DAKLOZENKRANT

Steun jij dakloze Thomas met zijn nieuwe toekomst?

Thomas Schröder

Dakloze Thomas (52) zie meteen ‘ja’, toen gevraagd werd om 25 mei op te treden in theater DeLaMar. Als straatmuzikant werd hij onderdeel van de Social Impact Tour. Wie een ticket kocht voor zijn optreden doneerde hiermee voor zijn wens: geld voor een busje zodat hij zijn eigen slaapplaats heeft. Door de corona regels zijn te weinig tickets verkocht, waardoor Thomas nog steeds op straat leeft. Totdat … jij kwam!

Waarom?
Omdat jij dit nu leest en Thomas kan helpen met zijn wens. Hij blijft namelijk onderdeel van de Social Impact Tour. Wij laten Thomas niet vallen en zien hem graag zingen in een vol AFAS Circustheater. Daarnaast vertelt Thomas over zijn leven op straat én wil hij jou graag ontmoeten. Wij zouden het fantastisch vinden als jij tickets voor zijn optreden wilt bestellen. Met opbrengst willen wij zijn busje kopen. Zodat hij na zijn optreden de sleutel van zijn busje krijgt.

Goed doen voor een ander
Wil jij van betekenis zijn voor meer daklozen? Bestel dan vanuit liefdadigheid wat extra tickets. Deze geven wij aan verkopers van de Daklozenkrant. Zodat zij kunnen genieten van Thomas zijn optreden en ook iets leuks hebben om naar uit te kijken. Voor deze verkopers is Thomas een inspiratie. Want als Thomas niet meer dakloos hoeft te zijn, dan geloven zij dat dit voor hun ook mogelijk is.

Elkaar ontmoeten
Voorafgaand aan de voorstelling kun je kiezen om Thomas en de krantenverkopers te ontmoeten via een ‘Meet & Greet’. Vraag eens naar hun verhalen over het leven op straat. Ervaar dan wat een mooi gesprek er ontstaat. De ‘Meet & Greet’ is vanaf 18:30 uur in de foyer en in de pauze van de voorstelling. Je kunt uiteraard ook alleen naar de voorstelling komen, deze start om 19:30 uur.

Hoe bestel je tickets?
Bestel via onderstaande button eerst je eigen 1e t/m 3e rangs tickets. Gun je de krantverkopers een voorstelling, maar kun je zelf niet aanwezig zijn? Bestel voor jezelf dan een livestream ticket à € 7,50 zodat je online kunt kijken (terugkijken is mogelijk). Na bestelling van je eigen tickets kun je extra tickets kopen voor de krantverkopers à € 26,50. Wij zorgen dat deze extra tickets onder de krantverkopers verdeeld worden.

Thomas in het nieuws
Tijdens Thomas zijn eerste optreden is hij in het nieuws geweest bij SBS6 Hart van Nederland en NH Nieuws. Zie onderstaande video.

Delen:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

Over de Social Impact Tour
De Social Impact Tour is een internationaal concept georganiseerd door Tell to Inspire. Sprekers zijn verbonden aan goede doelen. Op 29 november worden verhalen vertelt vanuit Amnesty International, Gouden Dagen, Make-A-Wish, Vluchtelingen in Nederland, Only Friends en Natuur & Milieu. De sprekers houden hun Tell to Inspire Talks binnen het thema: Dit ben ik echt! Dit wordt afgewisseld met dans, muziek en cabaret. Onderdeel van de voorstelling is social impact maken. Dit gebeurt door wensen vervullen van personen die deelnemen aan de voorstelling. Daarnaast wordt 25% van de ticketopbrengst gedoneerd aan goede doelen. De tour is gestart in Nederland, in 2022 wordt Zuid Afrika (Johannesburg) aan de tour toegevoegd.

29 NOV . | ONTMOET ELKAAR

Stichting Gouden Dagen zet zich in voor ouderen, met als doel eenzaamheid tegen te gaan. Dit doen ze door mooie momenten te creëren. Welke netwerkorganisatie of bedrijf wil zich inzetten door met ouderen naar het theater te gaan? — lees meer —

ONDERNEMEN MET SOCIAAL IMPACT

Hoe maak je social impact en verbind je dit aan de missie van jouw bedrijf? Edward Molkenboer geeft je 12 tips om dit te bereiken. In 1993 startte hij zijn reclamebureau. Edward werd in 2015 genomineerd voor de top 10 ‘Marketeer van het jaar’. Na een uitdagende periode ging het roer. Sinds 2019 is hij Oprichter van de Social Impact Tour. — Meld je hier aan —

MAAK MET JOUW COLLEGA'S OF VRIENDEN SOCIAL IMPACT

TEAMEVENT | KOM IN ACTIE 

Zoek jij een uniek en sociaal (bedrijfs)uitje? Meld je aan voor het teamevent ‘Kom in actie’. Zet je in als denktank voor Make-A-Wish, Gouden Dagen of Amnesty. Kies of je wilt dineren met o.a. ouderen, daklozen of vluchtelingen. Bepaal of je het uitje compleet wilt maken door samen te kijken naar onze theatervoorstelling.— lees meer —

31 JAN. | BEZOEK ONS NETWERKEVENT

Wie wil zich inzetten voor eenzame ouderen, daklozen, zieke kinderen, mensenrechten, natuur en milieu of overige maatschappelijke uitdagingen. Speeddate met CEO’s van Make-A-Wish, Amnesty en vele anderen. Dan vertellen zij hoe jij social impact kan maken. — lees meer —