Steun jij Glenn Holster? Bestel tickets voor zijn optreden.

Op 25 mei staat Glenn Holster als spreker op het podium tijdens de Social Impact Tour. Dit is via een livestream te bekijken vanuit Theater DeLaMar in Amsterdam.


Wat is de Social Impact Tour?

Dit zijn voorstellingen met als thema: ‘Dit ben ik echt‘. Op het podium staat een inspirerend team van sprekers, dansers, muzikanten en cabaretiers. Tijdens de voorstelling inspireren zij gedurende 75 minuten met hun indrukwekkende optredens.

Hoe maakt Glenn social impact?

Glenn is onderdeel van een team dat impact wil maken. Dit gebeurt op twee manieren; Ze zetten samen een inspirerend optreden neer. Daarnaast hebben alle teamleden een sociaal initiatief gekozen dat ze persoonlijk willen steunen. Glenn Holster heeft gekozen voor Only Friends. Aan dit initiatief wordt een deel van de ticketopbrengst gedoneerd. Wil jij hier ook onderdeel van zijn? Bestel hieronder je ticket. Met dit ticket kun je de livestream ook later terugkijken.
Waarom heb je voor dit sociale initiatief gekozen?

Omdat het de mooiste sportclub ter wereld is! Ik ben inmiddels alweer een aantal jaren vrijwilliger bij Only Friends, een sportclub voor kinderen en jongeren met een beperking. In 2000 begon Dennis Gebbink met 8 kinderen, waaronder zijn eigen zoon. En inmiddels staat er een prachtig eigen Centre in Amsterdam Noord dat meer dan 700 leden kent.

Opgericht door Dennis Gebbink, mede voor zijn zoon, Myron Gebbink, die geboren is met een hersenbeschadiging. En zoals je in het Youtube filmpje kunt zien zijn beide twee enorme inspiratiebronnen voor mij. En daar ben ik niet de enige in…

Wat gebeurt er met jouw donatie?

Deze zal ten goede komen aan deze fantastische club! Deze prachtige club bestaat alweer 21 jaar, het Friendship Sport Centre 10 jaar. En het is Dennis zijn droom dat de club 100 jaar wordt. Of ik het mee ga maken, dat weet ik niet. Mijn steentje eraan bijdragen doe ik graag!

De sporters betalen weinig contributie, ze bestaan van sponsoring, donaties en sponsorevents. En kunnen dan dus ook iedere hulp gebruiken!

Openhartige vragen

Waar ben je trots op?
Nou, ik durf mezelf wel te omschrijven als een zondagskind. Van jongs af aan ging het me voor de wind. En nog steeds eigenlijk. Zo kan ik zeggen dat ik al een aantal jaren het werk doe wat ik net zo goed mijn hobby kan noemen: als trainer/coach mensen inspireren en faciliteren in persoonlijke groei & ontwikkeling. Dat in combinatie met het zijn van een goede partner, trotse vader en tevens vrijwilliger bij de mooiste sportvereniging ter wereld – Only Friends – maakt mij enorm trots!

Waarin wil je nog groeien?
Persoonlijke groei & ontwikkeling, je kunt het wel mijn passie noemen. Het is ook mijn werk, maar bovenal is het een belangrijke pijler om (werk)geluk te ervaren. Zeker voor mij! Waar ik dus allemaal nog in wil groeien? In mijn rol als trainer, coach en spreker. Als vader en partner. Als ondernemer. Of simpeler gezegd als mens. En vooral dat ik in al die rollen dichtbij mijn kernwaarden blijf, ook als het even tegen zit.

Waar ben jij echt dankbaar voor?
Wat een leuke vraag! Des te meer omdat het 1 van mijn ochtendroutines is: ’s ochtends drie dingen opschrijven waar je dankbaar voor bent. Sommige dingen komen regelmatig terug, andere dingen schrijf ik slechts 1 keer, op een bepaald moment. Maar echt dankbaar ben ik voor mijn zoontje, vriendin, ouders, familie & vrienden. En ook voor mijn eigen vitaliteit, gezondheid en (werk)geluk.

