VLUCHTELINGEN IN NL

Steun jij net als Ferry vluchteling student Ahmir?

Ferry Zandvliet

Vrijdag 13 november 2015. Ferry Zandvliet bezoekt met drie vrienden een concert in het Bataclan-theater in Parijs. Tijdens de noodlottige avond schieten geradicaliseerde terroristen 89 mensen dood. Hij beseft dat vanuit deze radicalisering vluchtelingen ontstaan en zij hulp nodig hebben. Ferry wist niet wat zijn rol hiervoor kon zijn. Totdat … jij in zijn leven kwam!

Waarom?
Omdat jij dit nu leest en Ferry kan helpen met zijn steun aan vluchtelingen. Op 29 november gaat Ferry namelijk spreken tijdens de Social Impact Tour. Een theatervoorstelling in het AFAS Circustheater. Ferry vertelt als terreurgetroffene zijn ervaring en gaat daarna de dialoog aan met Ahmir (28). Een student vluchteling uit Afghanistan. Door wat Ahmir heeft meegemaakt is zijn verlangen om te slagen enorm. Zijn droom is in contact komen met werkgevers in Nederland. Wij zouden het fantastisch vinden als jij tickets voor hun optreden wilt bestellen. Misschien dat jij wel die werkgever kent waar Ahmir naar opzoek is.

Bestel tickets: Steun Ahmir en Vluchtelingen organisaties
Je steunt extra, want bij elk verkochte ticket ontvangen vluchtelingenorganisaties een donatie uit de opbrengst. Je steunt al voor € 8,50 wanneer je een livestream ticket bestelt. Via onderstaande button kun je ook kiezen voor 1e t/m 3e rangs Theater tickets. Deze zijn vanaf € 26,50 te bestellen.

Over de voorstelling
Ferry is als spreker onderdeel van een inspirerende voorstelling. Hierbij staat storytelling centraal met verhalen over maatschappelijke onderwerpen. Tijdens de voorstelling staan sprekers op het podium met als thema ‘Dit ben ik echt’. Het is een mix van persoonlijk verhalen waarin maatschappelijke onderwerpen belicht worden. Sprekers vertellen welke uitdagingen er overwonnen zijn. Met als afsluiting een waardevolle (levens) les voor het publiek. Bekijk via deze link het complete programma. Nu al meer over Ferry weten? Bekijk de onderstaande tv-opname bij RTL Late Night.

Geef tickets
Wil jij van betekenis zijn voor meer student vluchtelingen? Bestel dan vanuit liefdadigheid wat extra tickets. Deze gaan naar Vluchtelingen organisaties in Nederland. Zij zorgen dat vluchtelingen een avondje uit krijgen. Voor deze groep is Ahmir een inspiratie. Want als Ahmir een werkgever vindt, dan geloven zij dat dit voor hun ook mogelijk is. Via deze link kun je ‘Geef tickets’ bestellen.

Elkaar ontmoeten
Voorafgaand aan de voorstelling kun je kiezen om Ahmir en zijn lotgenoten te ontmoeten via een ‘Meet & Greet’. Zij hebben zoveel levenslessen in zich. Vraag hier maar eens naar en ervaar wat voor mooi gesprek er ontstaat. De ‘Meet & Greet’ is vanaf 18:45 uur en wordt begeleid door Vluchtelingen organisaties. Zij zetten zich in voor de integratie van vluchtelingen binnen onze maatschappij. Je kunt uiteraard ook alleen naar de voorstelling komen, deze start om 19:30 uur. Wil je meer weten over de Social Impact Tour? Laat je dan tijdens een Zoom afspraak inspireren door oprichter Edward Molkenboer. Wekelijks vertelt hij graag over Ferry en Ahmir.

Delen:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

Over de Social Impact Tour
De Social Impact Tour is een internationaal concept georganiseerd door Tell to Inspire. Sprekers zijn verbonden aan goede doelen. Op 29 november worden verhalen vertelt vanuit Amnesty International, Gouden Dagen, Make-A-Wish, Daklozenkrant, Only Friend en Natuur & Milieu. De sprekers houden hun Tell to Inspire Talks binnen het thema: Dit ben ik echt! Dit wordt afgewisseld met dans, muziek en cabaret. Onderdeel van de voorstelling is social impact maken. Dit gebeurt door wensen vervullen van personen die deelnemen aan de voorstelling. Daarnaast wordt 25% van de ticketopbrengst gedoneerd aan goede doelen. De tour is gestart in Nederland, in 2022 wordt Zuid Afrika (Johannesburg) aan de tour toegevoegd.

29 NOV . | ONTMOET ELKAAR

Stichting Gouden Dagen zet zich in voor ouderen, met als doel eenzaamheid tegen te gaan. Dit doen ze door mooie momenten te creëren. Welke netwerkorganisatie of bedrijf wil zich inzetten door met ouderen naar het theater te gaan? — lees meer —

ONDERNEMEN MET SOCIAAL IMPACT

Hoe maak je social impact en verbind je dit aan de missie van jouw bedrijf? Edward Molkenboer geeft je 12 tips om dit te bereiken. In 1993 startte hij zijn reclamebureau. Edward werd in 2015 genomineerd voor de top 10 ‘Marketeer van het jaar’. Na een uitdagende periode ging het roer. Sinds 2019 is hij Oprichter van de Social Impact Tour. — Meld je hier aan —

MAAK MET JOUW COLLEGA'S OF VRIENDEN SOCIAL IMPACT

TEAMEVENT | KOM IN ACTIE 

Zoek jij een uniek en sociaal (bedrijfs)uitje? Meld je aan voor het teamevent ‘Kom in actie’. Zet je in als denktank voor Make-A-Wish, Gouden Dagen of Amnesty. Kies of je wilt dineren met o.a. ouderen, daklozen of vluchtelingen. Bepaal of je het uitje compleet wilt maken door samen te kijken naar onze theatervoorstelling.— lees meer —

31 JAN. | BEZOEK ONS NETWERKEVENT

Wie wil zich inzetten voor eenzame ouderen, daklozen, zieke kinderen, mensenrechten, natuur en milieu of overige maatschappelijke uitdagingen. Speeddate met CEO’s van Make-A-Wish, Amnesty en vele anderen. Dan vertellen zij hoe jij social impact kan maken. — lees meer —