jouw netwerk, vrienden, familie en jezelf op de gastenlijst zetten. Dit kan door kosteloos Streaming Tickets te bestellen met een kortingscode. Hierdoor krijg je als gast toegang tot de livestream. De code ontvangt je na donatie per e-mail (check ook je spambox).

Doneer je meer dan 20 Social Impact tickets? Dan ontvang je een incompany workshop t.w.v. € 750,-. Je kunt kiezen uit de onderstaande workshops:


Doe ook mee en inspireer Nederland.


Inspireer jouw netwerk

Relaties die meer dan 30 Social Impact tickets doneren worden als donateur vermeld tijdens de livestream. Bij donatie van meer dan 55 tickets produceert Tell to Inspire een social media video. Hierin is te zien hoe je als donateur persoonlijk diners aanbiedt bij de ouderen. Deze video wordt ook uitgezonden tijdens de landelijke livestream én opgevolgd met een interview in het theater. Een unieke manier om zichtbaar te maken hoe je als organisatie social impact maakt.


Onderstaand is de mogelijkheid om te doneren. Wil je liever persoonlijk contact, stuur een e-mail of bel ons via telefoonnummer 010 – 522 06 60 en vraag naar Wendy. Namens Huis vol Smaak willen wij je bedanken voor je steun.

Met vriendelijke groet,
Fred Abel (Sales Directeur)
Wendy Steenvoorden (Accountmanager)
( w.steenvoorden@huisvolsmaak.nl )€ 49,- per ticket
Of een vrije donatie
Exclusief 9% B.T.W.

+ Online incompany workshop
Waarde € 750,-

+ Online incompany workshop
+ Naamsvermelding
Waarde € 1.250,-

+ Online incompany workshop
+ Naamsvermelding
+ Social media video
+ Interview tijdens livestream
Waarde € 2.500,-


 


RESERVEREN VOOR GASTENLIJST?
– Klik onderstaand –

Wil jij op de gastenlijst?

Dat kan door onderstaand kosteloos Streaming Tickets te bestellen. Met deze ticket krijg je als gast toegang tot de livestream. Gebruik bij bestelling de kortingscode die je ontvangen hebt. 

Streaming tickets zijn doorgaans € 8,- (+ € 1,00 service kosten). De opbrengst wordt gebruikt voor productie van de theatertour.Over de voorstellingen

Het thema van de voorstellingen is: ‘Dit ben ik echt‘. Inspirerende sprekers, dansers, muzikanten en cabaretiers geven invulling aan dit thema. Elke voorstelling is interactief. Een unieke beleving waarbij verbinding tussen kijkers centraal staat. Juist nu, in een periode waarin we het contact met elkaar missen.Een voorstelling duurt van 19:00 tot 21:15 uur, dit is inclusief een pauze. Wil je niets missen? Zorg dat je om 18:30 uur inlogt zodat je het voorprogramma meemaakt. Er wordt gestart met een reeks van zes voorstellingen. In de zomer wordt er landelijk uitgebreid naar 36 steden.


De incompany workshops worden online verzorgd door trainers van de Tell to Inspire Academy. Heb je minimaal 20 Social Impact tickets gedoneerd? Dan kun je na donatie een belafspraak maken. Zodat we samen de datum van de workshop kunnen bespreken. Maak de afspraak via deze link www.telltoinspire.com/belafspraak/

Update volgt 20 januari.

Update volgt 20 januari.


Fotografie van deze publicatie: Lisa Roos en Rob Ouwerkerk


0 reacties op “Huis vol Smaak partner van sociaal initiatief

Geef een reactie