Wat maakt jouw dag compleet?
Als er is gelachen, plezier is gemaakt, het een positieve en energieke dag is geweest. Als ik dan ook nog eens meer begrip heb mogen laten ontstaan bij mensen, door hen te inspireren of te faciliteren in hun persoonlijke ontwikkeling, dan is de dag perfect!

Hoe wil je herinnerd worden?
Als iemand die iets bij heeft bijgedragen aan het leven van andere mensen. Doordat ik hen heb mogen inspireren, faciliteren of motiveren in hun persoonlijke groei en ontwikkeling als mens.

En natuurlijk dat mijn dierbaren mij omschrijven als een betrokken en liefdevolle partner, een liefdevolle en energieke vader. En verder als positief, inspirerend en begripvol.

Wat is jouw levensmotto?
Eigenlijk heb ik er twee:

  • Enjoy the journey
  • Courage isn’t the absence of fear, but the triumph over

En graag voeg ik het motto van Only Friends hier aan toe. Ook omdat ik me er zelf ook sterk mee associeer:

  • Je bent goed zoals je bent

Waarvoor heb je het laatst gehuild?
Zeer recent nog. Voor het opnemen van de 28e Happyfeed bekeek ik de inspirerende opening van de Benefit Night van Only Friends (2019) van Bibian Mentel. Je vindt hem hier, ik hield het niet droog… https://happyholics.com/de-3-levenslessen-van-bibian-mentel/

Wat mogen wij van jouw deelname verwachten?

Een inspirerende en energieke lezing. Waarin ik deel wie ik ben en wat mij drijft in het leven. En hoe 1 vraag enorm veel impact had om dit in gang te zetten… Die ene vraag, daar zal ik mee aftrappen, waarna ik jullie zal inspireren omtrent werkgeluk, welke 5 pijlers daar aan ten grondslag liggen en hoe ook jij dit kunt realiseren. En waarom en hoe vrijwilligerswerk bij Only Friends, het initiatief waar ik voor spreek, daar significant aan bijdraagt!Over de voorstelling

Mis niets van deze fantastische voorstelling en zorg dat je ingelogd bent tijdens het voorprogramma. Kijk de livestream vanaf je laptop of tablet. Je kunt ook streamen naar je TV met een Google Chromecast of Apple TV kastje. Wil je interactief meedoen? Zorg dan dat je jouw mobiele telefoon bij de hand hebt. Deze kun je gebruiken voor het stellen én beantwoorden van vragen. Het gehele programma kun je hier bekijken.


Wat is ons doel?

Vanuit de ticketopbrengst willen we de huidige productie betalen. Daarnaast gaat er een deel naar het sociale initiatief, dit gebeurt in twee stappen.

STAP 1: 30% van het bovengenoemde streefbedrag wordt gedoneerd aan het sociale initiatief. Per verkocht ticket is dat € 8,-.
De overige € 19,- wordt geïnvesteerd in de huidige productie.

STAP 2: Zodra het streefbedrag behaald is wordt 70% gedoneerd aan het sociale initiatief. Per verkocht ticket is dat € 19,-.
De overige € 8,- wordt geïnvesteerd in toekomstige producties.


Zij gingen je voor …

Daniel

€16,35 27 mei 2021

Top initiatief!

Neal van de Kamer

Delachambre

€29,43 27 mei 2021

Let’s go champ

Britt Holster

€30,52 25 mei 2021

Ga zo door en blijf genieten van wat je doet!

Babette Sanchez

WAT Trainingen

€29,43 25 mei 2021

Anoniem

Happy Holistics

€29,43 25 mei 2021

Sander De vink

€32,70 24 mei 2021

Topper Glenn! Succes!


0 reacties op “Steun jij Glenn Holster? Bestel tickets voor zijn optreden.

Geef een reactie